- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Bilmiyorum ama takıntılı olduğum kesinSiz bipolar mıydınız? Çok ciddi söylüyorum seks işçisine şu muameleyi yapsa bi daha yüzüne bakmaz, siz bi de üstüne para yediriyorsunuz bu adama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ama takıntılı olduğum kesinSiz bipolar mıydınız? Çok ciddi söylüyorum seks işçisine şu muameleyi yapsa bi daha yüzüne bakmaz, siz bi de üstüne para yediriyorsunuz bu adama
Yazmadı bile mesaj bunların üzerine kaçtı çoktan sanki … ne zaman morali bozulsa yazmıyorBu adam kaçar
Hiç yazmadı mi ?Yazmadı bile mesaj bunların üzerine kaçtı çoktan sanki … ne zaman morali bozulsa yazmıyor
İnsan hesabını peşin ödediği, garsonunun bahşişine kadar verdiği mekanda bile teşekkür edip öyle gidiyor. Bu ayı senden her anlamda aylarca geçinip bi de iki tatlı sözü çok görüyor. Ayı herif.
Şu adamı bile kıskanan var vay anasını. Erkek olcam ben ya.Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarım
Bari seks yapabilse..hani yediği paralar bir işe yarardı.Bilmiyorum ama takıntılı olduğum kesin![]()
Birbirine saygısı kalmamış 2 kişinin konuşması bunlar. Ayrıca adam düm düz dalga geçiyor
Aklıma duvara muz sürten üye geldi kız öyle diyinceDuvara da sürtünebilir. Adamın sürtünmekten başka bir fonksiyonu yok sonuçta. Güncelleme de gelmez bu saatten sonra.
Balkon duvarına sürtünürse bir haftaya pipisiz kalır.Aklıma duvara muz sürten üye geldi kız öyle diyince![]()
Aman bu hali de zaten pek bir farkı yok da konu sahibi sürterse ne olur bilemiycimBalkon duvarına sürtünürse bir haftaya pipisiz kalır.![]()
Çünkü 30 dkYa hadi siz normal değilsiniz, bu adam niye size tahammül ediyor anlamış değilim.
Bu pırıl pırıl kafayı neye borçlusunuz hanımefendi Pastaya mı yoksaAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Adam kaçmıyor, sadece uğraşmıyor. Ben bu mesajları görüp ayhhhhhhh dediysem adam beş bin katını diyordur. Te Ankaradan beni bile darladınız.Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor
Ben sadece çok fazla etkilendim ona karşı çekim duydumDalga gecmek amacli yazmiyorum, ama iliskiniz bu seviyede yürüyorsa cidden bitirin ve kendinize denceki düzen verin. Yani adamin yazma tarzi varoş bencede ama siz ne yapmaya calisiyorsunuz onu da anlamadim
Yeter yeter yeter çok takıntılısınız adamı salınBen sadece çok fazla etkilendim ona karşı çekim duydum