geçen birinle görüştüm . bir kahve içtik . neyse adam amerikada okumuş vs iyi bir mesleği var . karizmatik vs . neyse oturduk . konuşuyoruz iltifatlar falan havada uçuşuyor . sonra beni sorgulamaya başladı . erkek arkadaşın oldu mu uzun süreli bir ilişki gibi . sonra türk kadınlarını aşağılamaya başladı . çoğu kara kıllı tipler falan dedi . kısa boylu şişman falan demeye başladı . çok sinir oldum . avrupalı kızlar çok güzelmiş . türk kadınının tek iyi özelliği namusuymuş ama oda artık eskisi gibi değilmiş . bir kadın 30 unu geçince şüpheyle bakarmış . neden evlenmemiş diye . bir sürü şey söyledi .sıkıldım kalktım bende . sonra zaten aramadı sormadı bende tabi . bu ukala tipleri nerden buluyorum bana geliyor bilmiyorum artık çok skıldım . 27 yaşına geldim hayatımda düzgün biri olmadı olmuyor . hani diyceksiniz hep mi suçlu karşı taraf sende hiç mi birşey yok . vardır tabi ama bu tip adamları çekiyorum nedense . yazdıklarım abartısız az bile şeyler söyledi . birde senin için demiyorum sen ayrısın zaten tam türk değilsin diyor . benim annem yabancı diye . bıktım usandım ya bunlardan ....