• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam yerine koymuyormuşum

Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü
O redpill videolarını biraz az izlesin. Evlilik böyle bir şey değil. Elindekinden de olacak bu gidişle.

Çekinmek veya korkmak değilde belki bi şeyleri danışmanızı istiyordur. Ben mesela arkadaşımla buluşma ayarlarım, sonra eşime prosedür gereği "Ben arkadaşımla buluşmayı düşünüyorum şu gün, senin içinde uygun mu?" Diye sorarım. Aslında bunun izin almak olmadığını ikimizde biliriz, sadece gönlü olsun diye. Belki böyle bir şeyler bekliyordur.
Bunu bende yaparım. Böyle seyler erkekleri çok mutlu ediyor :)

Çekinmek veya korkmak değilde belki bi şeyleri danışmanızı istiyordur. Ben mesela arkadaşımla buluşma ayarlarım, sonra eşime prosedür gereği "Ben arkadaşımla buluşmayı düşünüyorum şu gün, senin içinde uygun mu?" Diye sorarım. Aslında bunun izin almak olmadığını ikimizde biliriz, sadece gönlü olsun diye. Belki böyle bir şeyler bekliyordur.
Bunu yapıyorum zaten. Harici kısıtlama girişimleri oldu onlara müsade etmedim

Aşağılık kompleksi varmış demek ki. Niye korkacak mışsınız ? Kendini öndeki çıkıntı sebebiyle otorite sahibi olarak görüp ondan korkmanızı bekliyor demek ki. Siz de kana kan dişe diş mücadele edince zoruna gitmiş.
Babası tarafından erkek yerine koyulmamis onun etkisi sanirim

Çok çabuk mu evlendiniz? 2 ayda ortaya çıktıysa bu durum demek ki göz boyamak için yaptığı aşk gösterileri sonucu çabucak evlenmişsiniz. Onu erkek gibi görmekle tam olarak ne kastettiğini sormadınız mı?

Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.
İnsanlar evlenince değişir umuduyla evlilik yaptıkça sorunları bitmez. Bir insan iki ayda değişmez. Adam demekki kendinden çekinen, hakimiyet kurabileceği birini istiyor ezik ve sorunlu her erkeğin istediği gibi. Terapide ya düzelir yada sonu belli gibi

Bunun acısını bir zahmet sizden çıkarmasin ama. Terapiden ne kadar fayda görmüş bence orası meçhul, çünkü odağını size yöneltmis sadece. Söylediği sözler, tavırları da aynı benim eski kocam. İlerisinde bana itaat edeceksin de demişti. :olamaz: Benim gibi uzun yıllarınızı heba etmezsiniz umarım.

Konu sahibi 3 ayda aile terapistine gidecek kadar ne yasadiniz yahu?

Evliliklerin ilk 2 yili cok zordur, hayat butunuyle degisiyor, bir de bizim toplumumuzun normlari geregi gencler ilk kez ayni evi paylasmaya basliyor (cogunlukla) gibi... boyle koklu degisiklikler herkeste bir miktar sapmalara yol acar. Cocuk yapmadan esinizi taniyin. Sonra çocuğum var, esimi sevmiyorum, cocugum babasini cok seviyor boşanamiyorum konusunun oznesi olmayın.

Benim eşim, cok agir abidir, maçodur. Sokakta 1 sn elimi birakmaz, cok sahiplenicidir vs. Ama evde istedigim gibi cevap veririm, bir kez olsun sen bana saygi duymuyosun, adam yerine koymuyosun demedi, demez de. Acaba kavga ederken hakaret mi ediyorsunuz ya da hakaret sayilacak seyler mi söylüyorsunuz?

Bizim evde kavgaci taraf benimdir, esim cok nadiren kavga baslatir ama daha bir kez esime salak bile demedim, demem de ya da defol git gibi itekleyen sozlerim olmaz. Sizin boyle rahatsiz edici sozleriniz mi var?

Konu açıp sevişmeye gidecek misiniz burda misiniz ?
Sabahimi neselendirdin, teşekkür ederim ❤️🧿🙏

Konu sahibi 3 ayda aile terapistine gidecek kadar ne yasadiniz yahu?

Evliliklerin ilk 2 yili cok zordur, hayat butunuyle degisiyor, bir de bizim toplumumuzun normlari geregi gencler ilk kez ayni evi paylasmaya basliyor (cogunlukla) gibi... boyle koklu degisiklikler herkeste bir miktar sapmalara yol acar. Cocuk yapmadan esinizi taniyin. Sonra çocuğum var, esimi sevmiyorum, cocugum babasini cok seviyor boşanamiyorum konusunun oznesi olmayın.

Benim eşim, cok agir abidir, maçodur. Sokakta 1 sn elimi birakmaz, cok sahiplenicidir vs. Ama evde istedigim gibi cevap veririm, bir kez olsun sen bana saygi duymuyosun, adam yerine koymuyosun demedi, demez de. Acaba kavga ederken hakaret mi ediyorsunuz ya da hakaret sayilacak seyler mi söylüyorsunuz?

Bizim evde kavgaci taraf benimdir, esim cok nadiren kavga baslatir ama daha bir kez esime salak bile demedim, demem de ya da defol git gibi itekleyen sozlerim olmaz. Sizin boyle rahatsiz edici sozleriniz mi var?

