Merhaba bayanlar,geçen hafta bir avm de gezerken Gazipaşa'daki Bellapais Güzellik Merkezi'nin standı vardı,5.yıllarına özel bir kampanya yapıyorlarmış örneğin seansı 100 TL olan yüz bölgesinin seansını 20 TL'ye düşürmüşler(rakamları şu an tam hatırlamıyorum ilgilenen internet sayfasından bakabilir)ben de dün görüşmeye gittim ve cihazlarının alex olduğunu öğrendim,tüylü olduğum için çok ihtiyacım var epilasyona, toplamda çeşitli bölgeler için 160 TL'lik bir paket aldım.Bu merkeze daha önce giden ya da gidenleri duyan var mı?Orası epeydir var ama hakkında bir fikrim yok.Doktorları da varmış. Yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
Biraz geç oldu ama ben orda lazer yaptırdım. ilk açıldığında kampanya yapmışlardı o yüzden orayı tercih ettim. Yanlız ilk günden beri sahibi olucak kadına her zaman gıcık oldu. Bikere çok yapmacık çok itici ve terbiyesiz bir kadın. allahtan ki fatoş hanım die bir çalışan vardı herzaman onunla muhattap oldum ve her sorunuma çözüm buldu. Şimdi fatoş hanımda dayanamayıp o kadına ayrılmış ordan açıkcası gitmedim ama ziyapaşada eylül esteteik die bi yerde çalışıo . ve daha önce orda lazer yapan çalışnada oraya geçmiş sanırım bence orayla bi görüşebilirsin.
Ya ben malesef bir süre sonra il dışına cıktım o yüzden tüylenme tamamen bitmesede büyük ölçüde azaldı ama sölediğim gibi en son fatoş hnm yokken gittim nide sanırım onlar iki ortaktı ortaklık bitince kadro tamamen değişmiş. Bu yüzden en son gittiğimde kızların çok lakait olduğunu gördüm. Lazer odasının hatta yatağın çok temiz olmadığını gördüm ben kılıfını lütfen değiştirin dedim. Bana yeterince bekleyen var zaten çok kalabalığız zaman kaybediyoruz dedi. Daha sonraki tartışmalarımı anlatmayayımİlgin için sağol canım peki memnun muydun orada yaptırdığın işlemlerden?
Poliklinikleri tercih edin derim,hem yasal hem doktor kontrolunde hemde cihazlari kaliteli ve kanserojen degil.
orayı bilmemde sayanoradan uzak durun derim
Ya ben malesef bir süre sonra il dışına cıktım o yüzden tüylenme tamamen bitmesede büyük ölçüde azaldı ama sölediğim gibi en son fatoş hnm yokken gittim nide sanırım onlar iki ortaktı ortaklık bitince kadro tamamen değişmiş. Bu yüzden en son gittiğimde kızların çok lakait olduğunu gördüm. Lazer odasının hatta yatağın çok temiz olmadığını gördüm ben kılıfını lütfen değiştirin dedim. Bana yeterince bekleyen var zaten çok kalabalığız zaman kaybediyoruz dedi. Daha sonraki tartışmalarımı anlatmayayımoda son oldu zaten
ben en son ağustosta gittim sanırımen son ne zaman gitmiştin peki?kusura bakma çok soruyorum :) ben geçen hafta bi cesaret edip ilk seansa girdim,seanstan önce kılıfı falan değiştirdiler,işlemi yapan arkadaş da baya bi uğraştı kontrol etti iyice falan...beklerken kızlara da dikkat ettim biraz kikirdeklerdi evet
Ya
ben en son ağustosta gittim sanırım
Ben kadronun değişmedi diye biliyorum ama belki iki tane lazer yapan varsa sana diğeri denk gelmiştirdeğişmiş demek ki kadro..teşekkürler herşey için :)
yardımcı olursanız seviinirim bugun bellapaisle görüştüm fiyat uygun ama emin olamadım. siz gittiniz mi ne düşünüyorsunuz?İlgin için sağol canım peki memnun muydun orada yaptırdığın işlemlerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?