Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana metropark hastanesinde doğum yapan var mı?normal doğuma doktor mu giriyor?
tayinimiz adanaya cıktı ve benim doğumuma 2 ay kaldı.ama ben adana da hiç kadın doğumcu bilmiyorum bir de normal doğum olack inşllh .korkularım artmaya basladı.lütfen tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane var mı?:
bende adananın yabancısıyım,mersinden gelin geldim.6 haftalık hamileyim aynı şekilde doktor araştırması içerisindeyim.metroparkın gece acil durumlar için anestezi doktoru olmadığını duymuştum.bana çok saçma geldi bu yüzden o hastaneyi listemden çıkardım :) yinede araştırın derim belki yanlış bir bilgidir.şimdiden geçmiş olsun..
haftaya metroparka gideceğim inşllh.o zaman bazı bilgilri öğrenebilirim onun dışında baska iyi hastane var mı arastırıyorum ama bizzat doğum yapanlardan onay almak daha güvenilir.bakalım sora sora bir yeri bulacagm inşllh.ben mersini daha iyi biliyorum ilk doğumumu orda yapmıştım yine mersine tayın cıkar dedik ama olmadı kısmet artık. teskkrlr...
Ben Metro Hastanesi'ne Dr. Ferat Erol'a gidiyorum, bir arkadaşımın ablası ve eşimin iş arkadaşının eşi orada doğum yaptılar, hatta geçenlerde okuldan bir arkadaşım da orada doğum yaptı, hepsi de memnundular...
tayinimiz adanaya cıktı ve benim doğumuma 2 ay kaldı.ama ben adana da hiç kadın doğumcu bilmiyorum bir de normal doğum olack inşllh .korkularım artmaya basladı.lütfen tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane var mı?: