- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
geçen birinle görüştüm . bir kahve içtik . neyse adam amerikada okumuş vs iyi bir mesleği var . karizmatik vs . neyse oturduk . konuşuyoruz iltifatlar falan havada uçuşuyor . sonra beni sorgulamaya başladı . erkek arkadaşın oldu mu uzun süreli bir ilişki gibi . sonra türk kadınlarını aşağılamaya başladı . çoğu kara kıllı tipler falan dedi . kısa boylu şişman falan demeye başladı . çok sinir oldum . avrupalı kızlar çok güzelmiş . türk kadınının tek iyi özelliği namusuymuş ama oda artık eskisi gibi değilmiş . bir kadın 30 unu geçince şüpheyle bakarmış . neden evlenmemiş diye . bir sürü şey söyledi .sıkıldım kalktım bende . sonra zaten aramadı sormadı bende tabi . bu ukala tipleri nerden buluyorum bana geliyor bilmiyorum artık çok skıldım . 27 yaşına geldim hayatımda düzgün biri olmadı olmuyor . hani diyceksiniz hep mi suçlu karşı taraf sende hiç mi birşey yok . vardır tabi ama bu tip adamları çekiyorum nedense . yazdıklarım abartısız az bile şeyler söyledi . birde senin için demiyorum sen ayrısın zaten tam türk değilsin diyor . benim annem yabancı diye . bıktım usandım ya bunlardan ....
bu adam kendini ne zannediyor. bence bu adamın kendiyle sorunları var. kendisiyle ilgili olan sorunları başkalarına yansıtıyor. amerika da okumakla adam olunmuyor. madem avrupalı kızlar güzelmiş amerikalardan birini bulsaymış. 30 unu geçen kızlara şüpheyle bakıyor madem bizde amerikada okumuş olsa bile kendini şişiren kıçı havalarda olan erkeklere soru işareti ile bakıyoruz. onun gibiler türkiyede çok. kendini birşey sanmasın.