Adana basken kislada bulent haydar dedeoglunda tedavi gorenler

Hayırlı akşamlar
Ben muayene olmadım ama bende doktor arıyorum eğer tedavi sürecinizi paylaşırsanız nasıl bir doktor çok sevinirim

Slm canim ben adana baskentte tedavi i oluyorum doktorum tayfun bey bulent bey iyi diye duydum ama sert bir doktor mus soru sorma izin vermiyo mus ama iyiymis orda erhan bey var asıl ona gitmeyin iyi bir doktor değilmiş adam hep negatif konusuyo mus

Hayırlı akşamlar
Ben muayene olmadım ama bende doktor arıyorum eğer tedavi sürecinizi paylaşırsanız nasıl bir doktor çok sevinirim
Slm ben bulent beyde tedavideyim 5. Tupbebek tedavisindeyim.bulen beyden memnunum istrdigim soruyu soruyorum.ama buksdar negatiften sonra doktordanda hastanedende sogudum donmuslarim oldugu icin mecbur. Tekrar gittim bende gidenlerin dusuncesuni merk ettim.

Arkadaşlar biri hakkında konuşurken kelimeleri adeta cımbızla seçmek lazım.ki bu konu hassas ve bir sürü insan binbir umutla bu sayfalarda sorularına cevap arıyor.
Bende Adana Başkent Kışla tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve erhan beyin hastasıydım.ve ilk denemede hamile kaldîm elhamdülillah.hemde 41 yaşındayım. Biz doktorların alanında uzmanlıgına ve işini iyi yapmasına bakmalıyız ki Erhan hoca işinin ehli bir doktor.sadece her şarta hazırlıyor.tüm olasılıkları önünüze seriyor umut tacirligi yapmıyor.bana çift embriyo transferi yaptı ve şansımın sadece % 30 oldugunu söyledi.ben bunu olumsuzluk yerine beni her şarta hazırlıyor olarak baktım sonuçta doktorum da bende elimizden geleni yaptık gerisi artık tevekkül etmekti.Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür. Şimdi Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin diye sürekli dua ediyorum.Rabbim hiçkimsenin emegini boşa çıkarmasın. Önce Rabbimize sonra onu bize vesile olarak gönderen doktorumuza güvenmeliyiz.
Hepinizin oralardan pozitif sonuçlarla dönmesi dilegiyle...dualarımdasınız

Arkadaşlar biri hakkında konuşurken kelimeleri adeta cımbızla seçmek lazım.ki bu konu hassas ve bir sürü insan binbir umutla bu sayfalarda sorularına cevap arıyor.
Bende Adana Başkent Kışla tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve erhan beyin hastasıydım.ve ilk denemede hamile kaldîm elhamdülillah.hemde 41 yaşındayım. Biz doktorların alanında uzmanlıgına ve işini iyi yapmasına bakmalıyız ki Erhan hoca işinin ehli bir doktor.sadece her şarta hazırlıyor.tüm olasılıkları önünüze seriyor umut tacirligi yapmıyor.bana çift embriyo transferi yaptı ve şansımın sadece % 30 oldugunu söyledi.ben bunu olumsuzluk yerine beni her şarta hazırlıyor olarak baktım sonuçta doktorum da bende elimizden geleni yaptık gerisi artık tevekkül etmekti.Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür. Şimdi Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin diye sürekli dua ediyorum.Rabbim hiçkimsenin emegini boşa çıkarmasın. Önce Rabbimize sonra onu bize vesile olarak gönderen doktorumuza güvenmeliyiz.
Hepinizin oralardan pozitif sonuçlarla dönmesi dilegiyle...dualarımdasınız
Ben erhan beyi tanımıyorum ama kime sorduysam iyi değil dedi hatta çoğu kişi onunla ilk görüşmesinde sonra bidaha kisla ya gitmem demiş ben duyduğunu söyledim kusura bakmayın hamileliğin hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallah.
Rica ederim kusura bakılacak bir şey yok.bende kafama takılan şeylerde girip burdaki yorumlara çok bakarım o yüzden yanlış bilgi verilmesin istedim.sizin vesilenizle Erhan beyle ilgili bilgileri düzeltmiş olduk. Bu sayede belki bizde bir güzellige vesile oluruz kimbilir.
İyi geceler

Back
X