- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
- Konu Sahibi zorunlualann
Ne yazık ki öyle ama er geç yalan ortaya çıkarÖyle adamlara zaten müstahak birde gerçekten iyi niyetli olan adamlar var onlara yazık oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazık ki öyle ama er geç yalan ortaya çıkarÖyle adamlara zaten müstahak birde gerçekten iyi niyetli olan adamlar var onlara yazık oluyor.
Derdin yok heralde bacım yeni bir tane imal etmeye çalışıyorsunAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Konu sahibi zaten tehlikeli sularda yüzüyor. Madem kendine engel olamıyorsun bir şeyler yaşamak istiyorsun bari aynı ortamda olduğun adamlarla yaşama. Karılarını bile ortamlarda anlatan adamlar var, bu adamın iş ortamında yaşadıklarını anlatmayacağı ne malum. Çevrelerinde ki insanlardan illa ki anlayanlar vardır bir şeyler olduğunu. Yaşadığım il de memur bir kaç kadın var farklı farklı kişilerden o kadınların kimlerle neler yaptığını duydum, maalesef bunlar çok gizli saklı kalmıyor erkekler çok konuşuyor.Ne yazık ki öyle ama er geç yalan ortaya çıkar
Ya da ortaya çıksa bile fazla takmayan bir insan olması gerekir hem yardan hem serden vazgeçmediğine göreKonu sahibi zaten tehlikeli sularda yüzüyor. Madem kendine engel olamıyorsun bir şeyler yaşamak istiyorsun bari aynı ortamda olduğun adamlarla yaşama. Karılarını bile ortamlarda anlatan adamlar var, bu adamın iş ortamında yaşadıklarını anlatmayacağı ne malum. Çevrelerinde ki insanlardan illa ki anlayanlar vardır bir şeyler olduğunu. Yaşadığım il de memur bir kaç kadın var farklı farklı kişilerden o kadınların kimlerle neler yaptığını duydum, maalesef bunlar çok gizli saklı kalmıyor erkekler çok konuşuyor.
Senin çocuğunmu diye mi sormalı adam gerçekten?Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Ortaya çıkmasından çekinmeyecek biri değil çünkü görücü usulü ile tanıştığı çocuğu dayısının evine davet etti diye babası şerefimizi ayaklar altına aldın diye bayağı kızmış. Dayısı yengesi, kuzenleri çok ağır konuşmuşlar.Ya da ortaya çıksa bile fazla takmayan bir insan olması gerekir hem yardan hem serden vazgeçmediğine göre
Regl öncesi bilinç kaybi mi yasarsin genelde hdhdhsh
Çok teşekkür ederim . Ne denilebilir ki haklısınız . Ben bana olan ilgisi var sanmıştım . Kendi de diyor başta ilgim yoktu şimdi değişti diyor* önceki konularınızdan anladığım kadarıyla aileniz muhafazakar ama siz çalışma hayatınız sayesinde evden uzaklaşma imkanı bulmuşsunuz ama yetiştiriliş tarzınıza uygun olmayan bir hayat sürmeye çalışıyorsunuz,
* 4 yıllık sevgilinizde siz regl olduğunuz için yanınıza gelmekten vazgeçmişti
* bu adam sizden sadece 8 yaş büyük ve adam size ilk günden beri bir ilgisi olmadığını söylüyor ve aşık olduğu kadını anlatıp sizinle dertleşiyor
* adamın size karşı zerre ilgisi yok ve sizinle birlikte olmak gibi bir isteği de yok aslında çünkü o kadar size karşı boş ki adam erekte olma sorunu yaşıyor ama nefsi duygularına yenik düştüğü için yanınıza gelmekten geri kalmıyor. siz de başka konularınızda adamın sizi öpmek dahi istemediğini dokunmaktan bile kaçındığını yazmıştınız ve sizi öpmemesinin nedeninin ona oral seks yaptığınız için midesinin bulandığını düşünüyorsunuz ama seven, ten uyumu olan bir adam sevdiği kadına dokunmaktan öpmekten tiksinmez, maalesef adam size çok farklı bir gözle bakıyor,
* kendinize hakim olamayıp bir şeyler yaşamak istiyorsanız öncelikle çalıştığınız ortamdan olmamalı bu kişi,
* yakın bir gelecekte bu adamın ciddi bir birlikteliği olursa hiç şaşırmayın ama üzgünüm o kişi siz olmayacaksınız,
* konularınızdan çıkardığıma göre bakiresiniz ve ciddi bir ilişkiniz olması takdirde karşınızdaki adamı kandırmış olacaksınız o yüzden size çok ta üzülemiyorum bu durumu düşününce
gerçekten destek almalısınız, buradan değil bir uzmandanAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Fckbdy gibi bişey bulmuş kendine ilgi duyar tabiÇok teşekkür ederim . Ne denilebilir ki haklısınız . Ben bana olan ilgisi var sanmıştım . Kendi de diyor başta ilgim yoktu şimdi değişti diyor
Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Kafayı seksle bozmuşsun lütfen bi psikiyatr görün.Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor
Ama hayır neden bana düzgünce açıklama yapmıyorKafayı seksle bozmuşsun lütfen bi psikiyatr görün.
Belki sana karşı yeterince ilgi duymadığı içindir, sallamıyor seni canım.Ama hayır neden bana düzgünce açıklama yapmıyor
Bu adam senin neyin tam olarak allah askinaaaaAma hayır neden bana düzgünce açıklama yapmıyor