• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam yerine konmamak

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
53
Eski is yerimden sırf bu yuzunden ayrilmistim. Kendi kendime hayallerim vardi yeni is yerimde hem bir agirligim olacak hem de muhabbet edebilecegim arada kahve icip gorusebilecegim arkadaslarim olacakti. Bu hayallerle yeni iş yerimdw hep guleryuzlu olmaya gayret ettim. Selam verdim. Muhabbet etmeye calistim. Olmadi olmadi. Yine de insanlar bi yerlerde bi zayiflik buluyolar dislayacak. Sorunun ne
oldugunu anlayamıyorum. Neden uzak duruyolar anlayamıyorum. Bir
iki sohbet iyi gidiyor basta
tanistigimizda sonra yuzyuze geldikçe resmiyet kuruyor lar dogru dürüst
sohbet etmiyolar. Hafife de aliyor
bazilari. Nasil davranacagimi sasiriyorum. Hakkimi koruyunca gecen hafta bi kadın kustu şimdi selam bile vermiyor. Resmen aşağılamaya calismisti beni bende usluplu bi dille uyardim öyle deme diye.
Bugunde ayni yastayiz bi kadin bana direkt emirli cümle kurdu ben de sap gibi uyaramadim. Hem siz diye hitap ediyorlar arada resmiyet kurup arkadaslik kurmuyolar benimle hem de bi sekilde hafife alip alttan alta ya sözümü keserek ya sorduğum sorulara cevap vermeyerwk ya da beni dinlemeyerek iyice sifirliyolar. İnanın ac susuz kalmaktan cok cok zor adam yerine konnamak. hakkimi korusam sakaya vurup ya da usluplu savunamiyorum kendimi. Böyle olunca da ya kavgaci gibi görüneceksin ya da Susup kendimi ezdireceksin.
Hanimlar hiç arkadasim yok diye uzulurken bi de artik yavas yavas hafife alindigimi görmek iyice uzuyor beni. Resmen beyin hucrelerim sanci yapiyor. Çok kotu oluyorum. Yasam duruyor.
Agirligimi, insanligimi nasil ortaya koyabilirim?? Bana ışık olun.. nasil davranip kendimi sevip saydirabilirim?
Soluk alabilecegim kimsem yok.

Burada olan psikolog psikiyatristlerin de değerli yorumlarini bekliyorum. Ben mutsuzum. Mutsuz oldukca silik kalıyorum silik davranildikca mutsuz oluyorum.
Kitap onerileriniz varsa da okurum.

Ev hayatımda kotu. Resmen sefilleri oynuyorum. Bitsin artik bu kalitesizlik rezillik.Tat alamadim hicbizaman ne uüniversite hayatimdan ne meslek hayatımdan. Ne kötü insanlar var cevresi dolu dolu oyle kotu biri degilim. Herkes kadar benim de egom nefsim var o ayri tabi. Ama bu is kotuluge iyilige bakmiyor. Agzinin laf yapmasina bakiyor. Ben de onu beceremiyorum.

[Bilmiyorum. Bu mu sorun?? Mutsuzluktan Kalbimdeki huzunden beynimdeki sancılar dan yuzumun asik oldugunu soylerlerTE="Carrie, post: 37330626, member: 168765"]Yüz ifaden çok yumuşak herhalde[/QUOTE]

Bil

Kendiniz olun, yapmacik olmayin, zorlamakla olmaz arkadaslik, sizi oldugunuz gibi kabul edenle arkadas olabilirsiniz, yoksa suan yasadiklariniz gibi bikac zaman iyi olup sonra bozulur....Güvenin kendinize bunuda disa yansitin...:ssz:

bende tam tersi iş yerinde kimseyle muhattap olmak istemıyorum konuşmak istemiyorum ama gelip bana sataşıyorlar hiç yüz vermıyorum halbulki kadın geliyo bana çolugunu çocugunu anlatıyo ben dinlemek istemiyorum yemekhanede bilerek tek oturuyorum gelip yanıma oturuyorlar, ya acaba onlarda bu çok yanlız biraz muhattap olayım diyemi düşünüyolar nedir anlamadım gitti : )

Kendine güvenip kimseyi dikkate almayacaksin kendin olacaksin onların istediği biri değil o zaman hep mutsuz olursun. Bırak seninle arkadas olmak isteyen seni sen gibi kabul etsin. Benim de çok arkadasim yok. İşe gidip geliyorum. Ne gerek var ki boşver

Aynen ark. Katılıyorm.fazla yumusak yüzlü olma. Kaç ki kovalanasın sınır koy biraz.. ciddi mesafeli... kaale alma ki kendilerini bi halt sanmasınlar...bol bol tersle ki çekinsinler...

