- 6 Aralık 2019
- 69
- 63
- 18
- 40
Ben de vazgeçtim başkentten Bülent hocaya gidicem tekrarmerhaba arkadaşlar..esra hanıma yıllarca gittim.5 tedavi orda oldum..hep negatif sonuçlar aldim..yani esra hoca cok iyi bir hekim ama başkent hastanesi bana hic iyi gelmedi..kendime cok kiziyorum.niye bu kadar inat ettim niye bu kadar tutturduk o hastaneyi diye.daha sonra şişli memorail hastanesine gittim.cok sukur ordan bir oglum var..her şey kısmet isi..allah isteyen herkese versin..
Maşallah ne güzell. Bende başlayacaktm esra hocayla ama nedense sebepsiz bi şekilde vazgeçtik eşimle. Biraz daha bekleyip para biriktrp istanbulda şişli memorial a gitmeyi kararlastrdk. Bizim eşimde morfoloji sıfır sizin sorun neydi acaba nasıl bi yol izlendi ön tedavi yapıldı mı hangi tüp bebek yöntemi hangi doktorla yaptnz acaba tüp bebeği semra hoca mi yaptı transferimerhaba arkadaşlar..esra hanıma yıllarca gittim.5 tedavi orda oldum..hep negatif sonuçlar aldim..yani esra hoca cok iyi bir hekim ama başkent hastanesi bana hic iyi gelmedi..kendime cok kiziyorum.niye bu kadar inat ettim niye bu kadar tutturduk o hastaneyi diye.daha sonra şişli memorail hastanesine gittim.cok sukur ordan bir oglum var..her şey kısmet isi..allah isteyen herkese versin..
ayni sorun bizdede siddetli erkek infertilesi..ben 2014 yılında yapmıştım.nur hanım vardi ozamanlar..bu aralar doktorum yücel bey..kardeş icin uğraşıyoruz yine.hayirlisiyla insallah bakalim..ben genelde dış takip yapiyorum..yaşadığım şehirde kendi kadin dogum doktorum yumurta sayılarını filan bildiriyoruzmemoraile...boyle bir yol çiziyoruz..yumurta toplama gününden 1 gun once gidiyorum...daha sonrada transfer gunu gidiyorum.bizim icin daha kolay oluyor..size de bol şanslarMaşallah ne güzell. Bende başlayacaktm esra hocayla ama nedense sebepsiz bi şekilde vazgeçtik eşimle. Biraz daha bekleyip para biriktrp istanbulda şişli memorial a gitmeyi kararlastrdk. Bizim eşimde morfoloji sıfır sizin sorun neydi acaba nasıl bi yol izlendi ön tedavi yapıldı mı hangi tüp bebek yöntemi hangi doktorla yaptnz acaba tüp bebeği semra hoca mi yaptı transferi
Şu an hangi tüp bebek yöntemi kullanyo doktorunuz yani klasik tüp bebek mi yoksa microchip rahim dinlendirme embryo dondurma yöntemi bağışıklık serumları felan bunlari soruyorum aslnda. Bende istanbuldan çok uzaktaym sürekli gitme şansım yok bende bulunduğum şehirde yapmak istyrm yumurta takibini ama şu dönemde hiçbir hastaneye gitmek istrmyrm pandemiden dolayı yaza erteledik umarm bi virüs bian önce biter ve bizde başlarız Allah'ın izniyle. Inşallah buda olumlu olur sizin bana da bildirrsenz sonucu sevnrmayni sorun bizdede siddetli erkek infertilesi..ben 2014 yılında yapmıştım.nur hanım vardi ozamanlar..bu aralar doktorum yücel bey..kardeş icin uğraşıyoruz yine.hayirlisiyla insallah bakalim..ben genelde dış takip yapiyorum..yaşadığım şehirde kendi kadin dogum doktorum yumurta sayılarını filan bildiriyoruzmemoraile...boyle bir yol çiziyoruz..yumurta toplama gününden 1 gun once gidiyorum...daha sonrada transfer gunu gidiyorum.bizim icin daha kolay oluyor..size de bol şanslar
bu yöntem kişiden kişiye değişiyor.son yönteminiz ims yöntemiydi..tabiki rahim dinlendirme yapılıyor.memorail hic taze transfer yapmadı bana.bagisiklik serumu yapmıyorlar..Şu an hangi tüp bebek yöntemi kullanyo doktorunuz yani klasik tüp bebek mi yoksa microchip rahim dinlendirme embryo dondurma yöntemi bağışıklık serumları felan bunlari soruyorum aslnda. Bende istanbuldan çok uzaktaym sürekli gitme şansım yok bende bulunduğum şehirde yapmak istyrm yumurta takibini ama şu dönemde hiçbir hastaneye gitmek istrmyrm pandemiden dolayı yaza erteledik umarm bi virüs bian önce biter ve bizde başlarız Allah'ın izniyle. Inşallah buda olumlu olur sizin bana da bildirrsenz sonucu sevnrm
Anladım canm teşekkürlerbu yöntem kişiden kişiye değişiyor.son yönteminiz ims yöntemiydi..tabiki rahim dinlendirme yapılıyor.memorail hic taze transfer yapmadı bana.bagisiklik serumu yapmıyorlar..
