• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana ankada tüp bebek merkezi

selam arkadaşlar ben de gectiğimiz hafta gittim ankada ile ilgili ilk izlenimlerim son derece olumlu doktor Gökhan beyle tedaviye başlayacağız kendisi çok kibar bir beyfendi

selam arkadaşlar ben de gectiğimiz hafta gittim ankada ile ilgili ilk izlenimlerim son derece olumlu doktor Gökhan beyle tedaviye başlayacağız kendisi çok kibar bir beyfendi

hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın .....tedavi sürecini paylaşırsan sevinirim....fiyat ne dediler....sgk anlaşması var mı?

bizim tedavimiz olumlu sonuç verdi Gökhan Hocayla allaha şükürler olsun bayadır giremiyordum foruma; darısı isteyen herkesin başına inşallah kucağıma sağ salim alırım bebişimi oyyyyyy :)

bizim tedavimiz olumlu sonuç verdi Gökhan Hocayla allaha şükürler olsun bayadır giremiyordum foruma; darısı isteyen herkesin başına inşallah kucağıma sağ salim alırım bebişimi oyyyyyy :)

tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin...ben de tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim, başkent mi ankada mı kararsızım, acaba ne kadar masrafınız oldu ankada da?

Arkadaşlar Adana'da tüp bebek merkezi araştırıyorum..Bilgisi olan varsa..Lütfen paylaşabilir mi???

Merhaba...
Ben de ikinci çocuk istiyorum ama olmuyor.Açıkcası ankada görüşmeyi düşündüğüm merkezler arasında tavsiye edebileceğiniz doktor orada kim?
Tüp bebek denemesi yapıldı mı size?
Hakkınızda hayırlısı olsun...

bende kısmetse ağustos ayında ankada tüp bebek merkezinde ilk denememi yapacağım....

Bir çocuğum var ama malesef ikinci olmadı...

tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin...ben de tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim, başkent mi ankada mı kararsızım, acaba ne kadar masrafınız oldu ankada da?[/QUO

Şimdiden hayırlı olsun.Sağlıklı haberlerinizi alırız inşallah..Bende araştırma aşamasındayım.Acıbadem ve Ankada ikisi arasında araştırma yapıyorum.Çalışma sistemi ve fiatlarla iligili yazarsanız çok sevinirim...

tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin...ben de tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim, başkent mi ankada mı kararsızım, acaba ne kadar masrafınız oldu ankada da?

Cok teşekkür ederim bence Ankada'ya gidin ben memnun kaldım; vallahi fiyat konusunda tam olarak net ne kadara mal oldu eşim daha iyi biliyor ben kendisinden öğrenip size dönerim..

Cok teşekkür ederim bence Ankada'ya gidin ben memnun kaldım; vallahi fiyat konusunda tam olarak net ne kadara mal oldu eşim daha iyi biliyor ben kendisinden öğrenip size dönerim..

ortalama fiyat ve yapılacaklar hakkında bilgi verirmisiniz. biz de ankadada düşünüyoruz ama hiçbir fikrimiz yok. daha önce başkentte gittim erhan beye. glifor verdi bana 3 ay kullandım.PCO var bende. şimdi prof esra hanım a randevu almıştım ve yarın gideceğim. ama sanki oyalıyorlar giydiler son 5/6aydır bşkente gittim ve pasif kaldılar. yani ben 28 yaşındayım bana göre erken değil ama onlara göre acele ediyorum gibi hissettiriyorlar. o yüzden ANKADA ya gidip tüp bebek düşünüyorum mart gibi. neler yapmalıyız şimdiden.LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞALR CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)

Ankada'yı tavsiye edebilirim, size biz çok memnun kaldık; bence bir randevu alıp görüşün derim

ankada kesinlikle tavsıye etmem bana yuzde yuz dediler normalde benım durumumda transfer olmaması gerekiyormus ama yaptılar ve negatıf çıktıktan sonra telefonlarımı bile açmadılar sayelerınde bır yıl pıkolojık tedavı gördum

ortalama fiyat ve yapılacaklar hakkında bilgi verirmisiniz. biz de ankadada düşünüyoruz ama hiçbir fikrimiz yok. daha önce başkentte gittim erhan beye. glifor verdi bana 3 ay kullandım.PCO var bende. şimdi prof esra hanım a randevu almıştım ve yarın gideceğim. ama sanki oyalıyorlar giydiler son 5/6aydır bşkente gittim ve pasif kaldılar. yani ben 28 yaşındayım bana göre erken değil ama onlara göre acele ediyorum gibi hissettiriyorlar. o yüzden ANKADA ya gidip tüp bebek düşünüyorum mart gibi. neler yapmalıyız şimdiden.LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞALR CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)

ben ankada da karar kıldım ve bu hafta başladık.henüz testleri yaptırma aşamasındayız.ilaç kullanmaya başlamadım.adetin ikinci günü gitmek üzere randevulaştık.folicasit başaldık sadece..
bunun dışında benim bir çocuğum olduğu için devlte katkısından faydalanamıyorum tamamen özel olacak..ortalama 6000 civarı...umarım faydalı olmuştur.doktorum Gökhan bey...

demek ki zaman müsait degil neden yapmak istemesinler ki para alacaklar sonucta..o ilaçlara ihtiyacın varmış demek ki ben de 1yıldır gidiyorum 2kez laporoskopi oldum tüp bebege yeni karar verildi bu oyalamak degil vardır bi bildikleri diye düşüneceksin..

Back
X