Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor dedim ve elimle duvara iliştim. Neyse adam çok ilgilenmedi. Alakasızdı. Seans bitince kal demedi. Ordaki herkes meseleyi çakmıştır. Bana vaz geçmek düşer.

Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor dedim ve elimle duvara iliştim. Neyse adam çok ilgilenmedi. Alakasızdı. Seans bitince kal demedi. Ordaki herkes meseleyi çakmıştır. Bana vaz geçmek düşer.
senin gibi kaçtnae vardır onun elinde:)

hayırlısı.

Beyefendi dediğiniz klinikte ki doktormuydu
Yani doktorsa herhangi bi hastasıyla ilgilenir gibi ilgilenmiştir

Arkadaşlar adam diyetisyen noluyor diye yanıma koştu. Ben panik atağım var dedim.

Öff aynen o vallahi , konu sahibi deyim yerindeyse adama kafayı taktı bide bu arada erkek arkadaşı yanlış anlıyordu güya , hatırlarsın 🤦‍♀️
erkek arkadası yanlıs anlamakta haklıymıs kesınlıkle
kadın apacık ılgım var dıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X