Adana Anneleri Tanışalım :)

thejackal

......BuTTerFlyy.........
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
1.077
0
66
Tekirdağ
SLMM kızlarr Adana da kaç kişiyis bakalım ben 20 gündür burdayım kimler Adana lı merak ediyorum hadi yazın bakalım

bennnnnnnn adanalıyım 8 yaşında bir kızım var şu anda ise 21 haftalık hamileyim canım

aa çok güzel allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah ben alev bende adana çıkurova toros mah lesine geldim yeni inşallah görüşürüz :):)

bende adanalıyım.şuan adanada değilim ama doğum için adanaya gelecem.hehe bebeğimde benim gibi adanalı olacak:)

mihri çok isterim görüşmeyi buraları tam olarak bilmiyorum anlattığımda da k,imse anlamıyor :):) ama hayal park ı biliyorsan oralarda oturuyorum akşamüstleride oğlumu getiriyorum bazen inşllah görüşürüs bir gün

merhaba kizlar nasilsiniz dilerim iyisinizdir bende sizlerle hemseriyim esim adanali bende iskenderunluyum haftaya cumada allah izin verirse adanadayiz,hep geliyorum buraya ama kimsecikler yok:=(( kizlar aktif olalim derim sevgilerle esne kaliniz,,

mihri 01 merhaba canim nasilsin bebis ve cimcime hanim nasil nasil uamrim iiysinizdir sevgilerle

teşekkürler canım ben ve bebeğim iyide geçen gün sizin memelekete gititk iskenduruna deniz kenarına benim süslü bikinimle gezecem diye tuturdu birde dondurma yedi şifayı kaptı 5 gündür ateşli hasta onunla uğraşıyorum

Slm kızlar... bende Adanada yaşıyorum...
Eylülde oğlum geliyor inş...
Mihri evim sana çok yakın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…