- 19 Ekim 2014
- 45
- 15
- 13
- Konu Sahibi meryem_ercan
KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?
tesekkur ederım yorumun ıcın ıptal ettım randevuyu muzeffer sengulden aldımValla herkesin algısı farklı illaki ama ben memnun kalmadım kendisinden..ilgisiz ve ciddiyetsiz buldum ben..karar senin tabiki arkadaşım..
tesekkur ederım yorumun ıcın ıptal ettım randevuyu muzeffer sengulden aldım
ben dün tayfun bey de muayne oldum çok güzel ilgilendi herşeyi açıkladı gayette samimi geldi bana ben durumu izah ettim sekreterlere onlar tayfun bey e verdi randevuyu inşallahta böyle giderKızlar bende o dr dan ayin 30 u için randevu almıştım ama kararsizdim. Ama baskentte istedigin her dr a gidemiyorsun.durumuna göre dr u kendiler seçiyor. Onerdiginiz dr var mı
İyi yaptın canım
ne duydun paylaşır mısın ? ben yapılacak operasyona göre dr değiştirebilirim esra hanım yada bülent bey ? onu araştırıyordum değiştirirsem hangisi olur diyeSevindim şimdi o zaman gitmeden karar vermeyim. Bende birkez 9 haftalik bir kezde 6 aylik bebegimi kaybettim diye sekreterlere anlattim onlarda iki dr adi söylediler ben tayfun beyi bir arkadasimdan duydugumdan onun adini verdim ama bu formda olumsuz birsey duyunca vazgecim dedim. Artik dr problemi yasamak istemiyorum
sanırım bende değiştircem çünkü 3 sorunum var riske atmak istemiyorumSadece ilgisiz diye duymustum . Ama zaten gebe isen esra hanima gidebiliyorsun diye duymustum ebru hanimda ayni sekilde
ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız... bende yumurta rezervi az görünyor regli ikende kontrol edeceğim dedi..ayrıca tek boynuz yani yarım rahimim var benim .. ben mersinde yaşıyorum ailece sağlık sorunu olduğunda adana başkentte gidiyorum seyhanda ebru hanım vardı şimdi riskli gebeliklere bakıyorÖzel değilse problemlerini paylasirmisin benimde kafam karışık. Hem gecen ay bir tane yumurtalık kistim cikti.hem adet düzensizliğim oluyor yani geç gebe kalıyorum hemde gebeliklerimde erken doğum yaşıyorum şimdi nasıl bir dr gidecem bilmiyorum zaten adanada doğru kadın dogumcu bulamıyorum
erken doğum demişsin ?bende de kist var adet düzensizliğim evlenince geçti önceden 6 ay olmadığım oluyordu sebebi de rahim yapısından kaynaklıymışEbru hanımı bende çok duydum ama onun için önce gebe olmak gerekiyor.