Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar ben de gectiğimiz hafta gittim ankada ile ilgili ilk izlenimlerim son derece olumlu doktor Gökhan beyle tedaviye başlayacağız kendisi çok kibar bir beyfendi
eşimin sperm seviyesi düşük çıktı ondan... Benbu ay başladım ankada tüp bebek merkezinde tedaviyeinşallah ikinci bebişinde olur canım ....ikinci bebiş olmamasını doktorlar neye bağlıyor canım?
bizim tedavimiz olumlu sonuç verdi Gökhan Hocayla allaha şükürler olsun bayadır giremiyordum foruma; darısı isteyen herkesin başına inşallah kucağıma sağ salim alırım bebişimi oyyyyyy :)
bende kısmetse ağustos ayında ankada tüp bebek merkezinde ilk denememi yapacağım....
Bir çocuğum var ama malesef ikinci olmadı...
tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin...ben de tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim, başkent mi ankada mı kararsızım, acaba ne kadar masrafınız oldu ankada da?[/QUO
Şimdiden hayırlı olsun.Sağlıklı haberlerinizi alırız inşallah..Bende araştırma aşamasındayım.Acıbadem ve Ankada ikisi arasında araştırma yapıyorum.Çalışma sistemi ve fiatlarla iligili yazarsanız çok sevinirim...
Arkadaşlar Adana'da tüp bebek merkezi araştırıyorum..Bilgisi olan varsa..Lütfen paylaşabilir mi???
tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin...ben de tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim, başkent mi ankada mı kararsızım, acaba ne kadar masrafınız oldu ankada da?
Ankada'yı tavsiye edebilirim, size biz çok memnun kaldık; bence bir randevu alıp görüşün derim
Cok teşekkür ederim bence Ankada'ya gidin ben memnun kaldım; vallahi fiyat konusunda tam olarak net ne kadara mal oldu eşim daha iyi biliyor ben kendisinden öğrenip size dönerim..
Ankada'yı tavsiye edebilirim, size biz çok memnun kaldık; bence bir randevu alıp görüşün derim
ortalama fiyat ve yapılacaklar hakkında bilgi verirmisiniz. biz de ankadada düşünüyoruz ama hiçbir fikrimiz yok. daha önce başkentte gittim erhan beye. glifor verdi bana 3 ay kullandım.PCO var bende. şimdi prof esra hanım a randevu almıştım ve yarın gideceğim. ama sanki oyalıyorlar giydiler son 5/6aydır bşkente gittim ve pasif kaldılar. yani ben 28 yaşındayım bana göre erken değil ama onlara göre acele ediyorum gibi hissettiriyorlar. o yüzden ANKADA ya gidip tüp bebek düşünüyorum mart gibi. neler yapmalıyız şimdiden.LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞALR CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)
ortalama fiyat ve yapılacaklar hakkında bilgi verirmisiniz. biz de ankadada düşünüyoruz ama hiçbir fikrimiz yok. daha önce başkentte gittim erhan beye. glifor verdi bana 3 ay kullandım.PCO var bende. şimdi prof esra hanım a randevu almıştım ve yarın gideceğim. ama sanki oyalıyorlar giydiler son 5/6aydır bşkente gittim ve pasif kaldılar. yani ben 28 yaşındayım bana göre erken değil ama onlara göre acele ediyorum gibi hissettiriyorlar. o yüzden ANKADA ya gidip tüp bebek düşünüyorum mart gibi. neler yapmalıyız şimdiden.LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞALR CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)