Adam Yanlış Anlaşılıyor

Sadece kendine su soruyu sor. Sevgilin seansi bittikten sonra ordaki bir bayanla sohbet etmek icin surekli kaliyorsa siz ne dusunursunuz. Cevabinizi kendiniz verin.

Diyetisyen de olsa kim, neden bu kadar vakit ayırsın ki danışanına? Yine de normal değil bence.

Yo normal olmadığını ben de düşünüyorum.ilgisi var belli.Sadece zaman açısından dedim.Çoğu diyetisyenin günde 5-10 danışanı oluyor.Doktor olsa bu durum olamazdı.O yüzden dedim

Muhabbet edecek kimseniz yok mu? Bu adamın başka randevusu yok mu,? Siz kendinizi yeni tanıştığınız adamın yerine koyun. Diyetisyeni ( güzel bir kadın) adama kalın sohbet edelim diyor. Normal mi geliyor size?

ısın yoksa oturalım sohbet edelım nıye dıyor kı
belkı samımıyetınız olmustur ben dırek yanlıs anlamazdım rahatsız edıcı bır tavrı yoksa ama hayatınızda bırı varken bu tarz sohbetler tabıkı yanlıs anlasılabılır olabılır yanlıs anlaması normal geldı bana
ızah edersınız hatta tanıstırırsınız bırdahakı gıdısınızde beraber gıdersınız ne olacak kı
asırı rahat ,esınızı rahatsız edecek hareketınız yoksa sohbet etmenızde bır sakınca yok dıyetısyenle sohbet etmemek mumkun degıl ne yedın ne ıctın ne gıydın muhabbetı olur sohbetlı durumlardır o durumlar

Açtığınız başlık bi tuhaf kurduğunuz cümleler bi garip !
Akıl var fikir var saatlerce sohbet etmek ne demek yani ?
Ikinizin de işi gücü yok mu ?
Yani illa ko sohbet muhabbet olurda saatlerce kısmına takildim ben.
Gayet de yanlış anlaşılmaya müsait bi durum bence .

Back
X