• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya burda insanlar neler neler diyor size , siz hala aradan cümle seçip onlara cevap veriyorsunuz. Tamam konusmasi boyle anladık ee kendinizi kullandırmayın diyen var sürtünmeyin diyen var ne degisik iliskiniz diyen var neden surekli konusma kismina cevap veriyorsunuz ? Diger konularinizda hep boyle insanlar size laf anlatıyor ama siz hic takilmamaniz gereken yerlere takilip cevap veriyorsunuz.. Cok yorucu bi insansiniz ya iyi ki cevremde sizin gibi birisi yok.. Sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz zaten . Siz yapmadan totonuza tekmeyi basar bu adam.. Sonra da onun icin konu açarsınız
O kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .

25 yaşındaysa ve bu adamdan başka sevgilisi olmadıysa, arkadaş çevresi yoksa, dışlanmışsa, kendini akranları gibi sosyal ve duygusal anlamda geliştirip, ilerleyememiş, daha doğrusu olgunlaşamıyor. Haliyle çocuk gibi safdirik hareketleri var. Hayatta pek tecrübe edinmemiş gibi geldi bana.
Sevgi ve ilgi açlığı başka kimseden görmediğinden, bu adamın sevgi kırıntısını ya da bu ilişkinin dinamiğini normal sanıyor.
Kendine olan değeri de adam versin istiyor, adam da bunu saf bulmuş zaaflarını kullanıyor, maşa gibi. Ne bileyim, üzücü bir durum.
Dalga falan geçemicem.
Aydınlanma zamanı konu sahibi.
Ilerde çok pişman olacaksınız.

O kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
Allah aşkına yaa onca yazılana verilecek cevap bu mu ayrılmayacaksiniz

sevmekk yokkkk.adam seni kullanıyorrr bit kadar değer vermiyorrrrr.adam senle dalga geçiyorrrrr.hatta tüm k.k de senle dalga geçiyorr.allah aşkına bir psikoloğa gitt.sonunu iyi görmüyorum senin

Allah emi Z zorunlualann
90 li yillarda yaşamış olanlar bilir
Vallahi aklıma Doğuş ile Hilâl Cebeci' nin aşkı geldi 🤣

Tencere yuvarlanmiş seninki benden kara
Doğuş'u adama benzettin ya, gerçekten de konudaki adam çıplak ve elinde saksıyla dolaşan bi tipi çağrıştırıyor 😝

Şu soruları flörtüm ya da sevgilim sorsa soğurum. :KK53: Bana göre bu ilgilenmek değil, maydanoz olmak. Kimin çocuğu, kaç aylık vs. diye sorduğunu hayal etsenize adamın sahiden? 29 yaşındayım, hayatıma erkek cinsinden şahsiyetler girdi haliyle. Birçok barzo da tanıdım. Ama hiçbiri ne bu tür sorular sordu ne de yifrum dedi.
Ama sen gidip elalemin bebesinin fotosunu da atmazsın. Konu sahibi attığına göre yorum istediği belli, konuşma uzasın da ne olursa olsun diye atıyor sanirim:))
Komşu kızı benim bebemi çekip ne idiğü belirsiz adama atsa var ya fena yaparım onu umarım izin almıştır

Ama sen gidip elalemin bebesinin fotosunu da atmazsın. Konu sahibi attığına göre yorum istediği belli, konuşma uzasın da ne olursa olsun diye atıyor sanirim:))
Komşu kızı benim bebemi çekip ne idiğü belirsiz adama atsa var ya fena yaparım onu umarım izin almıştır
Atmam ya. Ne alaka ki? Muhabbet uzamıyorsa da uzamasın, kabak tadı vermeye başlamışsa kesmek iyidir hem. Yetişkin bir birey olarak ilişkilerimi yönetebiliyorum, aynısını konu sahibine de öneririm. Biri gider biri gelir, salsın bence. Belki sıradaki biraz daha erken boşalır ve daha özverili olur. :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X