- 28 Mart 2020
- 21.338
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.774
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
Ayrılacak mısın?Konuşma şekli hep böyleydi 7 aydır hiç değişmedi . Zaten 7 aydır beni hiç sevmedi . O yüzden anlıyorum ki beni zerre sevmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılacak mısın?Konuşma şekli hep böyleydi 7 aydır hiç değişmedi . Zaten 7 aydır beni hiç sevmedi . O yüzden anlıyorum ki beni zerre sevmiyor
Konuşma şekli hep böyleydi 7 aydır hiç değişmedi . Zaten 7 aydır beni hiç sevmedi . O yüzden anlıyorum ki beni zerre sevmiyor
Sorunu kendinde ara. Sorun sende. Adam sana değer vermiyosa gitmeyi bil. Kavga ederek mi değer verdirceksin kendine. Şu mesajlarda gördüğüm şey şu ki, kendini küçültmüşsün. Kendine b.k kadar değer vermeyen sensin. Kendine değeri sen vereceksin.
Çok alakasız olacak ama profil mesajınıza binaen sorucam. Bir üye vardı profil fotoğrafında norm ender vardı hatta kullanıcı adında norm ender'li bir şeydi. Siz o musunuzSizinki artık aşkı geçmiş takıntıya dönmüş. Mesajları okudum iki yetişkin insanın değil de sanki liseli gençlerin mesajlaşması. Lütfen bu durumun aşk olmadığını bilin.
EvetÇok alakasız olacak ama profil mesajınıza binaen sorucam. Bir üye vardı profil fotoğrafında norm ender vardı hatta kullanıcı adında norm ender'li bir şeydi. Siz o musunuz![]()
Normalde hiçbir üyeyi hatırlamam ama siz dikkatimi çekmişsiniz demek kiEvetbazı üyeler erkek sanıyordu fotoğraftan dolayı
![]()
Bende hatırlanmadığımı düşünüyordumNormalde hiçbir üyeyi hatırlamam ama siz dikkatimi çekmişsiniz demek ki![]()
Fanı yazacaktım demek ki hayranı'ymışBende hatırlanmadığımı düşünüyordumNorm Ender Hayrani idi eski nickim hatta
Sevindim buna.Fanı yazacaktım demek ki hayranı'ymışşimdi gözümde canlandı profilinize
![]()
istanbul' daysanız 27 subat ta Bostancı Gösteri Merkezinde konseri var :) Ben de çok seviyorum Norm Ender i :)Sevindim buna.![]()
Maalesef değilimistanbul' daysanız 27 subat ta Bostancı Gösteri Merkezinde konseri var :) Ben de çok seviyorum Norm Ender i :)