Adamın ağzı kokuyor:( Yardım edin

ya birde adamın maddi durumuda çok iyi üstelik ya git bi doktora ya doktordan önce dişlerini fırçala ya allah aşkına ya
sapsarı çürük dişleri var eliyle dişini karıştırıyor sonrada üzerine siliyor ya kusura bakmayın bugün epey miğdenizi bulandırdım inanın 3 yıldır çekyorum artık çekmicem direk söylicem

Hala var mı bilmiyorum bir ara epeyce kullanmıştım =))
Ter kokan ama yüzüne söyleyemediğin arkadaşına mail atıyorsun site üzerinden =))
Amaann baktım şimdi duruyor =))))

süper bir uygulamaymış canım bende ter kokuyorsunu değilde gizlice mail açıcam ağzınız kokuyor yeter artık gidin bir dişçiyi ben sizin iş yerinizde çalışan bi dostum lütfen dişçiye gidin lütfen yazıcam

Canım kimse tavsiye ettimi bilmiyorum ama burnuna viks sürmeni tavsiye ederim uzun süre mentol kokusundan başka bişey duymazsın

viksi çok severim grip oldugumda sürerdim tavsiyen güzelmiş ama kökten hallediicem inşallah
İnş. Canım ama maili çokda umursayacak gibi gelmiyor bana sonuçta kendi de farkındadır umursamıyodur sen yanında viks taşı her ihtimale karşı

seni çok iyi anlıyorum. .
Bi dayımın kızı var yanyana gelmemekk için kırk takla atıyorum. .
Diş çookk önemli benim için

Son düzenleme:
Bir defa birkac gunlugune yatılı bir yere gitmek zorunds kaldim.dis fircasimi almayi unutmuşum. Evin ogluna rica ettim gelirken bana firca alabilir misin diye.
evin hanimi saskinlikla'aaa her gun fircaliyor musun disini' diye sordu. Ben daha buyuk saskinlikla tabiki dedim.
Hanim kisi' benim de var aslinda fircam, lazim oluyor arada fircalamak gerekiyor.cocuklarin da var fircasi ' dedi.
Cocuklar da 23 yasinda.
bu evin hanimi dedigim 45 yasinda falan. Kadin icin o kadar ihtiyac disina cikmis ki konu, birkac gunlugune benim yeni firca almak istememi anlamsiz buldu.
kusmaya gidiyorum.

arkadaşım çookkk iyi anlıyorum seni ..

çookk rahatsızlık verici bir durum ..

çantamda bile dış fırçam vardır benim ..

yılda 2 kez kontrole giderim dr. en titiz hastam der..

dişler önemli ki ; bence insanın ağzından anla kim olduğunu ..

:120::120::120::84::84::84::84::84::88::88::88:

iş yerinde çalışan kısmını karıştırma bence

bu durum artık "söyleresem kırılır" kısmını aşmış. yıllardır adam aynıymış çünkü. ben olsam "mide sorunu olanlarda ya da sinüziti olanlarda ağız kokusu olurmuş, bence sağlık açısından çok önemli ağız kokusuna dikkat etmek" gibi birşey söylerdim.

Benim de var öyle bir iş arkadaşım ama bir şey diyemiyorum, söylenmiyor çünkü. Yapacak bişey yok adamı konuşturma uzakta dur ve camları aç

eyvah eyvah zor bir durum, uyarsanız güzelce olurmuki acaba :18:

Bir arkadasinin agiz kokusundan cok rahatsiz oldugunu anlat bence eger bole bir dialoga girebiliyorsan- napman gerektigini ona sor- rahatsiz oldugunu.belirt- umarim kendine bir.pay cikarticaktir- onuda utandirmamis olursun tatlim--

eyvah eyvah zor bir durum, uyarsanız güzelce olurmuki acaba :18:

Bir arkadasinin agiz kokusundan cok rahatsiz oldugunu anlat bence eger bole bir dialoga girebiliyorsan- napman gerektigini ona sor- rahatsiz oldugunu.belirt- umarim kendine bir.pay cikarticaktir- onuda utandirmamis olursun tatlim--

Bir not yazin ve gizlice masasina koyun.yazinizi taniyabilir.baskasina yazdirin..uyari.

Yanımda çalışan elemanlardan biri korkunç derecede ter kokuyordu, bir iki dikkatimi çekti ve sonunda dayanamayıp hamam seti, duş jeli, deodorant, antiperspirant ve çamaşır deterjanından oluşan bir paket hediye ettim. Durumu kavradı, bir daha da öyle leş gibi kokarak gelmedi işe... Bazen bazı şeyleri söylemeye gerek yok kaldi ki söylense bile bu işin darılma gücünmesi olmaz.Ben rahatsız olduğum durumları, arkadaşımda olsa, tanımadığım biri de olsa söylüyorum ister uyarımı ciddiye alsın ister almasın.

Lise yillarinda bir ogretmenim vardi agiz koskusundan yanina yaklasamazdim.
Sonra ogrendim midesinde sorun varmis.
Adam istermi boyle kokmak acidim ve katlandim konusurken.

Okurken bile midem bulandı üzüldüm size ya
başka bir mail adresinden mail atın bence de

Daha once ayse arman insanlara ait itiraf edilemeyen kokular icin bir mail atildigini yazmisti...bir arastirin adiniz gonderen adresi yazmiyormus bir arastirin isterseniz...yillar once duymustum hala boyle bir uygulama varmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…