Adana dan olanlar Buraya

Adanalı olan hanımlar.Biraz Adanadan bahseder misiniz Düğün adetlerinden falan.Gerçi ufukta evlilik yok okuduğumuz için ama 2 yıl sonra düşünüyoruz Allah nasip ederse :16:
Bir de en çok yemeklerini tatmak istiyorum :)

Annem adanalı,akrabalarımızın çogunluguda adanada,adana diyince allahımmmmmmm mükemmel bir sıcak yayılıyor içime:40: ben niğdede yaşıyorum ve suan burası inanılmaz soğuk çoraplarım ayagımda hırkam omzumda 2 gündür inanılmaz soguk:19:

evt bence Çok sanslısın

Bence de çok şanslıyım :) Ailesiyle de telefonda ve internette görüştüm.Çok cana yakın iyi insanlar.

Hiç unutmuyorum annesiyle falan daha tanışmamıştım resmimi bile görmedikleri zamanlar.Aramız biraz bozulmuştu erkek arkadaşımla.Sonra aramız düzeldi.Annesi başının etini yemiş kızı üzdün gönlünü al diye :)

Annem adanalı,akrabalarımızın çogunluguda adanada,adana diyince allahımmmmmmm mükemmel bir sıcak yayılıyor içime:40: ben niğdede yaşıyorum ve suan burası inanılmaz soğuk çoraplarım ayagımda hırkam omzumda 2 gündür inanılmaz soguk:19:

Ya evet çok sıcakmış.Ben kesinlikle tahammül edemem oraların sıcağına.Allah'tan görüştüğüm kişi de tahammül edemiyor pek.İlerde orada yaşama gibi bi durum söz konusu değil :)
Ama kışın güzel olur oralar.

Back
X