acıbademde 8750 ödedim mart ayında ama doktorum dışarıdandı, kendi fiyatları da aynıdır herhalde. başkent 7500 dü aynı dönemdeMerhabalar, Adana da tüp bebek yaptıranlar acaba hastane adını ve fiyatlarını paylaşabilir mi ?
Canm konuyu ben acmstm ama adanadan vazgectm istanbul şişli memorialda karar kıldık sende düşüneblrsn orayıMerhabalar, Adana da tüp bebek yaptıranlar acaba hastane adını ve fiyatlarını paylaşabilir mi ?
Canm konuyu ben acmstm ama adanadan vazgectm istanbul şişli memorialda karar kıldık sende düşüneblrsn
Medline hakknda güzel yorumlar duydum hep. Bende adanada yaşamyrm. Ordaki feza hocayı çok övüyorlar şansını dene ama şişli memorial ile medline aynı fiyat söyledi bana. Bende özel de calsyrm canm elektrik mühendisym eşim de öyle. Uçakla günübirlik gelip gidcez. Buna değer cunki bizim 3. Tüp bebek olcakAslında adana da yaptırmaktansa istanbulu tercih ederdim ama ben özel sektörde çalışıyorum.izin almam çok zor.Senelik izin işi sıkıntılı.Şuan pandemi döneminde de izin alıp uzaklaşmakta istemiyorum işten.Adana ya da yeni taşındık sayılır.Pek burası hakkında fikrim yok ama şansımı bi denemek istiyorum.Aklımda Medline Feza hoca var.Ne düşünürsünüz Medline hakkında.
Merhaba, volkan noyan beye mi gittiniz? Memnun kaldınız mı?acıbademde 8750 ödedim mart ayında ama doktorum dışarıdandı, kendi fiyatları da aynıdır herhalde. başkent 7500 dü aynı dönemde
Merhaba. Ben de 3.tüp bebek denemesi için nereye gideceğimi düşünürken sizin yazdıklarınız dikkatimi çekti. Başladınız mı memoriale? Bende Adana da yaşıyorum. Ve çok kararsızım.Canm konuyu ben acmstm ama adanadan vazgectm istanbul şişli memorialda karar kıldık sende düşüneblrsn orayı
Merhaba. Siz Volkan beye gitmeyi mi düşünüyorsunuz peki?Merhaba, volkan noyan beye mi gittiniz? Memnun kaldınız mı?
hayır bülent haydardedeoğlu, volkan beye giden arkadaşlarım var memnunlarMerhaba, volkan noyan beye mi gittiniz? Memnun kaldınız mı?
Mrba 2 hafta sonra gidcez önce üroloji doktoru egecan şerefoğlu ile görüşcez eşimin morfoloji sıfır ona bi çare bulsun önce yoksa bu tüp bebekte tutmaz. Önce sorunu halletmemz lazm gidince semra kahraman hoca ile de bi ön görüşmemz olacak sana burdan yazarmMerhaba. Ben de 3.tüp bebek denemesi için nereye gideceğimi düşünürken sizin yazdıklarınız dikkatimi çekti. Başladınız mı memoriale? Bende Adana da yaşıyorum. Ve çok kararsızım.
Hakkınızda her şeyin en hayırlısı.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.Mrba 2 hafta sonra gidcez önce üroloji doktoru egecan şerefoğlu ile görüşcez eşimin morfoloji sıfır ona bi çare bulsun önce yoksa bu tüp bebekte tutmaz. Önce sorunu halletmemz lazm gidince semra kahraman hoca ile de bi ön görüşmemz olacak sana burdan yazarm
Çok teşekkürler hepmzn inşallahHakkınızda her şeyin en hayırlısı.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.Dualarım sizinle.
Özür dilerim biraz geç cevap verdim evet ona gitmeyi düşünüyorumMerhaba. Siz Volkan beye gitmeyi mi düşünüyorsunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?