adamın kesesi ne zaman görülecekkk

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
kızlar nihayet yıllardır verdiğim mücadele ile 12. gün değerim sonucu ppozitifffopuyorumnanaktan
rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...:sinifsinif:
evlat diye burnumun direkleri sızlıyordu ama inanç ve çaba ile bu haberi almayı başardım
şimdiki dileğim sağlıkla kucağıma da almak:hulya:
siz keseyi ne zaman gördünüz..ben şuan 4 haftalığım:CüvCüv:

Çok gÜzel bır haber canım allah saĞlıkla kucaĞına almanıda nasıp etsın sanırım keseyı 5 haftalık olunca gÖrÜrsÜn
tekrar tebrık edıyorum

sağol eylülümmmmmmm
allah her isteyene versin dilerimmm

adam tebriklerrrrrrr rabbim tamamına erdirsin....kese için dr bişey sölemedimi sana..ben 4 haftalıkken gitmiştim keseyi görmeye heralde yanlış hatırlamıyorsam....

sağol hilalciğim pazartesi gel dedi ama bana erken geldi sanlki

tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah

cnm tebrik ederim sağ sağlim kucağına almakta nasip olur inşş
ben 1 buçuk aylık hamileydim 6. haftamda göründü

sağol hilalciğim pazartesi gel dedi ama bana erken geldi sanlki

ya ben 12.günde kan testi yaptırmıştım kan testinden 15 gün sonrada keseyi görmeye gitmiştim keseden 15 gün sonrada bebeişimin kalp atışlarını duymuştum...

hilalcim transferden sonraki 12. gün tahminen adetden sonraki 26-28. günlere denk geliyor gebelikde adetin 1. gününden hesaplandığı için zaten test yapınca 4 haftalık olmuş oluyorsun o zaman kese de 5-6 haftalıkken gözükür

Ben 6,5 haftalıkken gÖrdÜm canım ,saĞlıkla kucaĞına almak nasıp olur ınŞallah

darısı bebek bekleyen annelere

adam hayırlı ugurlu olsun tebrıkler inşallah saglıcakla ADA,nı kucagına alırsın bızlerede çok dua et

muhteciğim çok teşekkür ederim....
diğer arkadaşlarıma da tabi........
hep dua ediyorum
allahım kimsenin içinde ukte bırakmasınnn

tebrikler canım Allah tamamını erdirsin inş kucana almayıda nasip etsin ben test sonucumdan 2 hafta sonra gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…