adam türk kadınlarını aşağılıyor ...neden beni düzgün biri bulmaz?

geçen birinle görüştüm . bir kahve içtik . neyse adam amerikada okumuş vs iyi bir mesleği var . karizmatik vs . neyse oturduk . konuşuyoruz iltifatlar falan havada uçuşuyor . sonra beni sorgulamaya başladı . erkek arkadaşın oldu mu uzun süreli bir ilişki gibi . sonra türk kadınlarını aşağılamaya başladı . çoğu kara kıllı tipler falan dedi . kısa boylu şişman falan demeye başladı . çok sinir oldum . avrupalı kızlar çok güzelmiş . türk kadınının tek iyi özelliği namusuymuş ama oda artık eskisi gibi değilmiş . bir kadın 30 unu geçince şüpheyle bakarmış . neden evlenmemiş diye . bir sürü şey söyledi .sıkıldım kalktım bende . sonra zaten aramadı sormadı bende tabi . bu ukala tipleri nerden buluyorum bana geliyor bilmiyorum artık çok skıldım . 27 yaşına geldim hayatımda düzgün biri olmadı olmuyor . hani diyceksiniz hep mi suçlu karşı taraf sende hiç mi birşey yok . vardır tabi ama bu tip adamları çekiyorum nedense . yazdıklarım abartısız az bile şeyler söyledi . birde senin için demiyorum sen ayrısın zaten tam türk değilsin diyor . benim annem yabancı diye . bıktım usandım ya bunlardan ....

bu adam kendini ne zannediyor. bence bu adamın kendiyle sorunları var. kendisiyle ilgili olan sorunları başkalarına yansıtıyor. amerika da okumakla adam olunmuyor. madem avrupalı kızlar güzelmiş amerikalardan birini bulsaymış. 30 unu geçen kızlara şüpheyle bakıyor madem bizde amerikada okumuş olsa bile kendini şişiren kıçı havalarda olan erkeklere soru işareti ile bakıyoruz. onun gibiler türkiyede çok. kendini birşey sanmasın.

ayyyy kiz dogru diyorsun heee bende biriyle arkadas oldum super turkcesi valla benden iyi biliyor laf sokusturmasindan halk diline kadar :53:kendisi rus cikdi ben sokdayim tabiki bir ik derken azicik samimiyeti ilerlettik amanin ne cikti bu bizim 45 yasindaki adam git gul gibi karini birak 3 cocukla bunla kiristir bundanda yap iki tane tabiki bizim turk hatun bunu defetmis basindan birde ne aramis ne sormus gitmis 5 ay sonar bekar mimar turk bir erkekle evlenmis diye adam simdiki manitasina bile terbiyesiz kadin beni ne cabuk unuttuda gitti evlendi daha neler sirf kadin yikilmadi ayakda diye neler diyor arkasindan ustelik kadin mukemmel hayat yasiyor simdiki esi el ustunde tutuyor bunlar bes parasiz hayvan baglasan durmaz evlerinde onun bile kadin havasini atiyor adam dolandirirlar onunla aninda tatile cikarlar kari koca eski kadinla ugrasirlar tencere kapak olmuslar pisliklerinde bogulmuslar haberleri yok hatta bir arkadasima anlatiyormus kari koca eski kadini yok turk kadinlari hic sadik degil aninda sutttttluyorlar birsuru laf arkadasda aninda demis elin rusunu aldin kari yaptin olmadi diyemi turk kadinlarini kotuluyon seni bu yaslanmis pasakli halinle etse etse ruslar Kabul eder oda paran vardiye yada yurtdisina gelmek icin 40 yil arasan bu halle seni zaten turk kizlari:72: Kabul etmez demis :1:adamin egosu inmisdir asagi bari dedi banada

Hı hı Türk kadını sadakatsizmiş. Sen çok sadıksın ya eşek herif. Gidip elin o... ile kırıştır, sonra da sadakatsiz de. Töbe töbe gene sinirlendim bakk:6:

bu adam kendini ne zannediyor. bence bu adamın kendiyle sorunları var. kendisiyle ilgili olan sorunları başkalarına yansıtıyor. amerika da okumakla adam olunmuyor. madem avrupalı kızlar güzelmiş amerikalardan birini bulsaymış. 30 unu geçen kızlara şüpheyle bakıyor madem bizde amerikada okumuş olsa bile kendini şişiren kıçı havalarda olan erkeklere soru işareti ile bakıyoruz. onun gibiler türkiyede çok. kendini birşey sanmasın.

valla ya alık herif . hayatı boyunca eline erkek eli değmemiş mezara girenler var . 17-18 yaşında artık kızlar yaşıyor .ayrıcada kendi bakir mi ölesini istiyor

Back
X