Adamın ağzı kokuyor:( Yardım edin

Ağzınkotukokuyor.com diye bir site varmiss:)))))
Oradan yolllayiverin iki dklik is))

Süpermis bu uygulamalar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bir arkadasinin agiz kokusundan cok rahatsiz oldugunu anlat bence eger bole bir dialoga girebiliyorsan- napman gerektigini ona sor- rahatsiz oldugunu.belirt- umarim kendine bir.pay cikarticaktir- onuda utandirmamis olursun tatlim--

Ama konu sahibi ben değilimki

Benim de var öyle bir iş arkadaşım ama bir şey diyemiyorum, söylenmiyor çünkü. Yapacak bişey yok adamı konuşturma uzakta dur ve camları aç

bol bol camları açık tutuyorum ve konuşmasına pek izin vermeden kısa cümleler kullanıp hemen konuyu uzatmıyorum

Okurken bile midem bulandı üzüldüm size ya
başka bir mail adresinden mail atın bence de

hafta sonu yabancı bir pc ye girip ordan mail alıp atıcam kendisine sonrada maillerini açması için bir iş uydrucam çok dikkatli olmam lazım ama

Siz adamdan uzak durmaya çalışıyorsunuz da adam da sizin ne kadar iyi insan olduğunuzu düşünüyor, ne kadar seviyordur her gün poğaça börek getirmeler, yemek ısmarlamaya çalışmalar, naneli sakızlar, ikramlar falan...:)

nekadar iyi bir insanımki 3 yıldır bu adamın ağzı kokusunu çektim kırmayayım üzülmesin diye sustumkimse susmaz kimse herkes

Ay konuyu görünce bir arkadaşım geldi aklıma onunda ağzı kokardı inadına da dibime girerdi off çok kötü durum
Ben olsam söylerim en çok katlanamadığım şey gereksiz sesler ve kokulardır
Direk söylerim

direk söylenmiyor da işte mail atıcam ben dayanılmaz bir şey işe gelmek zindan gibi geliyor bana

mektup gönderebilirsiniz (isimsiz)

Cok zor bir durum.. benim kokulars karsi hassasiyetim cok fazla sizde oyle iseniz cok zor.. birsey deseniz soze nasil nerden baslayacaksiniz odanizi degistirin bence.. belli ki adamin bir hastaligi var agiz kokusu çürük dis mide hastaliklari yada bogaz enfeksiyonnundan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…