• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 yaşındaysa ve bu adamdan başka sevgilisi olmadıysa, arkadaş çevresi yoksa, dışlanmışsa, kendini akranları gibi sosyal ve duygusal anlamda geliştirip, ilerleyememiş, daha doğrusu olgunlaşamıyor. Haliyle çocuk gibi safdirik hareketleri var. Hayatta pek tecrübe edinmemiş gibi geldi bana.
Sevgi ve ilgi açlığı başka kimseden görmediğinden, bu adamın sevgi kırıntısını ya da bu ilişkinin dinamiğini normal sanıyor.
Kendine olan değeri de adam versin istiyor, adam da bunu saf bulmuş zaaflarını kullanıyor, maşa gibi. Ne bileyim, üzücü bir durum.
Dalga falan geçemicem.
Aydınlanma zamanı konu sahibi.
Ilerde çok pişman olacaksınız.
Ay yok baska sevgililer olmuş. Konu sahibi tam olarak başı kaçırılmış dizi gibi açtığı konuların tamamını okumadan yeni actigi konulara devam edemiyorsunuz 😂

Gerçekten çocuk gibiyim doğru .. hareketlerim vs tuhaf … bende bunların farkındayım . Ne yapacağımı da bilmiyorum . Bu adam ile nasıl mücadele edecegım benden uzaklaşsın istiyorum ama o da olmuyor
yavv niye mücadele edesinn.munemm üzgünüm anlasın diye bunu yazacağımmm.sen bedava sex işçisi gibi olmuşsun bu adama.allah aşkına kendine gel.senin bir ilişkin yok sevgilin yokk yokkkkkk.yok mu seni toparlayacak bir eşin dostun akraban?hiç mi kızım sen ne yapıyorsun diyecek bir insan evladı yok etrafında?

Gerçekten çocuk gibiyim doğru .. hareketlerim vs tuhaf … bende bunların farkındayım . Ne yapacağımı da bilmiyorum . Bu adam ile nasıl mücadele edecegım benden uzaklaşsın istiyorum ama o da olmuyor
Sen uzaklasacaksin. Ayrılacaksın. Ayrıldığını söylemene bile gerek yok. Engelle onu, mesajlarına cevap verme. Kapına gelirse kapıyı acmadan gitmesini söyle, gitmezse polis çağır.

Seni istemiyorum artık de ve engelle.
Yaşadığın aşk değil kullanılmak
Kendine çak bitane ve kendine gel artık

Fake değil, Kazen fake olmadığını rapor edilmemesi gerektiğini söylemişti.

Kesinlikle fake değil gerçek bir insan. Burası kendine saygısı olan kadınlar kulübü mu nedir hiç mi hödük ve size korkunç davranan sevgiliniz olmadı hanımlar tabi ki fake değil konu öküz Türk erkeğinin gönlünü hoş tutan geysa kadın tam da içimizden bir karakter.

yavv niye mücadele edesinn.munemm üzgünüm anlasın diye bunu yazacağımmm.sen bedava sex işçisi gibi olmuşsun bu adama.allah aşkına kendine gel.senin bir ilişkin yok sevgilin yokk yokkkkkk.yok mu seni toparlayacak bir eşin dostun akraban?hiç mi kızım sen ne yapıyorsun diyecek bir insan evladı yok etrafında?
Bu konuyu sadece bir yakın arkadaşım biliyor oda benim gibi saten . Onun da böyle bi ilişkisi var . Bende kendimin farkındayım ama ilk kez birinden bu kadar hoşlandım . Sürekli aklımda . Belki de o şehir de yalnızım diye ona sarılıyorum ama başka fırsatlarda geldi onlara hiç fırsat vermedim . Bu adamı bir de ilk ben eve çağırdım . O kadar etkinleşmiştim ki kahve içmeye gelmez misin dedim

Adam seni niye bıraksın ki hem paranı yiyor, hem fiziksel olarak kullanıyor. Buluşmaya parasız git, banka kartını evde bırak yanına naikt de alma. Benim cüzdan diğer çantamda kalmış de bak bakalım adam nasıl kaçıyor senden.

Adam seni sevmiyor zorla üstüne üstüne mesaj atıp neden yazmıyorsun neden takmıyorsun neden öylesin neden böylesin yazan sensin çocuğum kendine gel rica ederim. Adam yüzüne zaten seni kullanıyorum dedi kaç kez daha ne desin, ne yapsın?

Yani gerçekten hiçbir şey anlayamadım yazılanlardan.
Zamanında hakim, savcıların kitaplarını karışıkça yazdıkları el yazılarından tashih yaptığım oldu.
Onlarda bile bu kadar zorlanmadım.:confused:

O zaman soru şu konu sahibi bu adamdan neden niçin niye nasıl ayrılamıyo
Saf bir kız. Anlamıyor. Birşeylere sinirleniyor ama asıl sinirlenmesi gereken şeyleri farkedemiyor. İlgi bekliyor alınca seviyor sanıyor, kullanıldığının farkında değil. Söylesek de emin olamıyor çünkü adam arada ilgi kırıntısı verip kullanmaya devam ediyor. Şu anda eminim bizim yazdıklarımıza da acaba mı diyor. Kendisinin gerçekten bir büyüğü tarafından yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi karar veremiyor çünkü.
Ayrılma işini bile adam yapsın diye bekliyor.

Kesinlikle fake değil gerçek bir insan. Burası kendine saygısı olan kadınlar kulübü mu nedir hiç mi hödük ve size korkunç davranan sevgiliniz olmadı hanımlar tabi ki fake değil konu öküz Türk erkeğinin gönlünü hoş tutan geysa kadın tam da içimizden bir karakter.
Geyşa değil bu kadın. Saf. Geysalik başka ya. 😂

Canım bacım, kumaş dikile dikile, biyik büküle büküle, insan da.... şekil alırmış. Konu sahibi yaşayarak deneyimleyerek öğreniyor. Artık hoş görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X