Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba; aradan çok uzun zaman geçmiş belki aktifte değilsiniz ama sizinle aynı durumdayım. ilk denemem kışla başkentte oldu. maalesef olumsuz sonuçlandı. bu ay balcalıda başlıyoruz. siz yaptırdınız mı ? sonuç ne oldu?Tüp bebek tedavisine bu ay Balcalıda başlamyı düşünüyorum.İlk denememi başkentte yaptım tutmadı.Umarım bu defa tutar.Evliliğimin 5. yılı inşallah 1012'de bebeğimi kucağıma alırım.
merhaba;Tüp bebek yaptıran var mı burda. Başkent ve Balcalı Arasında kararsızım. Yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim. Ankada ocak itibari ile SGK anlaşması yokmuşkaRapor çıkarmak istiyorum.başkent raporlu ne kadar ödedin hatırlıyor musunmerhaba;
2 aşılma 2 tüp bebek yaptıran biri olarak kesinlikle balcalıda yaptırma derim. bende oradan son anda vazgeçtim. hiç pişman değilim.
başkent te Bülent Haydardedeoğlu na gideceksen git başka doktora gitme derim.
ben başkentte Tayfun Çok da 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu. sonuç maalesef başarısız.
son denememi ben ankada tüp bebek merkezinde(Süleyman demirel) yaptırdım çok memnun kaldım hamile kaldım ancak 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. şimdi dondurulmuş embriyolarım var onları transfer ettirecem
ben hastaneye 2.000 tl ödedim ama nerdeyse iki yıl olacak. o yüzden şimdiki fiyatı bilmiyorum.Teşekkür ederim. Ankada ocak itibari ile SGK anlaşması yokmuşkaRapor çıkarmak istiyorum.başkent raporlu ne kadar ödedin hatırlıyor musun
Teşekkürler. Haftaya Balcalı ve başkentle Görüşmeye gidiceZ.bnmde 2 başarısız aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim var. Aslında merkez önemli değil. Rabbim nasip ederse olur ancak. Bunlara bir ton para verdik. Raporlu yapmak istiyorumnartık.ben hastaneye 2.000 tl ödedim ama nerdeyse iki yıl olacak. o yüzden şimdiki fiyatı bilmiyorum.
temmuz ayında da ankada ya 2.500 tl ödedim. ama acele edersen raporu çıkarttırıp işleme sokarsın diye düşünüyorum.
merhaba; aradan çok uzun zaman geçmiş belki aktifte değilsiniz ama sizinle aynı durumdayım. ilk denemem kışla başkentte oldu. maalesef olumsuz sonuçlandı. bu ay balcalıda başlıyoruz. siz yaptırdınız mı ? sonuç ne oldu?