• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Artık hiç samimi gelmiyosun 100 kere söylendi bu adam size değer vermiyo diye siz kendinizi niçin değersizleştiriyorsunuz anlamıyorum ya da siz ve konunuz fake

25 yaşındaysa ve bu adamdan başka sevgilisi olmadıysa, arkadaş çevresi yoksa, dışlanmışsa, kendini akranları gibi sosyal ve duygusal anlamda geliştirip, ilerleyememiş, daha doğrusu olgunlaşamıyor. Haliyle çocuk gibi safdirik hareketleri var. Hayatta pek tecrübe edinmemiş gibi geldi bana.
Sevgi ve ilgi açlığı başka kimseden görmediğinden, bu adamın sevgi kırıntısını ya da bu ilişkinin dinamiğini normal sanıyor.
Kendine olan değeri de adam versin istiyor, adam da bunu saf bulmuş zaaflarını kullanıyor, maşa gibi. Ne bileyim, üzücü bir durum.
Dalga falan geçemicem.
Aydınlanma zamanı konu sahibi.
Ilerde çok pişman olacaksınız.
Gerçekten çocuk gibiyim doğru .. hareketlerim vs tuhaf … bende bunların farkındayım . Ne yapacağımı da bilmiyorum . Bu adam ile nasıl mücadele edecegım benden uzaklaşsın istiyorum ama o da olmuyor

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Kız niye sorsun çocuk kimin diye senin olmadığını biliyodur herhalde zaten bitek bu kısmı anladım konuşmanızdan çok garip bi diyalog

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X