adana merkez patlıyor herkes

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
tayinimiz anlayacaginiz uzere coookk sıcak bir memlekete çıktı. karadenizden geldik buraya.derdin şu ki 2 yasindaki bebegim malesef sicak nemden isilik oldu. vucudu kırmızı benek benek. sorum şu ki ne yapabilirim. vucuduna surebilecegim krem falan var mi. hergun defalarca suya sokuyorum ama pek fayda etmiyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.

tayinimiz anlayacaginiz uzere coookk sıcak bir memlekete çıktı. karadenizden geldik buraya.derdin şu ki 2 yasindaki bebegim malesef sicak nemden isilik oldu. vucudu kırmızı benek benek. sorum şu ki ne yapabilirim. vucuduna surebilecegim krem falan var mi. hergun defalarca suya sokuyorum ama pek fayda etmiyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Patlama oldu sandim;)
Bende adanaliyim kesinlikle klima al.umarim evin dogu cephedir bati cepheyse yanarsiniz.
Sansiniz varsa yaylaya gidin yoksa yapacak bisey yok gecen yil adanada biri gunese silah sikmisti sicaktan kafayi siyirmisti;)

Benim bebemde de ayni sorunu yasadik hatta yine basliyor su an artmaya. Deniz suyu en iyi care oldu bize geri kalan pek ise yaramiyor gibi.

Haaahahha çok güldüm başlığa :)
Jessey Jessey de Adana' da.

Geçen kavrulduğundan bahsediyordu. Bence çocuk alışana kadar klima açık kalsın. Günde birkaç sefer de su dökün vücuduna

imkaniniz varsa denize gidin çok işe yarıyor
adanada klimasiz asla yaşanmaz
geçen gün elektrik kesildi sıcaktan ağlayacak duruma geldik evde

Öncelikle bir çocuk doktoruna gidin.
En doğru kremi çocuğunuzun cildine göre o verecektir.
Benim oğlumda çok kötü pişik oldu, teni hassas ve çok beyaz olduğu için.
Neler denedim fayda etmedi soluğu doktorda aldım.
Eczaneden bir krem karışımı reçetesi yazdı.
2 güne geçti pişikleri.

Diğer arkadaşların da önerdiği gibi klima alın ve çocuğunuza sabah akşam duş aldırın.
Sıcaklarla başka türlü baş edemezsiniz.

Bende iskenderunda sicaktan nemden patliyorum. Ilk geldiğim sene sicaktan kac kere agladim resmen.
Insan sicaktan aglar mi?
Ben hollanda gibi serin yazi ommayan memleketten geldim birde
Izmirin sicagina dayanamazken iskenderunun nemine kaldim.
ALLAH kokaylik versin. En iyisi klima alip hasta olmayacagi dercede acmak. Yoksa cocuk iyice huzursuz olacak

adanalıyım ve klimasız olmuyor kimse sevmesede şartlar mecbur bırakıyor bende çocukken hep isilik olurdum kıyafet tenime deyince iğne batardı resmen kıyamam yavrunuza duş filan işe yaramaz malesef

Back
X