Adana Balcalı ibrahim hoca da tüp bebege başlıyorum

Serencn18

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
73
32
18
28
Merhaba, ben balcali hastanesinde şubatta İbrahim hocayla tüp bebege başlayacam. Daha önce İbrahim hocada tüp bebek yaptıran varsa deneyimleri paylaşabilir mi ?

Ben geçen ay Adanada Yusuf Topalahmetoğlu hocamda tüp bebek tedavisi yaptırdım ,azalmış yumurta sayım ve çikolota kistime rağmen ilk denemede gebeliğim tuttu ,şuanda 8 haftalık gebeliğim var, Allah razı olsun kendisinden.

Ben geçen ay Adanada Yusuf Topalahmetoğlu hocamda tüp bebek tedavisi yaptırdım ,azalmış yumurta sayım ve çikolota kistime rağmen ilk denemede gebeliğim tuttu ,şuanda 8 haftalık gebeliğim var, Allah razı olsun kendisinden.

bu mesajdan 2 saat sonra P PETEK SOYLU olarak hamile kaldığınızı iddia ediyorsunuz, tebrikler doktorunuzun muhteşem başarısı....

Merhaba, ben balcali hastanesinde şubatta İbrahim hocayla tüp bebege başlayacam. Daha önce İbrahim hocada tüp bebek yaptıran varsa deneyimleri paylaşabilir mi ?
MERHABA ÖZELDEN GÖRÜŞMEMİZDE BIR SORUN VARMI ACABA BENDE ADANA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM HATAYDA OTURUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ

Merhaba hangi hastane de doktorunuz

Back
X