- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi meryem_ercan
Kizlar peki hangi Dr a gidecegizzz
merhaba canım ben tayfun beye gidiyorum amelyatımı de o yaptı bu ay tüp tedavisi gördüm önümüzdeki ay tekrar göreceğim çokta memnun kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar peki hangi Dr a gidecegizzz
KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?
tayfun beymi ilgisizmiş....Valla herkesin algısı farklı illaki ama ben memnun kalmadım kendisinden..ilgisiz ve ciddiyetsiz buldum ben..karar senin tabiki arkadaşım..
canım biliyorum biraz Eski tarihli gönderin belkide bebişlerini kucağına almışsındır ancak forumu gezerken başka bir konu için bununla karşılaştım ve hayretler içinde kaldım.Yok tayfun bey ilgisizmiş yok randevu iptali yapmışlar,yok başka bir doktora gitmişler bunlara sadece güldüm.bak canım ben 8 senelik evliyim adana da gitmediğim doktor kalmadı ,hani o aşağıda ismi geçen tayfun beyi iptal edip randevu aldıkları doktorlarda dahil,adama ben sorunumu anlatıyorum yüzüme bakmıyor konuşurken...adanada ismi çok yaygın bir profösör var onada gittim burada ismini herkes bilir bana clexanı dayıyordu hergittiğimde ve süreklidüşükle sonlanıyordu,adamın karşısında ben ağlarken o radyoda çalan müziğe tempo tutardı....sonuçta ALLAH ne muradı varsa versin tayfun bey çıktı karşıma 24.10.2016 saat 9.26 da rüzgarımı kucağıma aldım,narkozlu halimle saati nasılmı biliyorum saatin resmi bile çekilp cep telefonuma mesaj atılmıştı,nedemek istediğimi anlamışsınızdır umarım....belki bundan sonraki hayatında yardımcı olur diye yazdım sana bunları....ismim Gülhan cengiz...hastane kayıtlarından sorgulatabilirsin.....eğer talep edersen telefonumuda yazar size yollarım,birebirde konuşuruz..sen her söylenene kulak asma....adanada gitmediğim doktor kalmadı benim son durağım tayfun bey oldu,o kötüleyenler bir günde son durağınız olmasını istemiyor yıllarınızı çalınmasını istemiyorsanız TAYFUN bey ilkj durağınız olsun........KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?
bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım,tayfun beymi ilgisizmiş....
canım biliyorum biraz Eski tarihli gönderin belkide bebişlerini kucağına almışsındır ancak forumu gezerken başka bir konu için bununla karşılaştım ve hayretler içinde kaldım.Yok tayfun bey ilgisizmiş yok randevu iptali yapmışlar,yok başka bir doktora gitmişler bunlara sadece güldüm.bak canım ben 8 senelik evliyim adana da gitmediğim doktor kalmadı ,hani o aşağıda ismi geçen tayfun beyi iptal edip randevu aldıkları doktorlarda dahil,adama ben sorunumu anlatıyorum yüzüme bakmıyor konuşurken...adanada ismi çok yaygın bir profösör var onada gittim burada ismini herkes bilir bana clexanı dayıyordu hergittiğimde ve süreklidüşükle sonlanıyordu,adamın karşısında ben ağlarken o radyoda çalan müziğe tempo tutardı....sonuçta ALLAH ne muradı varsa versin tayfun bey çıktı karşıma 24.10.2016 saat 9.26 da rüzgarımı kucağıma aldım,narkozlu halimle saati nasılmı biliyorum saatin resmi bile çekilp cep telefonuma mesaj atılmıştı,nedemek istediğimi anlamışsınızdır umarım....belki bundan sonraki hayatında yardımcı olur diye yazdım sana bunları....ismim Gülhan cengiz...hastane kayıtlarından sorgulatabilirsin.....eğer talep edersen telefonumuda yazar size yollarım,birebirde konuşuruz..sen her söylenene kulak asma....adanada gitmediğim doktor kalmadı benim son durağım tayfun bey oldu,o kötüleyenler bir günde son durağınız olmasını istemiyor yıllarınızı çalınmasını istemiyorsanız TAYFUN bey ilkj durağınız olsun........
SEVGİLER
Can'ım tayfun bey sulu ultrason yapmışmıydı adet bitimimerhaba canım ben tayfun beye gidiyorum amelyatımı de o yaptı bu ay tüp tedavisi gördüm önümüzdeki ay tekrar göreceğim çokta memnun kaldım
yok canım yaptırmadım .. laparaskopi ve histereslopi olmuştumCan'ım tayfun bey sulu ultrason yapmışmıydı adet bitimi
Merhabalar bende Tayfun Hoca'ya gidiyorum Rahimde saplı myom vardı başarılı bir operatif histeroskopi ile aldı regl olmayı bekliyorum bitiminde sulu ultrason çekecek bir sıkıntı olmazsa inşallah mart ayında başlıyoruz tedaviyeArkadaşlar bu aralar tayfun beye tedavı olan varmı?ben bırcok dr a gttm..cok sayıda tüp bebek denemem oldu ve umarım burda yuzum guler....suan tedavi aşamasındayım ..
Teşekkürler ben tedavi oldum.pozitifi gördüm ama kimyasal oldu..sulu ultrasonda yapıldı zor bi işlem değil umarım hersey gonlunuzce olur...Merhabalar bende Tayfun Hoca'ya gidiyorum Rahimde saplı myom vardı başarılı bir operatif histeroskopi ile aldı regl olmayı bekliyorum bitiminde sulu ultrason çekecek bir sıkıntı olmazsa inşallah mart ayında başlıyoruz tedaviye
Selam;Teşekkürler ben tedavi oldum.pozitifi gördüm ama kimyasal oldu..sulu ultrasonda yapıldı zor bi işlem değil umarım hersey gonlunuzce olur...
Hayır onunla alakası yoktu.tüp bebek yaptrdk tuttu ama düştüSelam;
Sulu ultrason sonrası mı pozitif aldınız?
Anladım, Rabbim yine nasip etsin inşallah, hayırlısıylaHayır onunla alakası yoktu.tüp bebek yaptrdk tuttu ama düştü