• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 dk mı oral? Gözümde şişme bebek ağzı canlandı dhfh 😂
Pasta mevzusu onunla baglantili aslinda. Eski konusunda sevgilisi evine gelmis. Pasta yiyip sevişmişler. Konu sahibi 30 dk oral yapıyormuş paşazade boşalsın diye. Adam hicbir sey yapmiyormus. Biraz öpüşüp saçını okşuyormuş. Bu garibim de ha babam zorluyor boşalsın diye.

Ben kucağında bebesi ile gitti sandım, olayları bilmediğim için kafamdan binlerce senaryo geçti.

Kucağımda gördüğün şu sabi, işte bu senin bebennnnnn 😅
En son sürtünme oral falan vardi ne ara çocuğa geldik diye düşünmedim değil 🤦

Pasta mevzusu onunla baglantili aslinda. Eski konusunda sevgilisi evine gelmis. Pasta yiyip sevişmişler. Konu sahibi 30 dk oral yapıyormuş paşazade boşalsın diye. Adam hicbir sey yapmiyormus. Biraz öpüşüp saçını okşuyormuş. Bu garibim de ha babam zorluyor boşalsın diye.
Yani kadın oral yaparken adam anca saçını okşayabilir zaten dhdhfh offf pastayı da yanlış yerlerdee yememiştir inş 😂

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Aaa ne güzel neli pasta yaptınız?
Bebeğin gözleri ne renk? Kaç aylık, adı ne?
Konu sahibi bize de trip yapmasın diye ugrasiyorumdur:KK53:

Yani kadın oral yaparken adam anca saçını okşayabilir zaten dhdhfh offf pastayı da yanlış yerlerdee yememiştir inş 😂
Oral haricinde de saç okşuyormuş sadece. Kiz ben orgazm olmadim diyormus. Saclarini okşayıp düzeliiiir diyormuş agzini kırdığımın sipsi ağızlısı. Senin şeyin düzelsin önce. Ayh aşırı sinirlendim şu beceriksiz herife.

Oral haricinde de saç okşuyormuş sadece. Kiz ben orgazm olmadim diyormus. Saclarini okşayıp düzeliiiir diyormuş agzini kırdığımın sipsi ağızlısı. Senin şeyin düzelsin önce. Ayh aşırı sinirlendim şu beceriksiz herife.
Düzelir mi ahhaha ben ne okudum yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X