Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hayırlı olsun tedavin doktorun kim di ?Mrb ben bugün tedavimde 3. gunumdeyim benim gibi tedavideki arkadaşlarla paylasimlarda bulunmak istiyorum sizler ne durumdasiniz gelin birlikte bu sureci geçelim birbirimize destek olalim
merhaba bende adana başkette tüp bebek yaptırmak istiyorum nasıl aceba oranın durumu?bu arada sizin durumunuz sonuçlandımı inşallah olumludur?
[CNN TE="hopez, post: 38899843, member: 652990"]Arkadaşlar mera balar.bende adanada tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama adana yi pek bilmiyorum.bana biraz bilgi verir misiniz doktorlar ve fiyat hakkinda
BEN CUMA GÜNÜ GİDECEĞİM FİYATTI ÖĞRENİNCE PAYLAŞIRIM FARKLI BİR FİYAT VERİRLER İSE EĞERTeşekkür ederim cevap verdiğin icin.
merhabalar ben de nisan ayıında gideceğim inşallah başkent hastanesine. siz memnun kaldınız mı sonucu aldınız mıBen memnunum cnm bence güzel labratuarida çok iyi bence daha sonuclanmadi cnm inşa pazartesi transferim yapilacak amin cnm inş olumlu sonuclanir
şu an tedavisi süren var mı arkadaşlar
Benim yarın transfer olacak dua edersnz bnm için cok sevinirim rabbim hepimize hayırlısı ile nasip eylesinşu an tedavisi süren var mı arkadaşlar