• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalefesss 🤣🤣 yafrum yavrum kafasında kaç yaşındaki adama anca bu kelime gider . Devlet memuru birde bu denyo herif . Bulmuş saftirik kızı işine göre takiliyor keşmekeş
33 yasinda, devlet memuru, pasta seviyor, saç okşuyor, oral, öpüşme, okşama sevmez, beş parasız, cimri...
Bulunmaz hint kumaşıymış. Yapış buna zorunlu. Kaçmaz böylesi.

Arkadaslar hepimiz kizi elestirdikde su yonden bakmadik
Bazen esra erola akli dengesi yuzde bilmem kaclarda bozuk olupda erkekler tarafindan kullanilan magdurun ailesi geliyordu
Acaba bu kizda o kategoridenmi diye dusundum

33 yasinda, devlet memuru, pasta seviyor, saç okşuyor, oral, öpüşme, okşama sevmez, beş parasız, cimri...
Bulunmaz hint kumaşıymış. Yapış buna zorunlu. Kaçmaz böylesi.
İste bu kafadakiler devlet dairelerinde masa başı :işsiz: 10 senedir üniden mezun olmuşum 🤣 10 sene önce girdiğim şirketten çıkamıyorum çünkü bir daha bu işten kazandığımı bulamam diye ne kpssden aldığım puan ne torpilim ne bişey ,37 haftalık hamile halimle daha dün işten ayrıldım izne çünkü zorunluyum . Yapacak bişey yok .

İste bu kafadakiler devlet dairelerinde masa başı :işsiz: 10 senedir üniden mezun olmuşum 🤣 10 sene önce girdiğim şirketten çıkamıyorum çünkü bir daha bu işten kazandığımı bulamam diye ne kpssden aldığım puan ne torpilim ne bişey ,37 haftalık hamile halimle daha dün işten ayrıldım izne çünkü zorunluyum . Yapacak bişey yok .
Dogum izni gibi bir sey yok muydu? Cok bilmiyorum ozel sektörü ben.

Var canım 32.hafta itibariyle başlıyor özelde ama ben 37 .ye dek sabrettim ne kadar geç çıkarsam o kadar 5 hafta geç baslayacagim için işe .
Saglikla gelsin bebek. Isten ayrıldım deyince istifa gibi sandim. Cok sukur geri dönecekmişsin.😇

Şöyle bir göz gezdirdim de namlıymışsınız buralarda. Yeni nesil aşklardan özür diliyorum,ben de sevgili sandımdı sizi. 🥴
Sürtüşmeli giden bir ilişkileri var iste.🤪 konu sahibi aşk sanıyor, sevgilisi olacak davar icin fuckbuddy den öte değil.

Saglikla gelsin bebek. Isten ayrıldım deyince istifa gibi sandim. Cok sukur geri dönecekmişsin.😇
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 darısı isteyenlerin başına inşallah 🤲🏻🥰
Yok kuzum nerede işten ayrılmam için piyango çıkması lazım ☺️ yoksa kendi kafama göre çıkamam . Ama 37 ye dek nasıl dayandım ,sabrettim Allah biliyor

Ay yeni nesil ilişkiler böyle mi, ne okudum ben? Ne seviyesiz konuşmalar, aranızda aşk sevgi saygı falan var mı? Pff valla çok kötü yaa
Yeni nesil aşklarda(!) bu tarz örnekler çok malesef. Ama önemli olan insanın vizyonu bence. Vizyonlu aklı başında bir insanla henüz karşılaşmadığım için hiç girmedim bu saçma ilişkilere. Yakın zamanda karşılaşacağıma inanıyorum 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X