Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

Tamam da grillcim,
Neden o zaman boşanmıyor bıkmışsa?
Ben bıktığım her şeyi değiştiriyorum.
Madem nefes alamıyor boşansın.
Bu şekilde bana hakaret ederek olmaz ki?
Peşinden ağlamayacağımı biliyor. Böyle yaparak ikimiz de yıpranıyoruz.
Belki de istiyor ama söyleyemiyor
Saçma sapan sözler sarfederek zemin hazırlıyor

Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.

Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.

" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".

Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.

" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.

Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.

" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."

İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
neden bukadar sacmalams ki .insan birseye sinirli olurda bu mala baglamis. aranizda daha once sorunmu vardi

Olabilir, bunu ona nasıl sorabilirim?
Açık açık boşanmak istiyorsan boşanalım mı diyeceğim?
Ters tepebilir.
Problem ne dersem de söylemeyebilir.
Ne önerirsin?
Bence sakinleşince konuşun
Hatta dışarı çıkın dışarda konuşun ki, hakaret bağırma vs olmasın
De ki bu ilk hakaretin olmasa zaten şu an karşında beni bulamazdın
Bi derdin varsa net ol, bu saygısızlığının sebebi ne
Yoksa sen gerizekalı dersen ben aptal derim zor değil ama bana yakışmaz, sen kendine yakıştırıyo musun?

Metroya binerken, avm'ye girerken, pazara giderken bende korkuyorum hatta hepimiz korkuyoruz. Paranoyak gibi etrafima bakiyorum, cantali supheli gorunen biri var mi diye. Su durumda biri beni teselli et dese, bende gerizekali derdim kusura bakma. kelin merhemi olsa kendine basina surer.

arkadaslar birsey sorcam.eslerimizin bazen kaba saba davranmasi kirici ve yikici olmalari hakaret etmeleri bizi sevmedigi icinmi oluyor..bastaki mesajda laale arkadasimiz esin seni zerre kadar sevmiyor demis ya gercekten oylemi..ben beni sevmeyen adam icin niye yemek yapayim camasirini yikiyayim eziyetini cekeyim ailesine katlanayim biri bana bunu aciklasin lutfen.gercekten seven adam karisina iyi mi davranir
.

şöyle sıkıntılar varken sevgi pıtırcığı olmaya gerek yok. kimse kimsenin nazını çekmiyor ya. şöyle desen mesela: 'hayatım ben iş görüşmesine gidicem hiç gidesim yok çok da korkuyorum bana dua et olur mu? seni seviyorum öptüm' eminim farklı cevap alırdınız. erkekler sandığımız kadar güçlü değiller onları biraz şişirmemiz gerekiyor kızlar. yanılıyormuyum :*

ne saçma sapan tepkiler bunlar yahu. motive etmek, her şeyi geçtim bir "kendine dikkat et" demek çok mu zor?
illaki kişisel kötü zamanlarda değil, böyle zamanlarda da insanların birbirlerinin yanında olması gerekir ilişkilerde. ilişkiyi geçtim, evlisiniz siz ya. ne demek "geri zekalı"?
vallahi ne desem bilemedim, beni bu kadar umursamayan bir adamı ben de hiç umursamazdım.

Tamam da grillcim,
Neden o zaman boşanmıyor bıkmışsa?
Ben bıktığım her şeyi değiştiriyorum.
Madem nefes alamıyor boşansın.
Bu şekilde bana hakaret ederek olmaz ki?
Peşinden ağlamayacağımı biliyor. Böyle yaparak ikimiz de yıpranıyoruz.
kesinlikle ne sebep olursa olsun hakaret edemez. bıkması seni sevmediğini göstermez ki. senden değil takıntılarından bıkmıştır, dayanabildiği yere kadar dayanmak istiyordur. niyetini ancak konuşarak anlayabilirsin.
ama öncelik senin takıntılarından kurtulman gerektiği. boşanmak en son alınacak karar. kendine hakim olmaya çalış. eşini evden kovunca, boşanınca onsuz daha mutlu mu olacaksın? öyle olacağına inanıyorsan devam et.

Lutfen bosanmak gibi bir sey gecirmeyin aklinizdan. Her evlilikte olabilir boyle seyler, belki daha kotusu de olabilir. Bir seye cani sikilmistirdir sizden cikarmistir yani olabilecek seyler bunlar yuzyuze saglikl bir sekilde konusmak en iyisi

arkadaslar birsey sorcam.eslerimizin bazen kaba saba davranmasi kirici ve yikici olmalari hakaret etmeleri bizi sevmedigi icinmi oluyor..bastaki mesajda laale arkadasimiz esin seni zerre kadar sevmiyor demis ya gercekten oylemi..ben beni sevmeyen adam icin niye yemek yapayim camasirini yikiyayim eziyetini cekeyim ailesine katlanayim biri bana bunu aciklasin lutfen.gercekten seven adam karisina iyi mi davranir
.
Sen eşine gerizekalı der misin
Burdan pay biç

Bence adamda birşeyler noksan
Sevgi midir bi anlık sinir midir bilemem ama saygısız orası net

Konu sahibi de ilk diye çelişkide
Ardı gelirse o da dayanamaz ' evet beni sevmiyor ' der çamaşır filan hak getire belki de boşanırlar

Umarım bi açıklaması vardır, anlıktı der özür diler
Bi daha yapmaz

Ben devam edemezdim saygı Bitince bir kere devamı hoş olmaz eşin sinirle söylese ne yapıyorum diye kendini frenlerdi.sevgisi yok bencd

şöyle sıkıntılar varken sevgi pıtırcığı olmaya gerek yok. kimse kimsenin nazını çekmiyor ya. şöyle desen mesela: 'hayatım ben iş görüşmesine gidicem hiç gidesim yok çok da korkuyorum bana dua et olur mu? seni seviyorum öptüm' eminim farklı cevap alırdınız. erkekler sandığımız kadar güçlü değiller onları biraz şişirmemiz gerekiyor kızlar. yanılıyormuyum :*
İşte sanırım bu sevgi pıtırcıüı olmak. Ola da bilir aslında. Eşler arasında iletişime bağlı. Ben canım ben görüşmeye gidicem ama çok korkuyorum biraz beni motive eder misin dedim sadece. Bunu söylemek de hakkım diye düşünüyorum aslında. Diğer bir yandan gerizekalı kelimesini haklı bulan arkadaşlar da var

.
Tabiki iyi davranır.
Bunu bu şekilde soruyor olmanız çok üzücü

bazı erkekler şımartayı pohpohlamayı bilmiyor canım. hakaretleri asla onaylamıyorum. ama sen de kırılgan olmayacaksın. erkekler böle naza gelemiyor. ben sana hak veriyorum ama bu seni mutlu etmicek. kırılmışsın bi kere. öle ha deyince boşanılmaz ki. dur hele bakalım daha neler yaşanılıyor neler...

Back
X