Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe aynı benim düşünce yapım. Güzel olayım, giyinip kuşanayım, vücudum falan da düzgün olsun ( kilo falan almayayım) gezeyim tozayım, hayat bana güzel olsunEv ışıldayınca madalya mı takıyorlar allasen
Gezmene bak sen de bence![]()
regl günün mü kardeş?Haftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.
Bu sabah gec saate kadar uyudum. kalktim salak gibi cikmaktan vazgectim. Evi temizlemeye basladim. Oyle birakmak istemedim. Icim el vermedi. Hafta ici yorgun oluyorum yapamiyorum diye. Esimde sabah ozel dersi vardi erkenden kalkti gitti. Ben daha yeni baslamistim. Eve geldi, ogleden sonra ki dersi iptal olmus. Ben arkadaslarim ile spora gidecegim dedi.
Bende yok bana yardim edeceksin diye tutturdum. Ben sirf temizlik icin cikmadim programimi iptal ettim dedim. O da niye boyle bisey yaptin hafta ici birlikte yapardik dedi. Boyle uzadi da uzadiiiiii....
Arkadaslarim bekliyor dedi Giyindi cikti. Cikarken ben sinirden kuplere binmisim. Geldi optu beni. hic birsey yapma. Soz ben gelince herseyi yapacagim dedi.
Simdi oturdum bos bos agliyorum bide salak gibi.....
Tesekkur ederim yorumunuz icin. PMS ne demek bir arkadas daha yazmis...
Regl mi olcaksın yakınlarda demek
adet öncesi sendromu
hem insanın canı temizlik ister hem birilerine sarıp kavga etmek ister
Tesekkur ederim guzel guzel tavsiyeler. Kadin olmak zor zanaat ;-)Tamam teshis bu olabilir. Cozum: bu gunu not edin. Her ay tekrarlayacagi icin hazirlikli olun.Mumkunse en az iki saat aerobik spor, yoga ve meditasyon yapin. Cok uzun sure yuruyun. Vitamin B12 tavsiye ederim. Kahve, cay, seker ve tuzu minimuma indirin. Cok yuksek proteinli (kirmizi et ve balik) ve cok koyu yesillige agir verin. Kadin olarak hormonlarimizla hep savas halindeyiz unutmayin .Kontrol etmek bizim tarafimizdan gayret gerektirir.
Bence kocanin kiymetini bilHaftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.
Bu sabah gec saate kadar uyudum. kalktim salak gibi cikmaktan vazgectim. Evi temizlemeye basladim. Oyle birakmak istemedim. Icim el vermedi. Hafta ici yorgun oluyorum yapamiyorum diye. Esimde sabah ozel dersi vardi erkenden kalkti gitti. Ben daha yeni baslamistim. Eve geldi, ogleden sonra ki dersi iptal olmus. Ben arkadaslarim ile spora gidecegim dedi.
Bende yok bana yardim edeceksin diye tutturdum. Ben sirf temizlik icin cikmadim programimi iptal ettim dedim. O da niye boyle bisey yaptin hafta ici birlikte yapardik dedi. Boyle uzadi da uzadiiiiii....
Arkadaslarim bekliyor dedi Giyindi cikti. Cikarken ben sinirden kuplere binmisim. Geldi optu beni. hic birsey yapma. Soz ben gelince herseyi yapacagim dedi.
Bu baya aşk yazısı olmuş :)) ahh ahhh adamın sabrını sınama...Haftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.