• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam Olmayan Erkek

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Sinirden çatladım çatlayacağım kızlar ya benim bir hoşlandığım çocuk var(dı). neyse biliyor hoşlandığımı kuzeniyle 7 senelik arkadaşım kanka bugün arkadaşım hoşlandğım çocuğun kuzeniyle konuşurken telefonu götürdü hoşlandğım çocuğa verdi o da kuzenine ben bu telefonu arkadaşına nasıl vereceğim benden hoşlanan kız o masada demiş (O kızda benim) bende buna mesaj attım biz düşman değiliz medeni insanız kırıldım sana gibisinden beyfendinin arkadaşı bana mesaj atıyor neymiş köpek gibi peşindeymişim bir kendime bakacakmışım bir arkadaşına hiç ona yakışıyormuymuşum rencide edermiş beni.ki benim 2 cm topuklu ayakkabımla arkadaşının tepesinden bakarım aşırı derecede güzel değilim evet ama iddalıyım güzel giyinirim

Daha öncede baktğımdan rahatsız olmuş benim hoşlandğım kişi arkadaşına söyletiyor rahatsız oldum diye.

Kendi gelip söylemeyen başkasının ardına sığınana adam bile demem ben şu mubarek cuma akşamı mideme ağrılar oturttu

Bırak işte,peşinden koşa koşa basit biri olduğunu düşündürttün ona,öyle değilsen bir daha iletişim kurma,sorunlar da çözülür.

?

hacı kaç kişi var hayatında ben pek anlamadım.

kimse yok hayatımda

Bırak işte,peşinden koşa koşa basit biri olduğunu düşündürttün ona,öyle değilsen bir daha iletişim kurma,sorunlar da çözülür.

peşinden koşmuyorum işte ister istemez kampüste denk geliyoruz arkadaşım ile kuzeni kanka diğer arkadaşımla arkadaşı kanka falan bunlar kendi arkadaşları ile konuşurken sanki ben konuşun ona yakın olayım dermişim gibi üzerine alınıyor

Yas kac? = ZipZip
Vallah zorladim,bikac kez döndüm sirada geri,okudum tekrar ama bisey anliyamadim...:ssz:

öbür konuda kaşlarını kavisli alıyo.bana erkek arkadaşından laf gönderiyo acaba diyerek gay mı demeye getirdin ama hoşlandığım diye bahsettin.burda gene hoşlanıyorum ama bakmamdan rahatsız olmuş dedin.az bakıyorum çok değil dedin.

sen bu çocuğu saçı kaşı derken ablukaya almışsın çocuk belli rahatsız. hoşlanıyodum soğudum diyosun ama sinirden çatlamak üzerim diyon

tatlım sen ne yapmaya çalışıyosun??????

Back
X