• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin Adana tüp bebek merkez önerisi

Merhaba ben Erhan Beyin hastasiyim hamileyim biz cok memnun kaldik olumsuz yorumlari ben de okumustum ama tup bebekte laboratuvar ve embriyolog cok onemli ve baskent bu konuda guven veriyor diye tercih ettim. Bekleme olayi kotu sadece onun disinda cok planlilar ilgililer. Bulent Haydar dedeoglunu ben de istedim fakat cok yuksekti fiyati acibadem de ayni sekilde olunca biz tercihimizi Erhan Hocadan kullandik. Rabbim isteyen herkese versin 💗

Kızlar merhaba hormon testi yeniledim amh daha da düşmüş bende 0.24 ve fsh yüksek çıktı 20 felan.Mersinde yaşıyorum Ahmet yıldızbakanın doğal tedavi yöntemini uyguladım üç aydır ama işe yaramadı bende:( tüp bebek acil oldu artık benim için, Mersin ve Adana civarı önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktoru varsa yazar mısınız kızlar 🙏
Sakın sakın ha mersin tüp bebek merkezi necip öztürke gitmeyin para tuzaği sizi sürekli muhasebeye yönlendiriyorlar önceden konuşulmayan şeyleri sırayla söyleyip sürekli muhasebeye gönderiyorlar sadece dertleri para basit bir sağlık ocagindaki tahlile 40bin para aldılar bazılarından 10bin almislar 50bin iğne 85bin tüp bebek sperm analizi 25bin PDF 35bin ödemeler hep elden nakit surekli o parası bu parası muhasebeye yönlendiriyorlar fiyatlar adamına göre indirim yaparız su olur pazar yeri gibi ciddi bir kurum bunu yapmaz bunları önceden konusmuyorlar vazgeçemiyorsun parani geri vermiyorlar istedikleri ödemeyi yapmazsan başına birşey geleceğinden işlemin başarısız olacağından korkuyorsun

Ayy evet o kadar reklamı dönüyor ki necip Öztürk’ün bende ona gitmek istemiyorum yorumları da kötü.benim şuanki doktor Mersin üniye yönlendirim dedi yada maddi durum açısından sıkıntın yoksa İstanbul yada Ankara önerdi.peki sen tedavi gördün mü canım yada görüyor musun şuan
Sakın ha sakın necip öztürke gitmeyin para tuzaği

Sakın sakın ha mersin tüp bebek merkezi necip öztürke gitmeyin para tuzaği sizi sürekli muhasebeye yönlendiriyorlar önceden konuşulmayan şeyleri sırayla söyleyip sürekli muhasebeye gönderiyorlar sadece dertleri para basit bir sağlık ocagindaki tahlile 40bin para aldılar bazılarından 10bin almislar 50bin iğne 85bin tüp bebek sperm analizi 25bin PDF 35bin ödemeler hep elden nakit surekli o parası bu parası muhasebeye yönlendiriyorlar fiyatlar adamına göre indirim yaparız su olur pazar yeri gibi ciddi bir kurum bunu yapmaz bunları önceden konusmuyorlar vazgeçemiyorsun parani geri vermiyorlar istedikleri ödemeyi yapmazsan başına birşey geleceğinden işlemin başarısız olacağından korkuyorsun
Sosyal medyada Google yorumlar hep sahte çalisanlarin yakınları yapiyor il dışindan yurt dışından gelenler Allah aşkina düşmeyin buraya sağlik bakanliğinin bir an önce bu merkezi kapatması lazim

Ayy evet o kadar reklamı dönüyor ki necip Öztürk’ün bende ona gitmek istemiyorum yorumları da kötü.benim şuanki doktor Mersin üniye yönlendirim dedi yada maddi durum açısından sıkıntın yoksa İstanbul yada Ankara önerdi.peki sen tedavi gördün mü canım yada görüyor musun şuan
Sakın öyle bir hata yapmayın necip öztürke gitmekle para tuzaği sürekli o parası bu parası deyip muhasebeye yönlendiriyorlar lanet biyer reklamlara da kanmayın çalisanlarin tanıdıklarının yorumu

Sakın necip öztürke gitmeyin herşey yalan dolan insanlara başta 85bin tüp bebek diyorlar 300 bine kadar çikiyor ilk denemesinide mahsus başarısız yapıyor buda yaptır diye

Öyle bir şansınız varsa İstanbul yani Şişli Memorial Dr Yücel Şahin ile bir görüşün derim . Mersin’de o heryerde reklamı olan doktora ise gitmeyim ben gittim içime sinmedi yaklaşımı
Evet biz düştük necip öztürkün tuzağına sahte sadece reklamları iyi yapıyor insanlar kanıp geliyor inşallah kandırdıği insanların vebali birgün ondan çıkar

Back
X