Tüp Bebek Merkezleri Adana baskentte tupbebek yaptiranlar buraya

rosebady

Çok şükür
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
6.201
4.381
448
Mrb ben bugün tedavimde 3. gunumdeyim benim gibi tedavideki arkadaşlarla paylasimlarda bulunmak istiyorum sizler ne durumdasiniz gelin birlikte bu sureci geçelim birbirimize destek olalim

Mrb ben bugün tedavimde 3. gunumdeyim benim gibi tedavideki arkadaşlarla paylasimlarda bulunmak istiyorum sizler ne durumdasiniz gelin birlikte bu sureci geçelim birbirimize destek olalim
merhaba canım hayırlı olsun tedavin doktorun kim di ?

[TSK ederTE="nuffiun, post: 38710545, member: 370397"]merhaba canım hayırlı olsun tedavin doktorun kim di ?[/QUOTE]

Tsk ederim inss Dr tayfun bey cnm sendemi tedavidesin cnm

merhaba bende adana başkette tüp bebek yaptırmak istiyorum nasıl aceba oranın durumu?bu arada sizin durumunuz sonuçlandımı inşallah olumludur?

merhaba bende adana başkette tüp bebek yaptırmak istiyorum nasıl aceba oranın durumu?bu arada sizin durumunuz sonuçlandımı inşallah olumludur?

Ben memnunum cnm bence güzel labratuarida çok iyi bence daha sonuclanmadi cnm inşa pazartesi transferim yapilacak amin cnm inş olumlu sonuclanir

Merhaba arkadaşlar.. bende 23 ocakta gidiyorum adana başkante gidenler ne kadar memnun kaldı benim doktorum tayfun çok

Arkadaşlar mera balar.bende adanada tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama adana yi pek bilmiyorum.bana biraz bilgi verir misiniz doktorlar ve fiyat hakkinda

Kimse cevap vermedi ya.çok tedirgin im bilgilerinizi benimle paylaşır misiniz lütfen.

[CNN TE="hopez, post: 38899843, member: 652990"]Arkadaşlar mera balar.bende adanada tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama adana yi pek bilmiyorum.bana biraz bilgi verir misiniz doktorlar ve fiyat hakkinda[/QUOTE]

Cnm bence drlarin hepsi iyi hastane laboratuar güzel fiyata gelince raporsuz bize 5000 TL mal oldu cnm inşa hakkında hayirlisi olsun

[CNN TE="hopez, post: 38899843, member: 652990"]Arkadaşlar mera balar.bende adanada tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama adana yi pek bilmiyorum.bana biraz bilgi verir misiniz doktorlar ve fiyat hakkinda

Cnm bence drlarin hepsi iyi hastane laboratuar güzel fiyata gelince raporsuz bize 5000 TL mal oldu cnm inşa hakkında hayirlisi olsun[/QUOTE]

Merhaba bende başkentte tüp bebek tedabisine başladım bugün tedavinin ilk günü igne yaptım işallah hayırlısı olur hakkımızda

Back
X