Adam yerine koymuyormuşum

Saygı duyup cekinmekle, korkarak çekinmek bambaşka şeyler ve neden korkarak cekinmeniz gereksin ki? Saçmalıyor.

Evet öyle sözlerim oldu maalesef. Ama reddeye de getirildim. Eşim dışarıda da sizin eşiniz gibi fakat ev ortamında çok yoruyor verdiğim ilgiden sevgiden asla memnun değil inanılmaz alıngan her cumlemden bir şey çıkarıyor vs vs
konu sahibinin hakaretvari sözleri olmuş galiba. belki de eşinin korkmaktan kastı kaybetmekten korkmuyorsundur tam ifade etmemiştir belki. kırıyorsun demek istediyse..:KK64:çünkü adam alıngan biri.
valla olabilecek en olumlu yorumu yaptım konu sahibi açıkça konuşun ne demek istediğini. neden böyle hissediyormuş tam olarak sizden beklentisi nedir? ama alıngan kişilerle ilişki de zor oluyor. o da kendini törpülemeli biraz

Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.

Eğer her konuda fikirini eleştirip muhalefet ediyorsanız haklı olabilir, öbür türlü saçmalıyor. "Biz kadınlar korktuğumuz adamlarla birlikte olmayız tersine korkmadığımız yanında kendimizi güvende hissetigimiz adamlarla oluruz. Zaten seni erkek olarak girmseydim evlenmezdim." diyin beyfendiye.

Aslında tam erkek gibi görmemek demedi adam yerine koymuyorsun dedi. İşte yapma dediği şeyleri kendime göre değilse yapıyorum mesela. İstiyor ki bı şeye yapma desin ben onu hemen yapmaz hale geleyim sözünden cikmayim
E kendisi git hazirlan süslen fanfinifon icin demeyi biliyor ama 💁‍♀️
Ev haliniz onu etkilemiyor disariya cikis haliniz etkiliyor diye, sonu yatakta bitecek bi olay icin 2 saat disariya cikacakmis gibi hazirlaniyorsunuz
O sizi kadin yerine koyuyor mu bu durumda?

Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.

Terapi alınca her şey bir anda düzelmez, bu bir süreçtir, sabırlı olmanız gerekir. Yıllar boyu geliştirdiği olumsuzluklar öyle bir iki ayda düzelmez

Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü
Belki kendi ailesinde gördüğü tablo bu şekildeydi ve de onun doğrusu bu. Tam olarak çekinip korkmaktan kastı nedir mesela? Ağzınıza geleni söylediğiniz için mi çekinmiyorsun diyor? Mesela kimisi hiç çekinmez gerizekalı, salak,odun, mal, ayı gibi tabirleri eşine kullanır. Yoksa eşinizi görünce eliniz ayağınız birbirine girsin, kelimeleri cımbızla seçip "Beyy çay koyayım mı? Aman gözünün içine bakayım, utanır çekinirken bi yerlerım kırılsın" deyip düşünmenizi falan mı bekliyor? Korkmaktan kasıt eşinizin olası aksiyonlarından korkarak mı yaşamanızı kastediyor. Yoksa kaybetme korkusu, kalbini kırma korkusu, saygısızlık etme korkusu gibi bir şey mi? Ya da eşinizin sözlerini dikkate almadığınızı, onu umursamadığınızı düşünüyor ise düşünmesindeki sebep ne ? Yani tartışmada bu kadar rahatsız olup önemsenmediğini hissettiren bir şeyler var gibi geldi bana. Ağzınızı açıp gözünüzü yumuyor musunuz? Zira bu samimiyet değil saygısızlık olur. Tabii ki aranızda geçen konuşmaları bilmediğim için bir şey diyemem.

Belki kendi ailesinde gördüğü tablo bu şekildeydi ve de onun doğrusu bu. Tam olarak çekinip korkmaktan kastı nedir mesela? Ağzınıza geleni söylediğiniz için mi çekinmiyorsun diyor? Mesela kimisi hiç çekinmez gerizekalı, salak,odun, mal, ayı gibi tabirleri eşine kullanır. Yoksa eşinizi görünce eliniz ayağınız birbirine girsin, kelimeleri cımbızla seçip "Beyy çay koyayım mı? Aman gözünün içine bakayım, utanır çekinirken bi yerlerım kırılsın" deyip düşünmenizi falan mı bekliyor? Korkmaktan kasıt eşinizin olası aksiyonlarından korkarak mı yaşamanızı kastediyor. Yoksa kaybetme korkusu, kalbini kırma korkusu, saygısızlık etme korkusu gibi bir şey mi? Ya da eşinizin sözlerini dikkate almadığınızı, onu umursamadığınızı düşünüyor ise düşünmesindeki sebep ne ? Yani tartışmada bu kadar rahatsız olup önemsenmediğini hissettiren bir şeyler var gibi geldi bana. Ağzınızı açıp gözünüzü yumuyor musunuz? Zira bu samimiyet değil saygısızlık olur. Tabii ki aranızda geçen konuşmaları bilmediğim için bir şey diyemem.
Cok güzel yorum yapmışsınız çok açık anlaşılır. Şöyle ki evet zamanında kırıcı kelimeler kullandım, kullandık karşılıklı. O şuan tedavi ile birlikte bıraktı bir çoğunu fakat ben hala çok sinirlendimde o kelimeleri ister istemez çıkarıyorum sesimi yükseltiyorum( hastaliklisin sen bıktım vb) onun haricinde çok fazla konusuyormusum sesimi yükseltiyormusum gibi gibi

Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü
Önceki konularınızdan hatırladığım kadarıyla sizde öfke problemi var ve sizde bazı davranışlarınızdan rahatszdınız, eşinizinde rahatsız olması normal

Cok güzel yorum yapmışsınız çok açık anlaşılır. Şöyle ki evet zamanında kırıcı kelimeler kullandım, kullandık karşılıklı. O şuan tedavi ile birlikte bıraktı bir çoğunu fakat ben hala çok sinirlendimde o kelimeleri ister istemez çıkarıyorum sesimi yükseltiyorum( hastaliklisin sen bıktım vb) onun haricinde çok fazla konusuyormusum sesimi yükseltiyormusum gibi gibi
Saygınızı, sevginizi bir anlık öfkeler ile zedelediğiniz zaman birbirinizden soğur, güveninizi kaybeder ve de uzaklaşırsınız. Bir şey okumuştum tam hatırlamıyorum da hatırladığım kadarını yazayım. "Iki kişi eğer birbirlerine duygusal olarak uzak ise karşısındakinin kendisini anlamadığına inanıyor ise sesini yükseltme ihtiyacı hisseder." gibi bir şeydi. Kısacası bir kitap okumuştum size onu tavsiye edeyim. İsterseniz eşinizle birlikte okursunuz belki de. Öfke Kontrolü-Mehtap Kayaoğlu. Faydalı olabileceğine inanıyorum. Ve de anlık öfklendiğinizde yüksek bir ihtimal ile kırıcı konuşabileceğiniz için sakinleştiğiniz zaman konuşmanız daha iyi olur. Bir de sorunlarınızı biriktirmemeye çalışın. Biraz daha tatlı dilli olmaya gayret ederek, sorunlarınızı çözmek amacı ile biriktirmeden, bunları eşinizle sakince konuşup anlaşın. Mesela diyelim eşim inatla haksız olduğu bir şeyde diretiyor. Onunla inatlaşmak yerine diyorum ki "Tamam sensin." e o da diyor ki "Yook estağfirullah tamam sensin." e ben de "Aaa ne demek lütfeeen sensin ya" ondan sonra gülüşmeye başlıyoruz. En azından sinirler tırmanabilecekken sakinleşmiş olur insan. Ikiniz de gerginliği yükseltecek, birbirinizi kıracak şeyler söylememeye gayret ettikçe zamanla aranız düzelir inşallah. En azından deneyip, gayret etmenizi tavsiye ederim. Öfke de insani bir duygu, tamamen normal. Fakat kontrol edebildiğimiz ölçüde normal. Kontrol edemez isek hem kendimize hem başkalarına zarar. Kontrol edemediğimiz de olabilir. Ama telafi etmeyi de bilmeliyiz.

Zaten baslangicta bireyseldi psikolog bu sürece beni de dahil etti. Üç aylık evlilikte terapiye şaşırıyorlar fakat eşimin sinirlendiğinde çok ölçüsüz tavırları vardı korktum
Evlilik 3 aylık ama sorunlar dağ gibi.
Eşiniz çok mu iyi sakladı kendini?
Bu kadar yeni evlilikte öfke kontrolü konusunda sorun yaşaması, düşünce yapısı
hemen ortaya çıkmış.

Sizin de başka yorumunuzu okudum, hastalıklısın falan diyormuşsunuz, bazı şeyler düzelsin istiyorsanız üslup konusunda kendinizi kontrol etmeniz lazım.

Yolunuz uzun gibi duruyor, nereye varacağı da meçhul. Kolaylıklar dilerim.

Ne alaka ya ezik miyim neden eşimden cekineyim o bir bagırırsa ben üç bağırırım ki bir daha cesaret edemesin hayırdır yani ? Eşinizde aşagılik kompleksi var galiba

görücü usulu mu evlendiniz?

Her konuda fikrinizi mi istiyor ?

Bazı erkekler kendilerini oyle erkek hissediyor demek ki.ondan korkunca çekinince gidecegn yeri rapor edince falan gururları falan oksanıyor heralde

Ağır kelimeler kullanıp her gün nasıl sevişiyorsunuz, bazen günde iki kere?
Bende hikaye tam oturmadı..
kavga sonrası seksi mi seviyorsunuz

Yanlışlıkla yetişkin görünümlü bir çocukla evlenince böyle oldu maalesef
Eril enerji, dişil enerji hakkında bilgi almanızı tavsiye ederim, eşinizin dişil enerjisi yüksek, küsmek trip yapmak dişildir ve siz o zamanlar dengede olmak adına erile geçersiniz, erkek gibi ol biraz gibi eril yıkıcı laflar edersiniz, çocuk diye görmeniz de bu yüzden, muhtemelen eşiniz kavga esnasinda bıdı bıdı konuşan birisir yine dişil enerjidir bu
Instagramda hindolog diye bir kadın vardi onu takip edebilirsiniz, bilge ay cesur güneş kitabı vardı bu konu hakkında çok yardımcı olabilir size

Back
X