• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Komsunun coxugunu sevgilinize attoginizdan komsunuzun haberi var mi🤔

Konuşması hep böyledir arkadaşlar
sen kendini hiç sevmez misin hiç mi değer vermiyorsun?bu adamla vakit geçirmekte ki amacın ne?evlenmek gibi bir düşüncen var mı ilerde?bu adam asla senle evlenmez bilesin.hatta seni toplum içine bile çıkarmıyor.metresler bile daha çok saygı görüyorlar bilesin

Son düzenleme:
Dünyada kalan son adam mı bu?
Son adam dahi olsa çekilmez. İnsanlığın soyunun tükenmesi daha makul bence.
Bazen başıma vuruyor, sebepsiz kavgalar çıkarabiliyorum. O esnada "pastayı fazla mı kaçırdın yifrum?" derse herif valla paralarım. :KK53:

Bende bilmiyorum konuşması hep böyle olur genellikle
Neyi bilmiyorsun? Dünyada kalan son erkek olup olmadığını mı? Neyi bilmiyorsun? Bu hanzoyla sevgili olacak kadar ne kinin olabilir kendine? Bizi cildirtmak mı istiyorsun? Neyi bilmiyorsun bacım ayan beyan ortada herşey.

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı

Bu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
Biz bu konularında sana yeterli cümleleri kurmuştuk zaten halen bu saçma insanla takılmaya devam ediyorsun

ben neye uzuldum soyleyeyım mı
kac yasına gelmıs kocaman ınsanların hala 13 yasında gıbı konusması davranmasına
ne zaman yetıskın gıbı davranmayı dusunuyorsunuz ?
ıkınızde aslında bırbırınıze cok uygun duruyorsunuz da olmamalısınız bırbırınızle konustugunuz zaman bırbırınıze normal gelıyorsunuz halbukı normal degılsınız belkı karsınızda daha kendını gelıstırmııs daha dıkkatlı daha cok mantıgını kullanan ınsanlar olursa sızler de kendınızı ona gore gelıstırırsınız dıye dusunuyorum

en azından toplum ıcın ... ben mantıklı ve kendını bılen ınsanlarla bırlıkte yasamak oyle bır toplum uyesı olmak ıstıyorum boyle seylerı gorunce o yuzden cok uzuluyorum

sahsen bana bu sekılde bır yorum gelse dusunurdum . umarım dusunursunuz

Son adam dahi olsa çekilmez. İnsanlığın soyunun tükenmesi daha makul bence.
Bazen başıma vuruyor, sebepsiz kavgalar çıkarabiliyorum. O esnada "pastayı fazla mı kaçırdın yifrum?" derse herif valla paralarım. :KK53:
Pasta bicagiynan birkaç dilim. :D

Siz niye böyle konuşmasına izin veriyorsunuz? Başçavuşun beygiri osuruyor gibi bir hava var konuşmalarınızda da :işsiz: Adam sizle dalga geçiyor.
Biraz saf olduğunu anlamış. Ne yapsam ne desem anlamaz bu saçını okşar geçerim demiş işte.

Cok çirkin konusma tarzi
Sizi gereksiz tripli ve hafif buldum daha ağır davranabilirsiniz tavir yapyorsa guzel bir dilke sorarsiniz cekilir koseye beklersiniz sonra bu nedir boyle cok acayip ve itici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X