Sabahimi neselendirdin, teşekkür ederim ❤️🧿🙏
Evet öyle sözlerim oldu maalesef. Ama reddeye de getirildim. Eşim dışarıda da sizin eşiniz gibi fakat ev ortamında çok yoruyor verdiğim ilgiden sevgiden asla memnun değil inanılmaz alıngan her cumlemden bir şey çıkarıyor vs vs

Çok çabuk mu evlendiniz? 2 ayda ortaya çıktıysa bu durum demek ki göz boyamak için yaptığı aşk gösterileri sonucu çabucak evlenmişsiniz. Onu erkek gibi görmekle tam olarak ne kastettiğini sormadınız mı?
Sekiz ayda düğün yaptık çok çabuk oldu evet. Abartılı şeyler de vardı sevgisinden kör biri olarak gördüm hep

Sevgiliyken kapımda yattı, çok aşıktı dediğiniz kocanız bu değil mi?
Duygu kontrolünde sıkıntı yaşadığı kesin.
Abartılı tavırların altında muhakkak bir şeyler çıkıyor.
Eşiniz bireysel terapide almalı.
Kişiliğindeki eksikliği sizin üzerinden, ego kasarak kapatmaya çalışmasın bi zahmet.

Dünkü kavganın değil yeni evliyiz biz üç ay olacak üç aydır şikayetlerinin temelinde hep bu var
3 aylık bir evlilik ve eşiniz kendisinden korkmanız gerektiğini mi düşünüyor... Ay bilemedim bu düşünce yapısı ile yaşam düşüncesi korkunç geldi bana...

ya aslında bu açığını cok güzel kullanabilirsiniz. Bu tarz erkekler sen ağasın paşasın evimin direğisin iyiki erkeğimsin diyerek gizliden yönetilecek ve istediğinizi yaptırabileceğiniz erkeklerdir. Sabrım yok onu mu eğliycem derseniz de haklısınız

Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.
Bu düsünceye nasil varmis?

Sevgiliyken kapımda yattı, çok aşıktı dediğiniz kocanız bu değil mi?
Duygu kontrolünde sıkıntı yaşadığı kesin.
Abartılı tavırların altında muhakkak bir şeyler çıkıyor.
Eşiniz bireysel terapide almalı.
Kişiliğindeki eksikliği sizin üzerinden, ego kasarak kapatmaya çalışmasın bi zahmet.
Zaten baslangicta bireyseldi psikolog bu sürece beni de dahil etti. Üç aylık evlilikte terapiye şaşırıyorlar fakat eşimin sinirlendiğinde çok ölçüsüz tavırları vardı korktum

Bu düsünceye nasil varmis?
Aslında tam erkek gibi görmemek demedi adam yerine koymuyorsun dedi. İşte yapma dediği şeyleri kendime göre değilse yapıyorum mesela. İstiyor ki bı şeye yapma desin ben onu hemen yapmaz hale geleyim sözünden cikmayim

Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü

İlk altın tavsiyem sakın çocuk yapmayın.
Benden çekinmiyorsun derken durduk yere dememiştir belki. Çokmu bastırıyorsunuz? Herşeye bağırıyor, dövüş horozu gibimi hareket ediyorsunuz? Kadın biraz naif olmalı bencede.
Tahi eşinizde size karşı normalde kibarsa. Yok odunun tekiyse böyle devam edin🤣

Aslında tam erkek gibi görmemek demedi adam yerine koymuyorsun dedi. İşte yapma dediği şeyleri kendime göre değilse yapıyorum mesela. İstiyor ki bı şeye yapma desin ben onu hemen yapmaz hale geleyim sözünden cikmayim
Esinizin bu konuda yalnis fikirleri var. Bir insani "erkek yerine koymak, evin başı olarak görmek" ona sorgusuz sualsiz itaat etmek degildir. Kaldi ki cogu erkek o rolü doldurmakta zorluk cekiyor zaten. Birisi demisti "erkek erkekligini yapsa kadini hic birseye kafa yormasina gerek kalmiyor, cünkü erkek zaten herseyi ayarlamis olup kadini rahat ettiriyor" diye. Esiniz bunu yapiyor mu mesela? Bazi erkekler esiniz gibi is itaat etmeye gelince hemen atlar, ama kadinin da kendine göre dogrulari olabilecegini görmezden gelir. Tabi bazi konular tartisilir orta yol bulunur, ama esinizin temel derdi ego tatmini ve yalnis inanclarini empoze etmek. Daha alisma sürecindesiniz evliliginizin ama esiniz böyle devam etse evliliginiz uzun sürmez. Kimse digere karsi saygida kusur etmemeli, ama ayni zamanda iki tarafinda fikirleri önemli. Bunu ilk önce bir anlamasi lazim.

Evet öyle sözlerim oldu maalesef. Ama reddeye de getirildim. Eşim dışarıda da sizin eşiniz gibi fakat ev ortamında çok yoruyor verdiğim ilgiden sevgiden asla memnun değil inanılmaz alıngan her cumlemden bir şey çıkarıyor vs vs
Iste sorun burda biliyormusun, asla o raddeye gelmemeli kimse (kadin erkek farketmez) isin icine hakaret ya da hakaret benzeri kelimeler girdim mi iliski biter, en buyuk aşk bile ölür hakaretin oldugu yerde.

Duzelmeye calisin, aile terapisi almaniz cok mantıklı bir karar olmus, umarim toparlanirsiniz. Yalniz hakaret edebilen biriyseniz bence bireysel sorunlariniz icin de terapiye basvurun derim, nacizane abla tavsiyesi. Mutluluklar❤️🧿

Eşiniz biraz sabretsin. Yapay zeka teknolojileri çok ilerledi. Sözünden çıkmayan, höt deyince korkan, sürekli alttan alan bir robot alır kendine yakında.

Back
X