• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşma şekli hep böyleydi 7 aydır hiç değişmedi . Zaten 7 aydır beni hiç sevmedi . O yüzden anlıyorum ki beni zerre sevmiyor

Vallaha cikart hayatindan.. seni gercekten seven biri hayatinda olsa sonra ayyy öyle öküze 7 ayi nasilda salakca harcamistim diyeceksin. Her kadin gercekten sevilmeyi hak ediyor.

bu adama bu kadar enerji harcadığına çok pişman olacaksın.
ya bilmiyorum, biri bana yan baksa alınırım. sana neler yapıyor, (daha doğrusu yapmıyor) yaptırıyor, hissettiriyor.
hiç mi değersiz hissetmiyorsun.

Sizinki artık aşkı geçmiş takıntıya dönmüş. Mesajları okudum iki yetişkin insanın değil de sanki liseli gençlerin mesajlaşması. Lütfen bu durumun aşk olmadığını bilin.

Sizinki artık aşkı geçmiş takıntıya dönmüş. Mesajları okudum iki yetişkin insanın değil de sanki liseli gençlerin mesajlaşması. Lütfen bu durumun aşk olmadığını bilin.
Çok alakasız olacak ama profil mesajınıza binaen sorucam. Bir üye vardı profil fotoğrafında norm ender vardı hatta kullanıcı adında norm ender'li bir şeydi. Siz o musunuz 🤭

Çok alakasız olacak ama profil mesajınıza binaen sorucam. Bir üye vardı profil fotoğrafında norm ender vardı hatta kullanıcı adında norm ender'li bir şeydi. Siz o musunuz 🤭
Evet 😊 bazı üyeler erkek sanıyordu fotoğraftan dolayı 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X