Adana balcalı hastanesinde tüp bebek yaptıranlar yardımmm

bizeyeter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.446
43
108
Adana
SPERM AZLIĞINDAN DOLAYI TÜP BEBEK TEDAVİSİ ÖNERDİ DOKTORUMUZ.BALCALI HASTANESİNİ DÜŞÜNÜYORUZ ANCAK BU KONUDA DENEYİMİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN.BAŞARI ORANINEDİR ?TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.DAHA ÖNCE TÜP BEBEK DENEMEMİZ OLMADI.
:nazar:

bnm orda deneyimim olmadı ama etraftan duyduğum genel olarak hastane çok kalabalık olduğu için kim kime dum duma misaliymişş..asistanlar ilgileniyormuş tüp bebekte de biraz daha ayrıntılı araştır derim karar vermeden önce..ama tabi şu da var allah ol dedikten sonra merkez bahane..kolay gelsin

erkek infertilitesinde turan çetin iyi diye duydum bu arada başkent de olabilir ama başkentte kalabalık öyle aşırı ilgi bekleme...eğer imkanın varsa istanbul ya da ankara derim hatta şöyle de yapabilirsin ilaç takibini adanada opu ve transferi istanbul veya ankarada yaptırabilirsin canım...kolay gelsin rabbim tez zamanda umuduna kavuştursun...

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar balcalıda prf ibrahim uysak var demişlerdi ancak karar vermek çok zor pahalı ve özellikle kadın için sıkıntılı bir uygulama.balcalı konusunda deneyimi olan veya tanıdıkları tedavi gören varsa yardım istedim.başkentte de hastayı tek bir dr takip etmiyor diye duymuştum.

canım fıat ogrenebıldınmı raporlu raporsuz ılaclı ılacsız ne kadar tutuyorbenı bılgılendırsen sevınırım bende adana da merk arastırıyorum mersınde ıkamet edıorum ılacaları kendım alacagım

Tüp bebek tedavisine bu ay Balcalıda başlamyı düşünüyorum.İlk denememi başkentte yaptım tutmadı.Umarım bu defa tutar.Evliliğimin 5. yılı inşallah 1012'de bebeğimi kucağıma alırım.

Tüp bebek tedavisine bu ay Balcalıda başlamyı düşünüyorum.İlk denememi başkentte yaptım tutmadı.Umarım bu defa tutar.Evliliğimin 5. yılı inşallah 1012'de bebeğimi kucağıma alırım.
merhaba; aradan çok uzun zaman geçmiş belki aktifte değilsiniz ama sizinle aynı durumdayım. ilk denemem kışla başkentte oldu. maalesef olumsuz sonuçlandı. bu ay balcalıda başlıyoruz. siz yaptırdınız mı ? sonuç ne oldu?

Tüp bebek yaptıran var mı burda. Başkent ve Balcalı Arasında kararsızım. Yardımcı olur musunuz

Tüp bebek yaptıran var mı burda. Başkent ve Balcalı Arasında kararsızım. Yardımcı olur musunuz
merhaba;
2 aşılma 2 tüp bebek yaptıran biri olarak kesinlikle balcalıda yaptırma derim. bende oradan son anda vazgeçtim. hiç pişman değilim.
başkent te Bülent Haydardedeoğlu na gideceksen git başka doktora gitme derim.
ben başkentte Tayfun Çok da 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu. sonuç maalesef başarısız.
son denememi ben ankada tüp bebek merkezinde(Süleyman demirel) yaptırdım çok memnun kaldım hamile kaldım ancak 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. şimdi dondurulmuş embriyolarım var onları transfer ettirecem

merhaba;
2 aşılma 2 tüp bebek yaptıran biri olarak kesinlikle balcalıda yaptırma derim. bende oradan son anda vazgeçtim. hiç pişman değilim.
başkent te Bülent Haydardedeoğlu na gideceksen git başka doktora gitme derim.
ben başkentte Tayfun Çok da 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu. sonuç maalesef başarısız.
son denememi ben ankada tüp bebek merkezinde(Süleyman demirel) yaptırdım çok memnun kaldım hamile kaldım ancak 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. şimdi dondurulmuş embriyolarım var onları transfer ettirecem
Teşekkür ederim. Ankada ocak itibari ile SGK anlaşması yokmuşkaRapor çıkarmak istiyorum.başkent raporlu ne kadar ödedin hatırlıyor musun

Teşekkür ederim. Ankada ocak itibari ile SGK anlaşması yokmuşkaRapor çıkarmak istiyorum.başkent raporlu ne kadar ödedin hatırlıyor musun
ben hastaneye 2.000 tl ödedim ama nerdeyse iki yıl olacak. o yüzden şimdiki fiyatı bilmiyorum.
temmuz ayında da ankada ya 2.500 tl ödedim. ama acele edersen raporu çıkarttırıp işleme sokarsın diye düşünüyorum.

ben hastaneye 2.000 tl ödedim ama nerdeyse iki yıl olacak. o yüzden şimdiki fiyatı bilmiyorum.
temmuz ayında da ankada ya 2.500 tl ödedim. ama acele edersen raporu çıkarttırıp işleme sokarsın diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Haftaya Balcalı ve başkentle Görüşmeye gidiceZ.bnmde 2 başarısız aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim var. Aslında merkez önemli değil. Rabbim nasip ederse olur ancak. Bunlara bir ton para verdik. Raporlu yapmak istiyorumnartık.

merhaba; aradan çok uzun zaman geçmiş belki aktifte değilsiniz ama sizinle aynı durumdayım. ilk denemem kışla başkentte oldu. maalesef olumsuz sonuçlandı. bu ay balcalıda başlıyoruz. siz yaptırdınız mı ? sonuç ne oldu?

Merhaba uzun zaman gecmis ama balcalida tedavi oldunuz mu acaba ve sonuç olumlu oldu mu bende orayi dusunuyorumda.cevaplarsaniz sevinirim

Back
X