N Nil Guun Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 3 1 31 10 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsenvera #161 ahsenvera .!.: Ben başkent kışladan memnun kalmadım aslına bakarsanız 1 defa muayene için gittim tüp bebek deyince Bülent hocayı tercih ettim iyiki de öyle yapmışım çok memnun kaldım negatif olsa da böyle söylerdim bu arada pozitif olması değil bana iyiki dedirten Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bülent hoca hangi hastanede acaba.? Bu arada inşallah sağlıkla kavuşursun ben işine ☺
ahsenvera .!.: Ben başkent kışladan memnun kalmadım aslına bakarsanız 1 defa muayene için gittim tüp bebek deyince Bülent hocayı tercih ettim iyiki de öyle yapmışım çok memnun kaldım negatif olsa da böyle söylerdim bu arada pozitif olması değil bana iyiki dedirten Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bülent hoca hangi hastanede acaba.? Bu arada inşallah sağlıkla kavuşursun ben işine ☺
M merakettiklerim123 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Mart 2024 386 117 23 10 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsenvera #162 Nil Guun .!.: Merhaba, Bülent hoca hangi hastanede acaba.? Bu arada inşallah sağlıkla kavuşursun ben işine ☺ Genişletmek için tıkla... Kendi yeri var Baby Factory diye. Acıbadem’le çalışıyor hastane olarak
Nil Guun .!.: Merhaba, Bülent hoca hangi hastanede acaba.? Bu arada inşallah sağlıkla kavuşursun ben işine ☺ Genişletmek için tıkla... Kendi yeri var Baby Factory diye. Acıbadem’le çalışıyor hastane olarak
N Nil Guun Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 9 3 1 31 11 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsenvera #163 merakettiklerim123 .!.: Kendi yeri var Baby Factory diye. Acıbadem’le çalışıyor hastane olarak Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ☺
merakettiklerim123 .!.: Kendi yeri var Baby Factory diye. Acıbadem’le çalışıyor hastane olarak Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ☺
2 2025teanne Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 90 28 3 34 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsenvera #164 Neevra .!.: Merhaba,nasılsınız,sureciniz nasil gidiyor,insallah hersey yolundadır,size birsey danışmak istiyorum.kontrolleriniz için hangi dra gittiniz Genişletmek için tıkla... Sanırım pozitifi gördünüz çok sevindim her şey yolunda mı ? Şehir hastanesinde tedavi görmüştünüz soru sorabilir miyim size?
Neevra .!.: Merhaba,nasılsınız,sureciniz nasil gidiyor,insallah hersey yolundadır,size birsey danışmak istiyorum.kontrolleriniz için hangi dra gittiniz Genişletmek için tıkla... Sanırım pozitifi gördünüz çok sevindim her şey yolunda mı ? Şehir hastanesinde tedavi görmüştünüz soru sorabilir miyim size?