Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende volkan beyde tedavi görüyorum dedikleri gibi embriyolar hakkında pek bilgi verilmiyor sorulduğunda iyi kalite deniyor ısrar ettiğimde anlamıcağım şekilde hızlı söylenip geçildi transfer aşamasında hangi kalite olduğunuza öğrenemedim doktorum iyi kalite dedi onun dışında hiçbir sorun yok yarın kan vermeye gideceğim inşallah iyi sonuçlar alırız
Umarım sonucunuz olumlu olmuştur inşallah bende volkan beye gitmeyi düşünüyorum fakat medline ilay ve feza hocaların arasında kaldım araştırma aşamasındayım. Sizin sorununuz neydi acaba özel değilse. Ve hastane ve Dr deneyiminizi paylasirmisiniz
Umarım sonucunuz olumlu olmuştur inşallah bende volkan beye gitmeyi düşünüyorum fakat medline ilay ve feza hocaların arasında kaldım araştırma aşamasındayım. Sizin sorununuz neydi acaba özel değilse. Ve hastane ve Dr deneyiminizi paylasirmisiniz
İkizlerimi bekliyorum canım çok şükür olumlu sonuç aldık benim iki tüpü girişlerden kapalıydı açtırmak için ameliyat olmak istemedik onun dışarda bir problemimiz yoktu aslında doktor iyi yani bize tavırlarında bir problem görmedim zaten bilgi verselerdi bile ne kadar anlayacaktım bilmiyorum insan sadece bilmek istiyor ilk denememdi o yüzden bende fazla soru sormadım doktorumun dediklerini uyguladım
İkizlerimi bekliyorum canım çok şükür olumlu sonuç aldık benim iki tüpü girişlerden kapalıydı açtırmak için ameliyat olmak istemedik onun dışarda bir problemimiz yoktu aslında doktor iyi yani bize tavırlarında bir problem görmedim zaten bilgi verselerdi bile ne kadar anlayacaktım bilmiyorum insan sadece bilmek istiyor ilk denememdi o yüzden bende fazla soru sormadım doktorumun dediklerini uyguladım
Yaa çok sevindim diliyorum süreciniz sorunsuz ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız Darısı başıma sizin yaş kaçtı bide ayıp olmazsa eğer hastane surecinizde ne kadar bir ücret ödediniz estralar oldu mu söylenenin haricinde.