• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarım
Şu adamı bile kıskanan var vay anasını. Erkek olcam ben ya.

Böyle salak herifleri neden takıntı yapıyorsunuz inat ediyorsunuz asalak gibi yaşatıyorsunuz? Kadınlarda da var salaklık gerçekten. Konu sahibi size demiyorum. Genel konuştum.

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Bu pırıl pırıl kafayı neye borçlusunuz hanımefendi Pastaya mı yoksa:KK14:

5
Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor
Adam kaçmıyor, sadece uğraşmıyor. Ben bu mesajları görüp ayhhhhhhh dediysem adam beş bin katını diyordur. Te Ankaradan beni bile darladınız.

Dalga gecmek amacli yazmiyorum, ama iliskiniz bu seviyede yürüyorsa cidden bitirin ve kendinize denceki düzen verin. Yani adamin yazma tarzi varoş bencede ama siz ne yapmaya calisiyorsunuz onu da anlamadim
Ben sadece çok fazla etkilendim ona karşı çekim duydum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X