adana baskent hastanesinde dr tayfun çok dan memnun kalanlar var mı?

KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?

Ben tayfun çok un doçent doktor kendisi 8 yıllık hastasiyim 2 gebelik takibi ve doğum yaptım onunla çok detayci ve arastirmaci bir doktor bütün sorularinizi cevaplar güler yüzlü ve sevecendir frekansiniz tutarsa sakalasirsiniz da ilgisiz demislerde asla değil artı ilgi nedir arkadaşlar konuşması bakışıyla o güveni verirse gözlerle bile anlasirsiniz önemli olan doktorunuzun bilgisine güvenmek ben çok güveniyorum canım doktorum uzmandi yar. Doç. Oldu sonra doc. Oldu profesör olduğunda birakicam bende dogurmayi zirvede yani nasipse ;)))))))

ben de şimdilik tayfun beye gebelik takibi yaptırıyorum ancak başkentte hamile kalmadan ni rahim ameliyatı geçirmiştim hastanenin doktorları çok iyi ancak oda- hemşire- bakım konularında memnun kalmadım. bu yüzden zatrn başkentte doğum yapmayı düşünmüyordum. birkaç gündür daha derinlemesine araştırmaya başlayınca zaten normal doğum olursa tayfun beyin doğuma girmeyeceğini sezaryen olursa da bi ihtimal gireceğini öğrendim. hastane politikası böyle. bu sebepten doktor arayışındayım.

doktor tavsiyesi isterken ne için sorduğunuzu da muahkkak belirtin çünkü kimi doğum kimi infertilite tedavisi kimi bir rahatszılığının tedavisi için soruyor ve her doktor her alanın uzmanı değil. çok iyi bir doğum uzmanı infertilite tedavisinden anlamıyor olabilir. biraz da doktor memnuniyetsizliği buradan çıkıyor.

ben dr tüp bebekle hamile kaldım ben esra bulgana gidiyordum ancak tayfun beyin başarısını çok fazla kişiden duyuyorum. doğum konusunda dediğim gibi takip yapıyor ancak doğum yapmıyor sanırım. ben 17. haftada kontrole gitcem direkt kendisine sorcam bu konuyu. şimdiye kadar ilgisinden ve bilgisinden memnun kaldım gebelik takibinde de...

ama son raddeye gelip 9 ay takip yapan doktor değl de nöbetçi asistanların doğumumu gerçekleştireceğiniöğrenseydim ki çok kişinin başına gelmiş çeşitli hastanelerde bu durum, kafayı yerdiö hele ki çoğu doktor takip etmediği hastanın doğum sorumluluğunu almamak için sorumsuzluk belgesi imzalatıyot.

Forumlar
>
...
>
Tüp Bebek Merkezleri
>
Adanada tup bebek doktoru ve merkezi

Konu Takip İptal
< Önceki1←704705706707708709
4 dakika önce Konu Sahibi : gulsahhh01

sultan33
Popüler Üye
Üye
Slm arkadaşlar bir senedir size yazmiyordm 8yillik evliliğim çektiğim acilar hepsi 2gun önce bitti artık bende anneyim 5 tüp 3asilama 1yllk klomen tedavileri 7dusuk 1erken doğum hikayem vardı benim mersinde yaşıyorum gitmedm kadn dogumcu çok az kalmıştır yok bulamadilarnsebebini. Taaa ki o mucize doktorm adana başkent hastanesi TAYFUN Çok la tanışana kadar 2yil takibimi yaptı bnm israrmla tüp yaptı histerskopi vs en sonunda yine onun dediğine döndük doğal dene dedi 1ilacla rabbimde ol dedi ben gebe kaldm takipte dortndortluk gece 2de bile bana cevap verdi serklajimi yaptı herşey çok güzel gitti ve şimdi meleğim kucağında bir gün dedim hocam sevinebilirmiyim artk die doğum yaklaşti hayır kucagna alana kadar sevinmek yok dedi bana şimdi seviniyorm Allah razi olsun ondan iyuki yolum oraya gitmiş bu msj okuyan tedavi düşünen arkadaşlar lütfen ilk ona gidin boşuna ne paranız gider ne siz yipranirsiniz bnm harcadim para 60 bunu gecti hep bos tedavilere yanıtsız sorulara Allahrrazı olsun o insandan ve bni tanıştıran ona yönlendiren arkadaşımdan da tüm sorularınızı cevaolayabilitm bnm gibi arkadaşlara ümit olsun rabbim anneliği hepinize yaşatsın

