- 28 Mart 2020
- 21.883
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.961
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
Keske 479 yildir gibi anlamsiz bir sayi verseydiniz djdkksls ben şahsen ikna oldum 8 senelik olduguna sjkeksYok "bin kere söyledik" anlamında 8 yıl dedimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske 479 yildir gibi anlamsiz bir sayi verseydiniz djdkksls ben şahsen ikna oldum 8 senelik olduguna sjkeksYok "bin kere söyledik" anlamında 8 yıl dedimdi![]()
Bi dilim pastaya tam muamele.Ya ben sıkıldım siz hala sıkılmadınız mı? Adam tınlamıyor işte yatıyor kalkıyor gidiyor. Daha fazlası yok.
o kadar yıl sürtün sürtün .gözümde canlanamadı da25 yasinda, 17 yasinda oluyor. Pekala olur.
10 yazcaktım da 8de karar kıldım8 yil mi![]()
Yine de konu sahibinin biraz sahip çıkılması gereken biri olduğunu düşünüyorum. Adam da bunun farkında bir hanzo, kullanıyor.Konu sahibinin ondan farkı yok ki. Tencere kapaklar bence.
Aşınmıştıro kadar yıl sürtün sürtün .gözümde canlanamadı da![]()
![]()
Pasta picagiyla dalarim benle boyle konusacak adamaAdam pastayı çok seviyorum demişse. Sürekli pasta yapıyor işte.
he ben de onu yazacaktım da banlanır mıyım diye korktumAşınmıştır![]()
8 senelik sürtünüş organın yok olmasını sağlamaz mıydı aşk olsun çok yıl söyledim yinedeKeske 479 yildir gibi anlamsiz bir sayi verseydiniz djdkksls ben şahsen ikna oldum 8 senelik olduguna sjkeks
ohh çok şükürrr.kanki yazınca yüreğime inecekti kuzumm.![]()
İkinizinde psikolojik desteğe ihtiyacı var. Hiç normal değilsiniz. Buna ilişki mi diyorsunuz siz?Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Şu b*k herif ugruna banlanirsam bana da yaziklar olsun.he ben de onu yazacaktım da banlanır mıyım diye korktum![]()
Şu soruları flörtüm ya da sevgilim sorsa soğurum.Aaa ne güzel neli pasta yaptınız?
Bebeğin gözleri ne renk? Kaç aylık, adı ne?
Konu sahibi bize de trip yapmasın diye ugrasiyorumdur![]()
Konu sahibi anlamıyor işte. Biri küfretse bu beni sevmiyor mu diye başkasına sorar.Pasta picagiyla dalarim benle boyle konusacak adama![]()
Ne okudum ben ya beynimden mideme kadar tiksindimBiz bu konularında sana yeterli cümleleri kurmuştuk zaten halen bu saçma insanla takılmaya devam ediyorsun