Doktor GÜL DEMİRTAŞ AŞIK'a tavsiye üzerine eşimi götürdüm.Hamileliğin ilk evresinden son evresine kadar her Muayene ,kronometre tuttum en fazla 12 dakika sürmüştür.Hatta 8 ay'a girdiğimizde muayene esnasında bir elinde Skinner'la eşimi kontrol ediyor diğer eliyle telefona cevap veriyor sekreteri de ikinci bir hastayı içeriye alıyordu.Ben şaşkınlıkla olan biteni seyrettim.Çıkarken de kendisinden yeterince bilgilenemedigi mi, aynı anda bir doktora daha gittigi mi anlattım.Ayrıca yaptırdığımız 2-3 lü testleri, kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarını kendisi değil sekreteri vermiştir.Sekretere bu kadar önemli evrakları doktorun kendisinden almak istiyorum dediğimde sekreterin cevabı kağıtın köşesinde paraf var bu sizin için yeterli demiştir.19 Nisan günü normal doğum için sancımız sıklaştığında akşam 8 de kendisini aradım beni metro hastanesine yönlendirdi.Ebeler baksın NST'ini çeksin dedi.gittiğimizde ebeler sancıların çok sık olduğunun ama bu sancıya rağmen açılmanın az olduğunu söyleyip bebeğin sağlığı için sezeryan doğumun şart olduğunu söylediler ve hemen kendi doktorumuz GÜL DEMİRTAŞ AŞIK'ı aradılar ama telefonu açmadı.Hasta ameliyata alınırken ebe benim yanımda tekrar aradı bu kez de telefonu kapalı olduğu için ulaşamadı.Sonuçta nöbetçi doktor doğumu gerçekleştirdi.Gül hanımın HASTASININ FAZLA OLMASININ NEDENİ HALKIMIZIN KARIMI BAYAN DOKTOR GÖRSÜN ZİHNİYETİ OLABİLİR'Mİ ?