bazı yorumlar da çok komiğime gitti doğrusu... beni motive et denir mi, böle şeyler istenmez. siz de saçmalamışsınız

niye denmesin ya? insan gergin olduğu zaman rahatlatılmak isteyebilir, surat asıp trip yapıp anlamasını beklemek yerine, insani bir şekilde "gerginim, korkuyorum, endişeliyim, rahatlatılmaya, motive edilmeye ihtiyacım var, bana şans dile... vs vs" diyebilir, gayet insani bir istek olur bu da. Ne demişler insanlar konuşa konuşa... Duygularımızı, korkuralımızı, heyecanlarımız, kaygılarımızı payalyıp konuşamayacak mıyız? İnsan kocasından ya da yakın arkadaşından vs bunu talep edemez mi yani? burda bile birçok konu zaten bu amaçla açılmıyor mu? Bu forumların da amacı bir nevi destek, motivasyon, paylaşmak, rahatlamak değil mi? Burda tanımadığımız yabancı insanlarla bile bunu yapıyorsak, konu sahibinin eşiyle böyle birşeyi paylaşması niye garip olsun?
Konu sahibi arkadaşım çok haklısın kızmakta, zaten rahatlatılmaya ihtiyacın varken bir de üstüne bu laflar hiç olmamış ama hemen ilk olayda hoop kapıya koyup boşanmak da olmaz ki. Dur bi bakalım adam gelsin derdi neymiş, blki çok kötü birşey yaşamıştı onun üzerine geldi sorun belli mi olur? Dediklerini haklı çıkarmaz elbet ama belki pişman belki bir daha tekrarlanmayacak bir hata... bence biraz sakinleş, tavrını belli et elbet ama hemen boşanma olayına atlama bence.