• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana kadın Doğum doktoru önerileri

Avrupa hastanesi Berrin hanıma gidebilirsini ben gayet memnundum ilgiliydi ama memnun olmayanlarıda duydum. Doğum ise 780 tl ye sezeryan olmuştum sgk lı olarak 2015 yılında

Berrin hanım guleryuzlu fakat hastalarina uzun uzun açıklama yapmıyor ben meraklı bir tipim yapım gereği herşeyi duymak isterim fakat berrin hanima siz sormadan bişey duymak mümkün değil.
Eski çukurova tıp varken hastasiydim avrupa da gitmisligim oldu ama malesef memnun kalamadm

Berrin hanım guleryuzlu fakat hastalarina uzun uzun açıklama yapmıyor ben meraklı bir tipim yapım gereği herşeyi duymak isterim fakat berrin hanima siz sormadan bişey duymak mümkün değil.
Eski çukurova tıp varken hastasiydim avrupa da gitmisligim oldu ama malesef memnun kalamadm
Evet ama sorunca sor tabi kafana takılan herşeyi diyip açıklıyordu :) ama doğum sonrası hastane felaketti o açıdan tavsiye etmem

De Bayram bukan hakkında bilgisi olan var mı

hiiiççççç milletiiinnn dediğiniiii sallamaaa derim görümce normal doğum yaptıı gelinimizin ikinci dr idi hicran hnm dı gelinimiz adana özel hastaneye gitti eski üniversal dr erkekti adı aklıma gelmiyor bnmde ikinci bebişim olucak allahın izniyle ilk ki metro hastanesindeyaptımmm keşke gitmeseymişim diyorum ilk sezeryandı n yazık kii bunu normal istiyorum allah izin verirse hoşşş ben ilk dogumumuda normal istiyordum ama kısmett ordaki doktor ve ebelere hakkımı helal etmiyorummm bilerek sezeryane zorlandım n yazıkki hicran hnmı da en çok bu yüzden istyrm sezeryan sonrası normal dogum yaptırdıgı kişiler olmuşşş nette okudumm şimdii dahada çok hicran hnm a gitmeyi istyrm uzun oldu kusura bakma :)
Hicran hanım dediğiniz doktor hangi hastanede ve ssklara bakıyor mu muane ne kadar bende hamile kalmak için tedavi görmek istiyorum da

Hicran hanım dediğiniz doktor hangi hastanede ve ssklara bakıyor mu muane ne kadar bende hamile kalmak için tedavi görmek istiyorum da

Hicran hanım ortadoğu hastanesinde. Muayene ücretini bilmiyorum 80 falan sanırım. Sgk ile anlaşmalı bir hastane.

ortadoğuda cnm hicran hnm ewet ssk ya bakıyo ve çok ii bi dr 80 tl muayene ücretiii

TeşekkürlerBende muayeneye gidiyorum ama Doğum ücretini daha konuşmadık riskli diye ikinci muayenemi oldum uygun olursa Doğumu da istiyorum ama bakalım

Ona doğum yaptıran arkadaşım vardı ama geçen yıl doğum yaptı. Balcalıda yapıyor doğumu bildiğim kadarıyla. Bir sonraki muayenede sor doktora mutlaka bilgilendirir. Zam da geldi çünkü.

Ona doğum yaptıran arkadaşım vardı ama geçen yıl doğum yaptı. Balcalıda yapıyor doğumu bildiğim kadarıyla. Bir sonraki muayenede sor doktora mutlaka bilgilendirir. Zam da geldi çünkü.
Sadece balcalıda mı yaptırıyor acaba ben metroda medline da filan yaptırdığını duymuştum ama sorayım

Sadece balcalıda mı yaptırıyor acaba ben metroda medline da filan yaptırdığını duymuştum ama sorayım

Onu bilemeyeceğim canım. Ben ayrıntılı usg için gidecektim kendisine ama gerek kalmadı diye gitmemiştim. Doktorum benim başka çünkü

Konuyu aktiflestirsek Adana'da hangi doktor iyi şuan acaba

Bende meraktayim adanada dogum icin onerilecek iyi bir dr ariyorum baska bir sehirde oturuyorum dogum icin adanaya gelecegim ama hicbr fikrim yok hastaneler ve dr hakkinda. İlk cocugumu özel adana hastanesinde emel hanima yaptirdim ama cok kalabalik ilgisiz bir hastane memnun kalmadim umarim 2. Dogumuma iyi bir yer bulabilirim

Bnde emel akmana muayne olmstm hic memnun kalmadim.
Suanda metro hastanesi ferat erol a gidiyorum cevremdeki herkes ve bn memnunz . 80 tl muayne ucreti vr metro num dogm ucreti de 1650 tl . ancak soyle bi kolaylik vr. Akdeniz karti die bisey vr . onu cikarttiryosun. Muaynelerde %15 indrm yani ne oluyo 65 tl ye gelyo muaynemiz dogm ucretide 1280 e dusuyo anla hesaplamdysam.

Bnde emel akmana muayne olmstm hic memnun kalmadim.
Suanda metro hastanesi ferat erol a gidiyorum cevremdeki herkes ve bn memnunz . 80 tl muayne ucreti vr metro num dogm ucreti de 1650 tl . ancak soyle bi kolaylik vr. Akdeniz karti die bisey vr . onu cikarttiryosun. Muaynelerde %15 indrm yani ne oluyo 65 tl ye gelyo muaynemiz dogm ucretide 1280 e dusuyo anla hesaplamdysam.
Metro hastanesi iyi mi kotu mu bilemedim yorumlari falan okuyorum sitelerde hic memnun olmayanda var cok memnun olan da var 🤷🏻‍♀️ Akdeniz kartini nasil nereden cikariyorsunuz

Back
X