Adana medline da tüp bebek tedavisi

Bizim olumsuz sonuclandi.Kaliteli embriyo elde edilemedi.Düsük kalitede embriyo transferi yapildi oda olmadi.Feza hoca iyi bir doktor fakat bence embriyolog ve labrotuvar yetersiz .Ortalama 20 bin tl para harcadik ve bizim icin az bir para degildi.Maddi manevi yorucu bir sürec.O yüzden labrotuvar olarak kaliteli iyi bir yer önceliginiz olsun.( bu arada bizimki sebepsiz inferteliteydi )

Umudunuzu kaybetmeyin. Bizim de sebepsiz infertiliteydi. Ve dediğiniz gibi doktor kadar laboratuvar da önemli. Biz ilkini acıbadam de çok da pahalıya yaptırmıştık. 2. Denememiz başkentti. Size başkenti öneririm. Orada bir ekip işi var. Gücünüz yeterse deneyin. 10 yıl sonra bize mutluluğu yaşattılar.

Simdi bize takviye ilac verdi 3 ay kullanmamızı istedi sonra mikrocipli tüp bebek deneriz dedi.Keske mikrocipi başta deseydi ilk onu deneseydik.Doktor demedi ama genetik test yaptircaz birde.Adanada devlet hastanesine gitsem diyorum tüp bebek rapor cikarmak icin.Daha sonra belki başka şehirde labrotuvari iyi olan anlaşmali bi yere gitmeyi düşünüyorum.Balcalı ve şehir hastanesinde var sanirim.Bununla ilgili bilgisi olan varsa yarimci olabilir mi ?

Embriyoloğunuz Aysun Hanım mıydı? Benimde embriyom 2. Kalite dendi o yüzden soruyorum. Bizimde sebepsiz infertelite

Meraba bizimde embriyolog aysun hanım 1. Kalite 1 tane embriyo yerlestirildi medline tüp bebek yaptırıp bu sekilde olumlu sonuc alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…