• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamin suçu yok benim eşekliğim

Tamam teshis bu olabilir. Cozum: bu gunu not edin. Her ay tekrarlayacagi icin hazirlikli olun.Mumkunse en az iki saat aerobik spor, yoga ve meditasyon yapin. Cok uzun sure yuruyun. Vitamin B12 tavsiye ederim. Kahve, cay, seker ve tuzu minimuma indirin. Cok yuksek proteinli (kirmizi et ve balik) ve cok koyu yesillige agir verin. Kadin olarak hormonlarimizla hep savas halindeyiz unutmayin .Kontrol etmek bizim tarafimizdan gayret gerektirir.

Ne guzel eşiniz gonlunuzu alıpta gıtmıs işte.

Ev ışıldayınca madalya mı takıyorlar allasen:KK45:
Gezmene bak sen de bence:21:
hehehe aynı benim düşünce yapım. Güzel olayım, giyinip kuşanayım, vücudum falan da düzgün olsun ( kilo falan almayayım) gezeyim tozayım, hayat bana güzel olsun :D Sevdiğim şeyleri yiyeyim, abartsam da gram kilo yapmasın. Güzel filmler, kitaplar bulayım, derslerim de tıkırında gitsin gerisi umrumda değil.
Ev temizliği, evde yemek pişirmek gibi gayretlerim pek yok yalan olmasın şimdi :D Kendime yönelik yaşarım ben, o yüzden hayatımdaki birçok insanı ihmal edebilirim, herkes bundan şikayet eder. Ama sonuç olarak mutluyum:KK53: Konu sahibine de tavsiye ediyorum, giyin süslen çık gez:KK37:

Siz arkadaşlarınızla çıkacaksınız diye o da arkadaşları ile plan yapmış belli ki ne var bunda.
Beraber yaparız da demiş zaten.
Bence bunu tartışma kopnusu ettiğiniz için siz özür dilemelisiniz.

yasam21, post: 43095602, member: 654795"]Haftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.
Bu sabah gec saate kadar uyudum. kalktim salak gibi cikmaktan vazgectim. Evi temizlemeye basladim. Oyle birakmak istemedim. Icim el vermedi. Hafta ici yorgun oluyorum yapamiyorum diye. Esimde sabah ozel dersi vardi erkenden kalkti gitti. Ben daha yeni baslamistim. Eve geldi, ogleden sonra ki dersi iptal olmus. Ben arkadaslarim ile spora gidecegim dedi.
Bende yok bana yardim edeceksin diye tutturdum. Ben sirf temizlik icin cikmadim programimi iptal ettim dedim. O da niye boyle bisey yaptin hafta ici birlikte yapardik dedi. Boyle uzadi da uzadiiiiii....
Arkadaslarim bekliyor dedi Giyindi cikti. Cikarken ben sinirden kuplere binmisim. Geldi optu beni. hic birsey yapma. Soz ben gelince herseyi yapacagim dedi.
Simdi oturdum bos bos agliyorum bide salak gibi.....[/QUOTE]
Bi kadin çağır bbıraksende gez

Haftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.
Bu sabah gec saate kadar uyudum. kalktim salak gibi cikmaktan vazgectim. Evi temizlemeye basladim. Oyle birakmak istemedim. Icim el vermedi. Hafta ici yorgun oluyorum yapamiyorum diye. Esimde sabah ozel dersi vardi erkenden kalkti gitti. Ben daha yeni baslamistim. Eve geldi, ogleden sonra ki dersi iptal olmus. Ben arkadaslarim ile spora gidecegim dedi.
Bende yok bana yardim edeceksin diye tutturdum. Ben sirf temizlik icin cikmadim programimi iptal ettim dedim. O da niye boyle bisey yaptin hafta ici birlikte yapardik dedi. Boyle uzadi da uzadiiiiii....
Arkadaslarim bekliyor dedi Giyindi cikti. Cikarken ben sinirden kuplere binmisim. Geldi optu beni. hic birsey yapma. Soz ben gelince herseyi yapacagim dedi.
Simdi oturdum bos bos agliyorum bide salak gibi.....
regl günün mü kardeş?
bi çikolata yiyiver de kendine gel hadi

Canım ya regl olmak üzeresin ya da hamilesin galiba ne bu öfke :KK34:

bu arada bu sıralardaki favori yorumum

yardımcı bulun kendinize

haftada 6 gün çalışıyorsunuz bir botu iki sezon giyin ama gündelik hayatınızı kolaylaştırın

çoluk yok çocuk yok anladığım kadarı ile size 2 hafta bile gider temizlik

benim 5 yaşında bir canavarım var her hafta yarım gün yapılan temizlik bize yetiyor

aylık bana maliyeti 220 TL

yeni mont almadım geçen senekileri giyiyorum; geçen sene sezon sonunda aldım botumu onu giyeceğim; çocuğa da sezon sonudna bir yaş büyük alıyorum

temizlik maliyetim çıkıyor ve ben zamanımı sevdiklerime ayırıyorum

Bence alın karşınıza konuşun*. :KK45:

*Çok amaçlı, her konuya giden unikonu cevap.

Tamam teshis bu olabilir. Cozum: bu gunu not edin. Her ay tekrarlayacagi icin hazirlikli olun.Mumkunse en az iki saat aerobik spor, yoga ve meditasyon yapin. Cok uzun sure yuruyun. Vitamin B12 tavsiye ederim. Kahve, cay, seker ve tuzu minimuma indirin. Cok yuksek proteinli (kirmizi et ve balik) ve cok koyu yesillige agir verin. Kadin olarak hormonlarimizla hep savas halindeyiz unutmayin .Kontrol etmek bizim tarafimizdan gayret gerektirir.
Tesekkur ederim guzel guzel tavsiyeler. Kadin olmak zor zanaat ;-)

Haftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.
Bence kocanin kiymetini bil

Bu baya aşk yazısı olmuş :)) ahh ahhh adamın sabrını sınama... :KK14:

Back
X