Arkadaşım reakfast, post: 46673255, member: 511409"]ben de şimdilik tayfun beye gebelik takibi yaptırıyorum ancak başkentte hamile kalmadan ni rahim ameliyatı geçirmiştim hastanenin doktorları çok iyi ancak oda- hemşire- bakım konularında memnun kalmadım. bu yüzden zatrn başkentte doğum yapmayı düşünmüyordum. birkaç gündür daha derinlemesine araştırmaya başlayınca zaten normal doğum olursa tayfun beyin doğuma girmeyeceğini sezaryen olursa da bi ihtimal gireceğini öğrendim. hastane politikası böyle. bu sebepten doktor arayışındayım.

doktor tavsiyesi isterken ne için sorduğunuzu da muahkkak belirtin çünkü kimi doğum kimi infertilite tedavisi kimi bir rahatszılığının tedavisi için soruyor ve her doktor her alanın uzmanı değil. çok iyi bir doğum uzmanı infertilite tedavisinden anlamıyor olabilir. biraz da doktor memnuniyetsizliği buradan çıkıyor.

ben dr tüp bebekle hamile kaldım ben esra bulgana gidiyordum ancak tayfun beyin başarısını çok fazla kişiden duyuyorum. doğum konusunda dediğim gibi takip yapıyor ancak doğum yapmıyor sanırım. ben 17. haftada kontrole gitcem direkt kendisine sorcam bu konuyu. şimdiye kadar ilgisinden ve bilgisinden memnun kaldım gebelik takibinde de...

ama son raddeye gelip 9 ay takip yapan doktor değl de nöbetçi asistanların doğumumu gerçekleştireceğiniöğrenseydim ki çok kişinin başına gelmiş çeşitli hastanelerde bu durum, kafayı yerdiö hele ki çoğu doktor takip etmediği hastanın doğum sorumluluğunu almamak için sorumsuzluk belgesi imzalatıyot.[/QUOTE]
Arkadasim tayfun beyin icinmi yazdm bunları snlamadm ama bana grce 2de telefonuna cevap veren bir doktor hastasını asla ywri yolda bırakmayacan biri ben mersinde yaşıyorumtayfun beyi tanidktan sonra burdakiler doktor değildiyirm içinde kuşku asla olmasn infertilite gebe takibi tekrarlayan dusuk doğum her konuda dort dörtlük insan

Valla herkesin algısı farklı illaki ama ben memnun kalmadım kendisinden..ilgisiz ve ciddiyetsiz buldum ben..karar senin tabiki arkadaşım..
tayfun beymi ilgisizmiş....
KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?
canım biliyorum biraz Eski tarihli gönderin belkide bebişlerini kucağına almışsındır ancak forumu gezerken başka bir konu için bununla karşılaştım ve hayretler içinde kaldım.Yok tayfun bey ilgisizmiş yok randevu iptali yapmışlar,yok başka bir doktora gitmişler bunlara sadece güldüm.bak canım ben 8 senelik evliyim adana da gitmediğim doktor kalmadı ,hani o aşağıda ismi geçen tayfun beyi iptal edip randevu aldıkları doktorlarda dahil,adama ben sorunumu anlatıyorum yüzüme bakmıyor konuşurken...adanada ismi çok yaygın bir profösör var onada gittim burada ismini herkes bilir bana clexanı dayıyordu hergittiğimde ve süreklidüşükle sonlanıyordu,adamın karşısında ben ağlarken o radyoda çalan müziğe tempo tutardı....sonuçta ALLAH ne muradı varsa versin tayfun bey çıktı karşıma 24.10.2016 saat 9.26 da rüzgarımı kucağıma aldım,narkozlu halimle saati nasılmı biliyorum saatin resmi bile çekilp cep telefonuma mesaj atılmıştı,nedemek istediğimi anlamışsınızdır umarım....belki bundan sonraki hayatında yardımcı olur diye yazdım sana bunları....ismim Gülhan cengiz...hastane kayıtlarından sorgulatabilirsin.....eğer talep edersen telefonumuda yazar size yollarım,birebirde konuşuruz..sen her söylenene kulak asma....adanada gitmediğim doktor kalmadı benim son durağım tayfun bey oldu,o kötüleyenler bir günde son durağınız olmasını istemiyor yıllarınızı çalınmasını istemiyorsanız TAYFUN bey ilkj durağınız olsun........

