- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi zorunlualann
Kendini degersizlestiren sizsiniz. Adamin tavri normal geldi bana. Hatta cok bile yazmis. Artik yardim alin. Salin burayi da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bebek senin ya adam merak etmek zorunda mı kimin olduğunu?Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Yazmayı bile beceremeyen erkeklerle neden beraber olursunuz??????
Ama şunu belirteyim örneğin sabah akşam mesaj atar . Konuşur. Akşam evime gelir . Ertesi gün de yazar hep . Yani anlamadığım bana bunları yaparken ben beni sevdiğini düşünüyorum kendisi de seviyorum değer veriyorum diyor . Doğum günüm de hediye almıştı mesela . Birlikte arkadaşları toplamış yani bunlaro düşündükçe halimi hattımı sordukça ben beni sevdiğini düşündüm . Ama dünden beri mesaj yazmadı bu konuşmanın üzerineSiz şu adamın şeyini alev aldıran üyesiniz değil mi? Kutsal pipisine yarım saat oral yapıp, sahip emrindeyim diye önünde diz çöken
Gerçekten acınası bir hayatınız var. Size zerre kadar değer vermeyen insanlarla ömrünüzü heba ediyorsunuz. İlllaki akıllanırsınız ama geriye dönüp baktığınızda pişmanlıktan başka bir şey görmeyeceksiniz geçmişinizde.
Yine forumu darladın, boğdun, delirttin.Ama şunu belirteyim örneğin sabah akşam mesaj atar . Konuşur. Akşam evime gelir . Ertesi gün de yazar hep . Yani anlamadığım bana bunları yaparken ben beni sevdiğini düşünüyorum kendisi de seviyorum değer veriyorum diyor . Doğum günüm de hediye almıştı mesela . Birlikte arkadaşları toplamış yani bunlaro düşündükçe halimi hattımı sordukça ben beni sevdiğini düşündüm . Ama dünden beri mesaj yazmadı bu konuşmanın üzerine
Şuan sadece inat ediyorsunuz size ters yaptığı için üstüne gidiyorsunuz . Maalesef o da kendini bişey sanıyorBen şu an Peşinde perişanım
alev aldıran deyince bi gülme geldiSiz şu adamın şeyini alev aldıran üyesiniz değil mi? Kutsal pipisine yarım saat oral yapıp, sahip emrindeyim diye önünde diz çöken
Gerçekten acınası bir hayatınız var. Size zerre kadar değer vermeyen insanlarla ömrünüzü heba ediyorsunuz. İlllaki akıllanırsınız ama geriye dönüp baktığınızda pişmanlıktan başka bir şey görmeyeceksiniz geçmişinizde.
Otuz dakıka ne cekıyo adamın trıbını mı anlamadım canoYine forumu darladın, boğdun, delirttin.
Akşamına 30 dk çekip duracaksin dimi? Tövbe est. ya neler söylüyorum.![]()
Oral yapiyormus.Otuz dakıka ne cekıyo adamın trıbını mı anlamadım cano
Ya bir de konu sahibinin çift hayatı var . Çok değişik ,köyde farklı biri ,şehirde farklı biri... Çift kişilikli gibi. Köyde yasayamadigi hayaati şehirde yaşamaya çalışıyor. Ama fena bodosluyoronun için önce bir koca bulması lazım.ha köyünden görücü usulü evlenecekti bir aday vardı ama sanırım konu sahibinin fotoğrafının arka planında kayganlaştırıcı görmüş olabilirmasum köy kızı hemşerim sanıyordu damat adayı
Regl öncesi bilinç kaybi mi yasarsin genelde hdhdhshRegl öncesi dönemimdi ne yaptığımı bilmiyordum . Gerçekten öyle oldu
Bu ne demekRegl öncesi dönemimdi ne yaptığımı bilmiyordum . Gerçekten öyle oldu
Zaten bakire değil ki bakirelik demek illa vajinal ilişki demek değil bence* önceki konularınızdan anladığım kadarıyla aileniz muhafazakar ama siz çalışma hayatınız sayesinde evden uzaklaşma imkanı bulmuşsunuz ama yetiştiriliş tarzınıza uygun olmayan bir hayat sürmeye çalışıyorsunuz,
* 4 yıllık sevgilinizde siz regl olduğunuz için yanınıza gelmekten vazgeçmişti
* bu adam sizden sadece 8 yaş büyük ve adam size ilk günden beri bir ilgisi olmadığını söylüyor ve aşık olduğu kadını anlatıp sizinle dertleşiyor
* adamın size karşı zerre ilgisi yok ve sizinle birlikte olmak gibi bir isteği de yok aslında çünkü o kadar size karşı boş ki adam erekte olma sorunu yaşıyor ama nefsi duygularına yenik düştüğü için yanınıza gelmekten geri kalmıyor. siz de başka konularınızda adamın sizi öpmek dahi istemediğini dokunmaktan bile kaçındığını yazmıştınız ve sizi öpmemesinin nedeninin ona oral seks yaptığınız için midesinin bulandığını düşünüyorsunuz ama seven, ten uyumu olan bir adam sevdiği kadına dokunmaktan öpmekten tiksinmez, maalesef adam size çok farklı bir gözle bakıyor,
* kendinize hakim olamayıp bir şeyler yaşamak istiyorsanız öncelikle çalıştığınız ortamdan olmamalı bu kişi,
* yakın bir gelecekte bu adamın ciddi bir birlikteliği olursa hiç şaşırmayın ama üzgünüm o kişi siz olmayacaksınız,
* konularınızdan çıkardığıma göre bakiresiniz ve ciddi bir ilişkiniz olması takdirde karşınızdaki adamı kandırmış olacaksınız o yüzden size çok ta üzülemiyorum bu durumu düşününce
Bana göre de değil ama konu sahibi vajinal ilişkiye girmiyor anladığım kadarıyla. İleride evlilik durumu olursa bakireyim diye karşısında ki kişiyi kandıracakZaten bakire değil ki bakirelik demek illa vajinal ilişki demek değil bence
Bana göre de değil ama konu sahibi vajinal ilişkiye girmiyor anladığım kadarıyla. İleride evlilik durumu olursa bakireyim diye karşısında ki kişiyi kandıracak
Öyle adamlara zaten müstahak birde gerçekten iyi niyetli olan adamlar var onlara yazık oluyor.Erkekler de o kadar saf değil ama her şeyi yaşayıp da bakire kız arıyorum diyenler hak ediyor