Bende sert gorunumeme rahmen yumusak sozlu biriyimdir emir veremem hakaret edem hatta tarsleyemem bile biri yuzume biseyler soylese birsey diyemem hakli dhi olsam ama karsimdaki sahistan korktugum icin degil tabiki beni dusunmeyen kalbimin kirilmasini dusunmeyen insanlarin uzulmesini istemedigim icin bilmiyorum sert bor yapiya sahip olamiyrm kiramiyorum insanlari sizde yumusak gorunusunuzden kaybediyor olabilirsiniz

bende tam tersi iş yerinde kimseyle muhattap olmak istemıyorum konuşmak istemiyorum ama gelip bana sataşıyorlar hiç yüz vermıyorum halbulki kadın geliyo bana çolugunu çocugunu anlatıyo ben dinlemek istemiyorum yemekhanede bilerek tek oturuyorum gelip yanıma oturuyorlar, ya acaba onlarda bu çok yanlız biraz muhattap olayım diyemi düşünüyolar nedir anlamadım gitti : )

Kendine güvenip kimseyi dikkate almayacaksin kendin olacaksin onların istediği biri değil o zaman hep mutsuz olursun. Bırak seninle arkadas olmak isteyen seni sen gibi kabul etsin. Benim de çok arkadasim yok. İşe gidip geliyorum. Ne gerek var ki boşver

Bende sert gorunumeme rahmen yumusak sozlu biriyimdir emir veremem hakaret edem hatta tarsleyemem bile biri yuzume biseyler soylese birsey diyemem hakli dhi olsam ama karsimdaki sahistan korktugum icin degil tabiki beni dusunmeyen kalbimin kirilmasini dusunmeyen insanlarin uzulmesini istemedigim icin bilmiyorum sert bor yapiya sahip olamiyrm kiramiyorum insanlari sizde yumusak gorunusunuzden kaybediyor olabilirsiniz

Bütün konularınız bunun üzerine siz kendinizi bu kadar değersiz görürken millet nasıl değer versin?

silkelenin toparlanın ,

öncelikle gidip bir psikologtan yardım alın

Bilmiyorum demek istesemde diyemiyorum kaliyorum oyle anlik hersey olabilir dusunuyorum getirisi goturusu ne olur diye , benimle muhattap olmayanlada olmam zaten sesiz biriyim cevremde bilir bu halimi o yuzden bnmle konusmuslarmi konusmamislar mi pekte fark etmiyor ama muhabbetimi severlr kpnusurken eglendiririm yani kendileri kaybeder

Bazı insanlar cins iste insan akil erdiremiyor bir yuksekten bakmalar tayibin karisi gibi giyinip konusurlar ama insanlik yok , konusunca sanki bir yerleri dökülecek varsin konusmasinlar sen onune isine bak cnm .

İş yerinden arkadasliga ben sahsen karsiyim ama saygisizlik yapmalarina neden değil bu tabiki bir dahaki sefere benimle emir kipiyle konuşma arkadasim diyerek baslayabilirsin mesela sosyallesme konusunda ben her yere uyum saglayabildimi düşünürüm çünkü bodoslama kanka olmam yavaş gelisen arkadasliklar daha sağlam olur önemli gunleri hatirlamak arada tel açıp program yapmak vs ile bu isede baslayabilirsin belki bir kurs vs cevreni genisletebilir

Yenielere nedense işyerlerinde de üniversitede yasadıgımız gıbı ÇÖMEZ muamelesı yapılıyor ben de hıc anlamıyorum bu yuzden ben de ısımden cıkacagım..Cok havalı ve tuhaf davranıyorlar,oysa onlar da bır zamanlar yenı elemandı ..Ne var yanı yenı gelene bı hosgeldın dıyıp soru soırsalar dı mı?Senı cok ıyı anlıyorum..Ben 3 yıl calıstıgım ısyerımde de 2 yıl calıstıgımda da her yenıyı hemen aramıza alalım dıye ugrasıp esprıler yapardım hemen kaynastırırdım ama mıllet selam vermekten acız..

Back
X