SEVGİLER

tayfun beymi ilgisizmiş....

canım biliyorum biraz Eski tarihli gönderin belkide bebişlerini kucağına almışsındır ancak forumu gezerken başka bir konu için bununla karşılaştım ve hayretler içinde kaldım.Yok tayfun bey ilgisizmiş yok randevu iptali yapmışlar,yok başka bir doktora gitmişler bunlara sadece güldüm.bak canım ben 8 senelik evliyim adana da gitmediğim doktor kalmadı ,hani o aşağıda ismi geçen tayfun beyi iptal edip randevu aldıkları doktorlarda dahil,adama ben sorunumu anlatıyorum yüzüme bakmıyor konuşurken...adanada ismi çok yaygın bir profösör var onada gittim burada ismini herkes bilir bana clexanı dayıyordu hergittiğimde ve süreklidüşükle sonlanıyordu,adamın karşısında ben ağlarken o radyoda çalan müziğe tempo tutardı....sonuçta ALLAH ne muradı varsa versin tayfun bey çıktı karşıma 24.10.2016 saat 9.26 da rüzgarımı kucağıma aldım,narkozlu halimle saati nasılmı biliyorum saatin resmi bile çekilp cep telefonuma mesaj atılmıştı,nedemek istediğimi anlamışsınızdır umarım....belki bundan sonraki hayatında yardımcı olur diye yazdım sana bunları....ismim Gülhan cengiz...hastane kayıtlarından sorgulatabilirsin.....eğer talep edersen telefonumuda yazar size yollarım,birebirde konuşuruz..sen her söylenene kulak asma....adanada gitmediğim doktor kalmadı benim son durağım tayfun bey oldu,o kötüleyenler bir günde son durağınız olmasını istemiyor yıllarınızı çalınmasını istemiyorsanız TAYFUN bey ilkj durağınız olsun........
SEVGİLER
bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım,
peki senin sorunun neymiş?
tayfun bey herhangibir operasyon yaptı mı?

Arkadaşlar bu aralar tayfun beye tedavı olan varmı?ben bırcok dr a gttm..cok sayıda tüp bebek denemem oldu ve umarım burda yuzum guler....suan tedavi aşamasındayım ..

Arkadaşlar bu aralar tayfun beye tedavı olan varmı?ben bırcok dr a gttm..cok sayıda tüp bebek denemem oldu ve umarım burda yuzum guler....suan tedavi aşamasındayım ..
Merhabalar bende Tayfun Hoca'ya gidiyorum Rahimde saplı myom vardı başarılı bir operatif histeroskopi ile aldı regl olmayı bekliyorum bitiminde sulu ultrason çekecek bir sıkıntı olmazsa inşallah mart ayında başlıyoruz tedaviye

Merhabalar bende Tayfun Hoca'ya gidiyorum Rahimde saplı myom vardı başarılı bir operatif histeroskopi ile aldı regl olmayı bekliyorum bitiminde sulu ultrason çekecek bir sıkıntı olmazsa inşallah mart ayında başlıyoruz tedaviye
Teşekkürler ben tedavi oldum.pozitifi gördüm ama kimyasal oldu..sulu ultrasonda yapıldı zor bi işlem değil umarım hersey gonlunuzce olur...

Teşekkürler ben tedavi oldum.pozitifi gördüm ama kimyasal oldu..sulu ultrasonda yapıldı zor bi işlem değil umarım hersey gonlunuzce olur...
Selam;
Sulu ultrason sonrası mı pozitif aldınız?

Back
X