• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hadi siz normal değilsiniz, bu adam niye size tahammül ediyor anlamış değilim.
Tahammül etmiyor swan. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Adam evli bile olabilir. Aynı işyerinde çalıştıkları için başına musallat olmasın diye iletişimi kesmiyor. Hatta egosu bile okşanılıyor olabilir. “Benden vazgeçemiyor” diye.
35 yaşında hangi normal adam sürtünmeyle ya da oral sexle boşalır, bununla yetinir. Adamda ciddi cinsel problemler var. Konu sahibi beni tatmin etmiyor demiş ama adamda kendini tam anlamıyla cinsel ilişki yaşamadığı için tatmin etmiyor.

Görücü usulü anneannesinin köyünden biriyle tanışmışlar. Sonrasında bir gün telefonda görüntülü konuşurken cocuga yüzüklerini göstermek isterken arkadaki kayganlaştırıcı vb. paketler de çıkmış görüntüde. Tabi çocuk şok 😂
Ay yok bu üye kesin fake ama o konu baya yaratıcıymis hakkını yiyemem 😂😂 kerimcan durmazin vardı öyle bi olayı, odasında selfie mi ne çekiyor arkada komidinde en kallavisinden bir vibrator 👯👯👯

başını ortasını sonunu okudum...''İnsanın önce kendisini sevmesi ,değer vermesi gerekiyor. dışarıan beklemeden önce'' diyesim geldi.
Bu kadar mı kıymetsiz senin hayatın,gururun? Öyleyse bu gider başkası gelir böyle seviyesiz yanıtlara daha çok maruz kalırsın...bu arada sende yazım dilini düzelt lütfen...İstediğin bu adam mı gerçekten? Ne verecek sana bu adam?
Senin yerinde olsam whatsapp yazışmasını geç sokakta görsem yolumu değiştiririm ne olur ne olmaz diye...
Hadi senin için sorun değil...Sende birinin evladı,kıymetlisisin.Bu yaşa gelene kadar bir sürü masraf emek harcandı...yapmayın kendinize bunu lüten ya...

Tahammül etmiyor swan. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Adam evli bile olabilir. Aynı işyerinde çalıştıkları için başına musallat olmasın diye iletişimi kesmiyor. Hatta egosu bile okşanılıyor olabilir. “Benden vazgeçemiyor” diye.
35 yaşında hangi normal adam sürtünmeyle ya da oral sexle boşalır, bununla yetinir. Adamda ciddi cinsel problemler var. Konu sahibi beni tatmin etmiyor demiş ama adamda kendini tam anlamıyla cinsel ilişki yaşamadığı için tatmin etmiyor.
Çok doğru söylüyorsunuz . Bugün mesaj dahi yazmadı . Yani yine kk haklı çıktı . . Bende watsaptan profil resmimi kaldırdım . Kapattım bütün uygulamayı . Artık merak dahi etmiyor

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Adam nüfus müdürü mü, kiminmiş elin bebesi niye soracak?

Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarım
Öğlen oturdu yemek yedi diyorsunuz sonrada öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmadı diyorsunuz, ne anlatacaktı, önce kaşığı tabağa soktum-sonra çıkarıp ağzıma soktum-dişlerimin yardımıyla çiğnedim ve yuttum…..bu mu? Yemek yerken ne yapılır da anlatacak

Adam nüfus müdürü mü, kiminmiş elin bebesi niye soracak?
Konu sahibi çocuğun fotoğrafını göndererek adamdan şu tepkiyi bekledi; ne kadar güzel çocuk, inşallah bizim de böyle güzel çocuklarımız olur minvalinde birşeyler yazmasını ama adam kayıtsız kalınca sinirlendi.

Konu sahibi adamın umrunda bile değilsiniz kendi kendinize ilişkiye başladınız, sevgili oldunuz kavga edip ayrıldınız farkında mısınız?

Konu sahibi çocuğun fotoğrafını göndererek adamdan şu tepkiyi bekledi; ne kadar güzel çocuk, inşallah bizim de böyle güzel çocuklarımız olur minvalinde birşeyler yazmasını ama adam kayıtsız kalınca sinirlendi.

Konu sahibi adamın umrunda bile değilsiniz kendi kendinize ilişkiye başladınız, sevgili oldunuz kavga edip ayrıldınız farkında mısınız?
Çocuk yapmak için tuvalet kağıdı rolü oynamak yetmiyor, konu sahibi bunu bir anlasa

Konu sahibesi, bir müddet inzivaya çekilip, yine bu kan emici adamla ilgili bir konu açacak ve siz yine şaşıracaksınız

Konu sahibesi, Adam yatağınıza gelip uzanıyor, pantolonunu indirip, hadi başla diyor. Siz de kedilerin mama kaplarının dibindeki mamaları yaladigi gibi, yalamaya başlıyorsunuz, kusura bakmayın, en usturuplu bu kadar anlatabiliyorum ve biraz sesiniz çıktığında da yokları oynuyor.

Neden, çünkü...

Adamın, oyalama, ikna etme gibi bir derdi yok, adam kendinden emin, adam biliyor. Adam, ben bulunmaz Hint kumasiyim, öyle olmasam bu kadın bu kadar üstüme düşmezdi diyor, adam size yüksekten bakıyor, alo, size alo diyorum? Siz hala değer verdi, vermedi, cevap verdi, vermedi.

Konu sahibesi, bir müddet inzivaya çekilip, yine bu kan emici adamla ilgili bir konu açacak ve siz yine şaşıracaksınız

Konu sahibesi, Adam yatağınıza gelip uzanıyor, pantolonunu indirip, hadi başla diyor. Siz de kedilerin mama kaplarının dibindeki mamaları yaladigi gibi, yalamaya başlıyorsunuz, kusura bakmayın, en usturuplu bu kadar anlatabiliyorum ve biraz sesiniz çıktığında da yokları oynuyor.

Neden, çünkü...

Adamın, oyalama, ikna etme gibi bir derdi yok, adam kendinden emin, adam biliyor. Adam, ben bulunmaz Hint kumasiyim, öyle olmasam bu kadın bu kadar üstüme düşmezdi diyor, adam size yüksekten bakıyor, alo, size alo diyorum? Siz hala değer verdi, vermedi, cevap verdi, vermedi.
Çok haklısınız bana yüksekten bakıyor . Bunu anlatacağım sonra bi konu da

Ben sadece çok fazla etkilendim ona karşı çekim duydum
Bazen yemek istedigimiz birsey gözümüze acayip güzel gözüküyor, ama yedikten sonra midemiz bulaniyor ya. Bu adamda belli ki böyle birsey. Bir kadina kiymet veren bir erkek asla bu sekilde yazmaz. Bunu sizde aslinda biliyorsunuz, öfkenizde aslinda ona

Bazen yemek istedigimiz birsey gözümüze acayip güzel gözüküyor, ama yedikten sonra midemiz bulaniyor ya. Bu adamda belli ki böyle birsey. Bir kadina kiymet veren bir erkek asla bu sekilde yazmaz. Bunu sizde aslinda biliyorsunuz, öfkenizde aslinda ona
Konuşma şekli hep böyleydi 7 aydır hiç değişmedi . Zaten 7 aydır beni hiç sevmedi . O yüzden anlıyorum ki beni zerre sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X