- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.479
- 278
- Konu Sahibi zorunlualann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yil miKısa cevaplardan sonra mı değer vermediğini anladın?
E biz burda 8 yıldır seni uyarıyoruz değer vermiyor diye zaten![]()
bu üye senin kankin mi?ben şokkkk.değildir değil mi?![]()
Pasta mevzusu onunla baglantili aslinda. Eski konusunda sevgilisi evine gelmis. Pasta yiyip sevişmişler. Konu sahibi 30 dk oral yapıyormuş paşazade boşalsın diye. Adam hicbir sey yapmiyormus. Biraz öpüşüp saçını okşuyormuş. Bu garibim de ha babam zorluyor boşalsın diye.30 dk mı oral? Gözümde şişme bebek ağzı canlandı dhfh![]()
Ben kucağında bebesi ile gitti sandım, olayları bilmediğim için kafamdan binlerce senaryo geçti.Bende çocuğun kimin olduğunu sormuyorsun falan deyince hamile zannettim![]()
ohh çok şükürrr.kanki yazınca yüreğime inecekti kuzumm.Yok yav tanımıyorum bir üye vardı burada herkese reis diyordu benim de uslubum böyle yavşak biraz. Yakın hissettim kendime kızcağız çok safdil bir şey.
En son sürtünme oral falan vardi ne ara çocuğa geldik diye düşünmedim değilBen kucağında bebesi ile gitti sandım, olayları bilmediğim için kafamdan binlerce senaryo geçti.
Kucağımda gördüğün şu sabi, işte bu senin bebennnnnn![]()
Yani kadın oral yaparken adam anca saçını okşayabilir zaten dhdhfh offf pastayı da yanlış yerlerdee yememiştir inşPasta mevzusu onunla baglantili aslinda. Eski konusunda sevgilisi evine gelmis. Pasta yiyip sevişmişler. Konu sahibi 30 dk oral yapıyormuş paşazade boşalsın diye. Adam hicbir sey yapmiyormus. Biraz öpüşüp saçını okşuyormuş. Bu garibim de ha babam zorluyor boşalsın diye.
8 yıldır mı sürüyor bu toksik ilişki?Kısa cevaplardan sonra mı değer vermediğini anladın?
E biz burda 8 yıldır seni uyarıyoruz değer vermiyor diye zaten![]()
Aaa ne güzel neli pasta yaptınız?Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
bir daha pasta yersem ne olayımmmmYani kadın oral yaparken adam anca saçını okşayabilir zaten dhdhfh offf pastayı da yanlış yerlerdee yememiştir inş![]()
Lafın gelişi herhalde8 yıldır mı sürüyor bu toksik ilişki?
Konu sahibinin ondan farkı yok ki. Tencere kapaklar bence.Dünyada kalan son adam mı bu?
Pasta bicagiynan birkaç dilim.![]()
Oral haricinde de saç okşuyormuş sadece. Kiz ben orgazm olmadim diyormus. Saclarini okşayıp düzeliiiir diyormuş agzini kırdığımın sipsi ağızlısı. Senin şeyin düzelsin önce. Ayh aşırı sinirlendim şu beceriksiz herife.Yani kadın oral yaparken adam anca saçını okşayabilir zaten dhdhfh offf pastayı da yanlış yerlerdee yememiştir inş![]()
24 yaşında değil mi bu üye?8 yıl mümkün olamaz8 yıldır mı sürüyor bu toksik ilişki?
Yok "bin kere söyledik" anlamında 8 yıl dedimdi8 yıldır mı sürüyor bu toksik ilişki?
Düzelir mi ahhaha ben ne okudum yaaaOral haricinde de saç okşuyormuş sadece. Kiz ben orgazm olmadim diyormus. Saclarini okşayıp düzeliiiir diyormuş agzini kırdığımın sipsi ağızlısı. Senin şeyin düzelsin önce. Ayh aşırı sinirlendim şu beceriksiz herife.
25 yasinda, 17 yasinda oluyor. Pekala olur.24 yaşında değil mi bu üye?8 yıl mümkün olamaz